من با orc تا لول 50 رفتم حالا دارم با high elf میرم چه حالی میده قدرت جادوش خداس
میشه گفت nord یه شخصیت optimize شده است یعنی از هر قدرتی به طور متوسط داره
ولی مثلا orc قدرت two handed بالاست یا این high elf قدرت جادو هاش یه ذره بیشتره بقیه است
من با orc تا لول 50 رفتم حالا دارم با high elf میرم چه حالی میده قدرت جادوش خداس
میشه گفت nord یه شخصیت optimize شده است یعنی از هر قدرتی به طور متوسط داره
ولی مثلا orc قدرت two handed بالاست یا این high elf قدرت جادو هاش یه ذره بیشتره بقیه است
شما مدل کارت گرافیکتو بگو مثلا 9600gt یا 8400gt یا سری gtx
سلام بر دوستان
میخواستم بدونم یه پچ یا آپدیت چیزی اومده که باگ های بازی رو کم کنه ؟ یا یه سری چیز تازه اضافه شه ؟ بعضی مشکلات رو فیکس کنه ؟ ورژن بازی من همون اصلیه و روش هیچ چیزی نصب نکردم آپدیت ..............
اخرین پچ اومده برای بازی 1.8.151.0.7 هست.فقط کافیه همین رو بریزید.کلی باگ رفع میشه.Kill Cam های جدید و Mounted Combat و ... چیزای دیگه اضافه میشن.
لینک این پچ هم تو سایت های ایرانی پیدا میکنی.
بعد این پچ که میگی معتبر هست ؟
لطفا لینک دانلود معتبر بده / ممنون
بعد اینکه همین رو بگیرم و نصب کنم تمومه ؟ یا باید به ترتیب پچ ها رو بریزم مثلا:
1.1>1.2>1.3>......>1.8؟
Last edited by Mobham69; 19-01-2013 at 00:52.
دوستان منم همین سوال رو دارم پچ ها رو باید به ترتیب بریزیم یا آخری رو بریزیم کافیه؟
آپدیت شماره 11 اسکیدرو کرک شده : ( ورژن 1.8.151.0.7 )
این آپدیت برای نصب DLC ـیه Dragonborn که 16 روز دیگه میاد لازمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نصب آپدیت ها فقط کافیه آخرین آپدیت رو نصب کنید و به آپدیت های قبلی نیازی نیست
ممنون ولی این لینک هایی که قرار دادین نیاز به اکانت های پولی داره . البته رایگان هم داره ولی با سرعت افتضاح ...
آگه میشه بگین حجم این پچ چقدره و اینکه لطفا یه لینک درست از سایت های ایرانی بزارید ...
ممنون میشم.![]()
لینک اپدیت 11 در سایت ایرانی:
این یازدهمین اپدیت رسمی بازی هست.غیر رسمی هم پچ هست ولی شما همین رسمی ها رو نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این high res texture هم اگه کسی داره لطف کنه بگذاره خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)