تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 1185 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

اگه انگلیسیتون خوبه کتاب معرّفی کنم و گروه اینترنتی که برید دنبال یادگیری. اگه خوب نیس صبر کنید کتابم چاپ شه کتابمو بخونید.
    شریف عطّار
    اگه لطف کنید کتاب انگلیسی رو معرفی کنید، ممنون می شم

در ضمن کتابتون هم که چاپ شد، ما رو بی خبر نذارین تا بریم بخریمش.

مرسی

در ضمن، projection هم معنی فرافکنی، انتشار یا پخش بو رو میده---> در پاسخ به جناب moli-ahmad
    Last edited by jeremy28; 17-02-2012 at 20:38.

2. 5 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان حالا که بحث درمورد مواد طبیعی هست یه مدل علف هست که تو بیابون های اینجا رشد میکنه و بو شوری عادت داره لامصب اگه لباست بخوره بهش بدون اغراق تا 5 روز تمام بوی گندش خفت میکنه حتی با یکی دوبار شستن لباس با ماشین لباسشویی هم جواب نمیده حتما باید با دست اونم اینقد بسابی که دستت پوستش کنده شه تازه بعدش که لباست تمیز شده باید یه فکری به حال بوی دستت کنی کاش میشد یه عطر با این پخش بو و موندگاری ساخت

4. 4 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

علی جون دریک شما شیشه اش چه رنگیه؟
    اون قسمتی که فشار میدی تا اسپری کنه چه رنگیه؟
    تیکه ایی که رنگ فلز داشته باشه رو محصول وجود داره؟
    درب ادکلن زبر هست؟
    من یکی دارم که 2 ساله ازش گذشته ولی همون بو رو میده و تغییری تو موندگاریش بوجود نیومده
    شیشه قهوه ای

مشکی

تیکه فلزی نمیبینم

درش هم یکم زبره

..........

خب ماله شما اصله لابد.

فکر کنم اصلیاش رنگش قهوه ای نبود

6. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال .تو این رویو های تو سایت های عطر و ادکلن کدوم کلمه معنی پخشی بو رو میده چون مثلا موندگاری رو امتیاز میدن میخوام بدونم امتیازات بقیش چیه
    sillage...............

---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

شیشه قهوه ای

مشکی

تیکه فلزی نمیبینم

درش هم یکم زبره

..........

خب ماله شما اصله لابد.

فکر کنم اصلیاش رنگش قهوه ای نبود
    همه فاکتور ها درسته الا اون دربش
    خدا میدونه!

8. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

sillage...............

---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

همه فاکتور ها درسته الا اون دربش
    خدا میدونه!
    والا منظورت از زیری رو نفهمیدم.ببین درش تو نور که میگیری یه دونه هایه ریز ریزی داره که حالت مات بهش داده

و براق نیست مثله نارسیسو

زیرش هم یه برچسب داره

10. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تو ایران فقط تعدادی از برند ها معروف هستن بقیه کارها حتی اگه خیلی هم قوی باشن دیده نمیشن و کارهای برندهای معروفی مثل دیور و شنل و .. هر قدر هم ضعیف باشن اصلا ضعفشون دیده نمیشه واسه همین هست که اکثر فروشنده های ما همین چند برند معروف رو دارن و معدود مغازه ها هستن که برند های دیگه رو هم دارن . در مورد کرید و کیفیتش و در جواب دوست عزیزم J SALEH باید بگم تقریبا اکثر عطر فروشی های اینجا محصولات کرید رو دارنو قیمت هم نهایت 230 هست البته بجز اونتوس و اوود و این 2011 ها این بنده خدا که من گفتم مثلا امپریال رو میداد 220 قبل از گرونی جالب اینجاست که تو همون مجتمع 6 تا مغازه دیگه بودن که همین عطر رو میدادن 130 . من تابارم رو سوال کردم به من گفت نمیخوام بخری ازم فقط تست کن تا بفهمی عطر یعنی چی تا دوروز رو لباسم بوش بود اما همه فروشنده ها میگن کرید موندگاری نداره . مثل این جنسای چینی هست که با 4 کیفیت یک جنس عرضه میشه تو همون فروشگاه بهت میگه که درجه چنده خب بازرگان عزیز کشور ما جنس درجه 4 رو سفارش میده و با قیمت درجه 1 در ایران میفروشه ( به گفته یکی از اقوام که تو قشم لباس زنونه میفروشه)

12. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed121hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال .تو این رویو های تو سایت های عطر و ادکلن کدوم کلمه معنی پخشی بو رو میده چون مثلا موندگاری رو امتیاز میدن میخوام بدونم امتیازات بقیش چیه
    به پخش شدن lift و diffusion می گن.
    شریف عطار

14. 3 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه لطف کنید کتاب انگلیسی رو معرفی کنید، ممنون می شم

در ضمن کتابتون هم که چاپ شد، ما رو بی خبر نذارین تا بریم بخریمش.

مرسی

در ضمن، projection هم معنی فرافکنی، انتشار یا پخش بو رو میده---> در پاسخ به جناب moli-ahmad
    کتاب:
    perfumery practice and principle نوشته ی Robert R calkin و Stephan J jellinek می تونید در این سایت به صورت مجّانی دانلود کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه تو این سایت نتونستید دانلود کنید، اسم کتاب و کلمه ی download رو تو گوگل سرچ کنید براتون سایت دانلود پیدا می کنه.
    شریف عطّار

16. 3 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونطوری که من شنیده بودم عطرهای دیزاینر همگی بجز معدودی شیمیایی هستند..حتی ادویه ها یا مرکبات هم بصورت شیمیایی استفاده میشن نه بخاطر قیمتشون بخاطر اینکه ایجاد ثبات در روغن های طبیعی سخت هستش و شرایط نگهداری مشکله ولی مواد سینتیک رو خیلی راحت تر مشیه کنترل کرد..و اینکه درسته تخم گشنیز ارزونه ولی تهیه روغن از اون هزینه زیادی نسبت به قیمت ارزان عطرهای معمولی داره...مثلا میوه ها نسبتا ارزان هستند ولی هزینه تهیه روغن و همچنین وجود تغییر در آنها در خلال زمان باعث میشه از اونها کمتر بصورت طبیعی و اسنشال در عطرهای عادی استفاده بشه و بیشتر از آکورد شیمیایی اونها استفاده میشه...

کرید برند معروف نیچ هستش که در عطرهاش از مواد طبیعی استفاده میکنه و در ایران هم موجود هستش...سابقه 300 ساله داره و نسل به نسل بصورت خانوادگی اداره شده..عطرهای کرید بخاطر مواد طبیعی وقتی یکسال از تولیدشون گذشته باشه قیمتشون افت فاحشی میکنه و البته انواعی که در ایران هست بسیار ارزان در مقایسه با قیمت جهانی فروخته میشه (مثلا 170 هزار تومان در مقایسه با قیمت 280 دلاری جهانی )
    همون طور که می گی روغن مرکّبات بسیار فرّار بوده و زود هم خراب می شند. حرف شما در خصوص جایگزین نمودن روغن طبیعی مرکّبات با مواد شیمیایی که همان بو را دارند درسته. البته باز هم از برخی روغن های مرکبات در عطرهای امروزی استفاده می شه.

حتّی جایی که جایگزین های شیمایی استفاده می شه برای غنا دادن به عطر مقدار بسیار کمی مواد طبیعی هم استفاده می کنند تا بتونه خشونت و زنندگی بوی مواد صنعتی رو کم کنه.
    مثلاً روغن خِس خِس (vetiver) که هنوز هم در عطرها همراه vetiver acetat که صنعتی هست استفاده می شه. یا مثلاً میخک (clove) طبیعی همراه با eugenol مصنوعی که همون بوی میخک رو می ده استفاده می شه.

مواد طبیعی حاوی تعداد بسیار زیادی مادّه در حجم کم هستند که باعث ایجاد کیفیّت بویایی عطر می شوند.
    مثلاً روغن رز از تقریباً 7 الی 8 مادّه ی اصلی تشکیل شده ولی در کنار این ساختار تعداد نسبتاً زیادی مادّه (حدوداً 100 مادّه) در حجم کم همراه با این 7 مادّه در روغن وجود دارند.
    پس یک آکورد رز مصنوعی که از ترکیب تقریباً 10 مادّه ی صنعتی درست شده به هیچ وجه نمی تونه جایگزین روغن طبیعی بشه.

شریف عطّار
    Last edited by hamed121hamed; 17-02-2012 at 22:42.

18. 5 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان حالا که بحث درمورد مواد طبیعی هست یه مدل علف هست که تو بیابون های اینجا رشد میکنه و بو شوری عادت داره لامصب اگه لباست بخوره بهش بدون اغراق تا 5 روز تمام بوی گندش خفت میکنه حتی با یکی دوبار شستن لباس با ماشین لباسشویی هم جواب نمیده حتما باید با دست اونم اینقد بسابی که دستت پوستش کنده شه تازه بعدش که لباست تمیز شده باید یه فکری به حال بوی دستت کنی کاش میشد یه عطر با این پخش بو و موندگاری ساخت
    طبق آموزش جین کارلز عطّار بزرگ و قابل احترام فرانسوی، عطر باید 55 درصدش بیس نوت (نوت پایه) باشه 20 درصد میدل نوت (نوت میانی) و 25 درصد تاپ نوت (نوت اوّلیّه)
    مقاله ی جین کارلزو می تونید اینجا بخونید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا با توجّه به فرهنگ ما ایرانی ها در خصوص عطر باید عطرهایی که برای ما ایران ها ساخته می شه درصد نوت پایه رو بالا برد. مثلاً 70 درصد نوت پایه.
    البته این کار باعث می شه هنگام باز شدن درب عطر بوی کمی احساس کنیم و در مراحل ابتدایی استفاده، عطر لیفت (انتشار) نداشته باشه. اصطلاحاً عطر دمپ (خفه) می شه.
    مثل این موتور دیزلیا که تا گرم شه خوب راه نمی ره این نمونه عطر که ما در ذهن خودمون برای ایرانیا مناسب می بینیم تا بوش در آد یکی دو ساعت وقت می بره.

البته باید بگم اغلب مواد پایه از بوی مطلوبی برخوردار نیستند و یکی از وظایف نوت میانی (که بیشتر بوی گل هاست و به نوت اصلاح کننده هم معروف است) مقهور ساختن بوی ناخوش آیند مواد پایه هست. ولی به قول یکی از هم سفرها در تاکسی: "یه چیزی باشه بو بده من تو تهرون آبش می کنم." حالا چه بهتر این بو یه هفته رو لباس بمونه.
    درصدهای بالا گفته در عطرهای امروزی رعایت نمی شه و امروزه شیوه ی آمریکایی مرسوم تره.
    شریف عطّار
    Last edited by hamed121hamed; 17-02-2012 at 22:45.

20. 4 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •