سلام به همه بچه های گل تاپیک مخصوصا ایمان رضا اینم آدرس مبدل پلی استیشن خودم از این استفاده میکنم پلاگین هاشم هم اونجاست مشکل سیو هم نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه بچه های گل تاپیک مخصوصا ایمان رضا اینم آدرس مبدل پلی استیشن خودم از این استفاده میکنم پلاگین هاشم هم اونجاست مشکل سیو هم نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by tataloo_3q; 02-07-2009 at 17:33.
بازم سلام
وسلام مخصوص به دوستم tataloo
بابت پیام هم ممنون
اینبار دو تا نکته دیگه
1-علفا رو با هچ چیز نمی تونید از بین ببرید مگر اینکه در اثر زمستان از بین ببره تا بهار سال بعد زمین خالی از چمن بشه
2- اینکه اگه شما روز قبل از طوفان محصولات گلخانه رو اب ندین وچیزی برداشت نکنید طوفان اسیبی به اون نمی رسونه
(ازمایش شده – خودم 6بار امتحان کردم)
Last edited by iman reza; 02-07-2009 at 16:56.
HM:FoMT
این FoMT مخفف چیه ! ؟
دوستان من یه سوالی دارم ، این بازی Harvest Moon ژاپنی که یک دختر Playerاش هست ، آیا نسخهی انگلیسیش هست برای دانلود . اگر هست حتما بگید .
من خودم یکی رو دارم ولی اجرا نمیشه ، معلوم نیست چه جوریه ... توی یه سایتی دانلودش کردم ... انگار همین Back to Nature رو به صورت exe در آوردن تا بتونیم بدون نیاز به Emulator اجراش کنیم . همین .سلام اين بازي براي pc هم اومده با تشكر
2- اینکه اگه شما روز قبل از طوفان محصولات گلخانه رو اب ندین وچیزی برداشت نکنید طوفان اسیبی به اون نمی رسونه
(ازمایش شده – خودم 6بار امتحان کردم)
البته یه نکته ای بگم که : این خرابی گلخانه حداکثر تا سه باره در بازی Harvest Moon : Back to nature و اگه تا سه بار خراب شد ... اگه سونامی هم بیاد خراب نمیشه . بعده اینه برا بار اول خراب شد ( طوفان اونو بلعید ) به یارو سازنده بگید تا بسازه ، این خونه تا سه بار توسط طوفان در برخی مواقع حذف میشه . ولی برای بار سوم هیچ وقت حذف نمیشه .
چرا میتونید!-علفا رو با هچ چیز نمی تونید از بین ببرید مگر اینکه در اثر زمستان از بین ببره تا بهار سال بعد زمین خالی از چمن بشه
وقتی علف به بزرگترنی درجه رسید، با داس درو کنید، بعدش با چکش بزنید تو سرش! از بین میره. (اگه نشد بیل زدن رو هم روی علف کوتاه شده امتحان کنید... نمیدونم این بود یا اون یا هیچ کدوم!)... ایمان جان امتحان کن بعد خبرشو بده.
نه نیست. فقط ورژن ژاپنی داره.دوستان من یه سوالی دارم ، این بازی Harvest Moon ژاپنی که یک دختر Playerاش هست ، آیا نسخهی انگلیسیش هست برای دانلود . اگر هست حتما بگید .
ولی برای PSP یه ورژن هست که هر دو Boy & Girl رو داره. اما نمیدونم انگلیسی هست یا نه.
خوب اون قضیه ی گل خونرو که منم گفتم ایمان جان هم تایید کردن برید حالشو ببرید
لیث جان منظورش علف هرز هست نه علفی که میکارید اونو که وقتی زمستون هم بشه از بین نمیره سال بعد بازم میاد.
اون علف هرز هستش که سال به سال از بین میره ولی خیلی زود بر میگرده
Last edited by Zende; 03-07-2009 at 09:31.
نه از بین نمی ره هرکاری که به فکرتون برسه کردم ولی از بین نمی ره
با همه وسایل امتحان کردم وچیزی هم نمی شه رو بندازی تا مثل شخم از بین بره
در کل مشکل من هم از بین نرفتنشه
البته شما گفته بودید محصولی نکارید ولی من می گم محصول هم بکارین فقط روز قبل از طوفان نه به اون محصولا اب بدین نه بچینینخوب اون قضیه ی گل خونرو که منم گفتم ایمان جان هم تایید کردن برید حالشو ببرید
لیتح جان منظورش علف هرز هست نه علفی که میکارید اونو که وقتی زمستون هم بشه از بین نمیره سال بعد بازم میاد.
اون علف هرز هستش که سال به سال از بین میره ولی خیلی زود بر میگرده
و در اخر اینکه اسم اون بنده خدا روی فارسی ننویس به دو دلیل
1- اشتباه نوشتی
2- به خاطر همین فارسی نوشتن اسمش می خواست منو بکشه
منظورم علف هرز نیست اون علفیه که می کارین
Last edited by iman reza; 02-07-2009 at 23:39.
خوب اولش که منم گفتم باید اون محصول اگه دارید در حد 4 نقطه باشه نه بیشتر.
ببخشید من نمیدونستم خوب مگه leyth=لیث؟!خوب اگه چیز دیگه ای هست بگه
اون علفی که میکارید در سال بعدم در میاد نکنه برا من با شما فرق داره؟
شاید دلیلش اینه که برا شما علفا به هم چسبیده نیستند برا من چسبیده اند
هنگامی که چمن رشد کامل می کنه،با زدن داس،علوفه ی گاو و گوسفند جمع میشه که دیگه نیازی به خریدن علوفه ندارید.نه از بین نمی ره هرکاری که به فکرتون برسه کردم ولی از بین نمی ره
با همه وسایل امتحان کردم وچیزی هم نمی شه رو بندازی تا مثل شخم از بین بره
در کل مشکل من هم از بین نرفتنشه
با زدن بیل نیز،می تونید به راحتی از بین ببرید.
سلام.
دوستان از امروز با اجازتون میخوام دوباره ایم بازی رو از اول شروع کنم ببینیم تا کجا و چطور میریم.احتمالا سر هر ماه بازی یه عکس از امار بازی بزارم.با کمک شما دوستان بریم بزنیم بیاریمش پایین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)