من مشکل در اجرای این بازی دارم.gta iv fatal error:ws10 این ما کرک رازور.ولی مال کرک دیگه میگه که ریلیز فایلد.یک تاریخ هم میده.
من مشکل در اجرای این بازی دارم.gta iv fatal error:ws10 این ما کرک رازور.ولی مال کرک دیگه میگه که ریلیز فایلد.یک تاریخ هم میده.
عزیزم یا بازی رو دوباره نصب کن یا هم کامپیوترتو ریستارت کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل تاریخ هم باید تاریخ کامپیوترتو به روز کنی تمام.
راستی اگر درست نشد microsoft live پاک کن و دوباره بریز و درایور رو هم حتما بریز.
این هم یک روش دیگه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 779; 13-12-2008 at 23:02.
آقا من تو این صفحه که شما لینک دادی رفتم، ولی چرا جایی رو نمیبینم که نوشته باشه دانلود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!این پچ رو نصب کن:
لینک دانلودش کجاست ؟!!!!
من مشکل در اجرای این بازی دارم.gta iv fatal error:ws10 این ما کرک رازور.ولی مال کرک دیگه میگه که ریلیز فایلد.یک تاریخ هم میده.;
آیا این پچی که برای Razor هست با اون یکی پچ که واسه اون یکی کرکه هست فرق داره ؟
یعنی کدوم بهتره ؟
از لحاظ کارایی فرقی نداره ؟
من مشکل در اجرای این بازی دارم.gta iv fatal error:ws10 این ما کرک رازور.ولی مال کرک دیگه میگه که ریلیز فایلد.یک تاریخ هم میده.;;;
من مشکل در اجرای این بازی دارم.gta iv fatal error:ws10 این ما کرک رازور.ولی مال کرک دیگه میگه که ریلیز فایلد.یک تاریخ هم میده.asdsd
بابا این کسایی که نظر نوشتن که همه میگن با این پچ مشکل دارن !!!
آیا کسی تو این فروم دانلود کرده ؟
آخه 32 مگاباته، دانلود نکنم بعدا ببینم فایده ای نداره.
بچه ها بازی تو واسه من بضی وقتها تیکه تیکه گیر می کنه؟از
از این کرک استفاده می کنمGTA.IV.Crack.Securom.Bypass.Launcher.UBER-PROPER-FeD0R-Upped-By-HamiD
ببابا یک جواب منو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)