تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 646 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

درود به شما دوست گرامی،بنظر بنده صبرکنید برای نکسوس 6 که غوغاکرده با مشخصاتش.ارزش صبرکردن رو داره 100 %
    ممنون
    من در حال حاضر خیلی گوشی لازمم
    کی عرضه میشه ؟

مرسی بابت توضیحات ولی گفتین برای رقابت با اپل ؟ مگه همین نوت 4 و z3 قابل رقابت با اپل نیستن ؟
    البته اپل رو که تقریبا منصرف شدم
    صفحه نمایش بهتر نوت 4 ادمو به شک میندازه
    z3 compact کانفیگش به نسبت Z3 چطور هست ؟ صفحه نمایشش چی ؟ کلا نسبت به Z3 معمولی چطوره ؟
    ببخشید زیاد میپرسم سایتای دیگه یه مقدار گیج کننده هستن گفتم همینجا ته توشو دربیارم

2. 2 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دوستان تا 700 چی بگیرم؟
    به جز جی 2 مینی چی پیشنهاد میدی؟
    بازی ندارم اصلا

با توجه به بالا رفتن قیمتها صبر کنم یا سریعتر یه چیز بخرم؟؟؟؟؟
    با توجه به رم داخلی
    Huawei Ascend P6 با رم 2گیگ

Samsung I9300I Galaxy S3 Neo
    و
    Samsung I9190 Galaxy S4 mini
    با رم 1.5 گیگ

Samsung I9190 Galaxy S4 mini خوش دست تره به خاطر سایزش اگه سایز براتون زیاد مهم نباشه اگه نه S3 Neo

تو مدلای 1 گیگ رم هم همون LG G2 mini خودتون
    LG L90 D405
    HTC Desire 616 dual sim
    Sony Xperia M2 Aqua
    HTC Desire 610

مدل تو این رنج زیاده ببینین سلیقتون بیشتر رو کدومه

نظر من هواووی هست چون رم بالا تری داره
    بعد سامسونگا ، چون هم رم بالاتری دارن نسبت به 1 گیگی ها هم صفحه بهتر!
    Last edited by runner; 10-12-2014 at 17:21.

4. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مرسی بابت توضیحات ولی گفتین برای رقابت با اپل ؟ مگه همین نوت 4 و z3 قابل رقابت با اپل نیستن ؟
    البته اپل رو که تقریبا منصرف شدم
    صفحه نمایش بهتر نوت 4 ادمو به شک میندازه
    z3 compact کانفیگش به نسبت Z3 چطور هست ؟ صفحه نمایشش چی ؟ کلا نسبت به Z3 معمولی چطوره ؟
    ببخشید زیاد میپرسم سایتای دیگه یه مقدار گیج کننده هستن گفتم همینجا ته توشو دربیارم
    ببینین منظور از رقابت گرفتن بازار اپله
    اپل یه گوشی هست که بازی باش میکنین دوربینش خوبه سرعتش خوبه و از همه مهمتر اندازه خیلی خیلی مناسبی داره
    تو بازار اندروید شما نمیتونی یه گوشی با کارایی بالا و سایز دلچسب پیدا کنی
    مثلا مشخصات خوب بخوای تو برندای مطرح اکثرا سایزای نزدیک به 5 اینچ و به بالا باید بگیری که سایزش بالا میره و خوش دست نیست اگرم سایز پایین بخوای باید برین سراغ مدلای ضعیف از نظر مشخصات یا مدلای از بورس افتاده که افت کردن و قدیمی شدن امیدوارم منظورمو رسونده باشم
    اگه واقعا از سایز اپل خوشتون اومده (اپل معمولی نه پلاس ) و با سایز گوشی مشکل دارین 100% رو مدلی بچرخین که کانفیگ رو در کنار سایز خوب داشته باشه نوت 4 عالی هست ولی سایزش شاید اذیتتون کنه

ولی آلفا یا Z3 Compact گوشیای اندرویدی هستن که هم جدیدا هم قوی ان و مهمترین عامل برای رقابت با اپل یعنی سایز مناسبو دارن در کنار کانفیگ قوی

شکتون در مورد نمایشگر تنها با کارکردن از نزدیک برطرف میشه من یا دوستان هرچقدر بتون بگیم باز دو دل میمونین

Z3 Compact نسبت به Z3 سایزش کوچیکتره رزولویشن پایین تره ولی مهم نیست تراکم پایین تری هم داره که بازم مهم نیست منظور از مهم نیست اینه که حداقل رو دارن و بالاتر از اون هم براتون به چشم نمیاد
    هردو ضد آب IP68 هستن

Z3 COmpact رم داخلی 2 گیگ داره ولی Z3 رم 3 گیگ هست و باطری Z3 Compact 2600 هست که باز تو این مورد پایین تر هست ، البته مدل ضعیفتر شده Z3 هست دیگه

بقیه چیزا عین هم هستن اگه سایز و خوش دستی رو کنار مشخصات عالی میخواین گزینه خیلی خوبی هست خودم هم از نزدیک دیدم خیلی خوبه البته تنها بدیش باطری غیر قابل تعویضشون هست تو هر دو مدل
    Last edited by runner; 10-12-2014 at 15:33.

6. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنون
    کی عرضه میشه ؟
    والا نمیدونم داداش،تا امشب بهت خبر میدم حتما [emoji6]

8. این کاربر از amrihh49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

سلام.دوستان باتری غیر قابل تعویض یعنی چی؟؟یعنی به هیچ وجه نمیشه باتریش رو عوض کرد؟؟حالا اگه بعدا به مشکل بخوره چه میشه کرد؟میخواستم ascend g6 بگیرم.باتریشو دیدم پشیمون شدم

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام.دوستان باتری غیر قابل تعویض یعنی چی؟؟یعنی به هیچ وجه نمیشه باتریش رو عوض کرد؟؟حالا اگه بعدا به مشکل بخوره چه میشه کرد؟میخواستم ascend g6 بگیرم.باتریشو دیدم پشیمون شدم
    منظور از غیر قابل تعویض این نیست که به هیچ وجه نشه عوضش کرد
    منظور اینه خودتونو نمیتونین راحت درشو باز کنین و باطریه خراب رو با یه نو تعویض کنین باید ببرین پیش تعمیر کار تا گوشی رو باز کنه تعویض کنه براتون

بودجتون و نیازتون رو بگین شاید مدلای دیگه دوستان مد نظر داشته باشن که بتونن کمکتون کنن!
    Last edited by runner; 10-12-2014 at 17:20.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من چند تا سایت سر زدم واقعا گیج کنندست انتخاب

یک سری امار ها هست که سونی با پردازه 4 هسته انچنان فرقی با نوت که 8 هسته داره نداره و اختلافشون کمه یعنی هر کاری که با نوت میخوای انجام بدی با Z3 هم میشه
    کیفیت صفحه نمایش هم ظاهرا درسته سونی QHD نیست اما کیفیت واقعا بالایی داره ( در کل IPS بهتره یا AMOLED ؟ )
    کیفیت بهتر با کدومه ؟ البته روی کاغذ نه
    از لحاظ بهتر نشون دادن رنگ ها
    و یک سوال دیگه اینکه دوربین 16 نوت با 20 سونی چقدر تفاوت داره ؟
    در دسترس ندارم خودم جفتشو ببینم
    مرسی
    Last edited by Hatek; 10-12-2014 at 21:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

دوستان کدوم بهترن؟؟عجله دارم.میخوام همین الان از دیجیکالا بگیرم.lg l70 یا ascend g6 یا htc desire 310.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

من چند تا سایت سر زدم واقعا گیج کنندست انتخاب

یک سری امار ها هست که سونی با پردازه 4 هسته انچنان فرقی با نوت که 8 هسته داره نداره و اختلافشون کمه یعنی هر کاری که با نوت میخوای انجام بدی با Z3 هم میشه
    کیفیت صفحه نمایش هم ظاهرا درسته سونی QHD نیست اما کیفیت واقعا بالایی داره ( در کل IPS بهتره یا AMOLED ؟ )
    کیفیت بهتر با کدومه ؟ البته روی کاغذ نه
    از لحاظ بهتر نشون دادن رنگ ها
    و یک سوال دیگه اینکه دوربین 16 نوت با 20 سونی چقدر تفاوت داره ؟
    در دسترس ندارم خودم جفتشو ببینم
    مرسی
    دوست عزیز شما داری خودتو گیج میکنی هم مدلاتو زیاد کردی هم دارین از همه جا مشاوره میگیری ما اینجا بیشتر از روی مشخصات و اطلاعات ارائه شده مشاوره میدیم
    و سلیقه های شخصی رم بیشتر توی ظاهر دخالت میدیم که اونم به سلیقه خودتون بستگی داره
    من نمیدونم شما کجا خوندی IPS از OLED ها بهتره ولی چیزی که من میدونم عکس این هست

اگه مصرف پایین و کیفیت خوب میخواین OLED ها با رنگ های زنده تر و گرم تر عملکرد خوب زیر نور آفتاب و..... و به قول دوستان اشباع شده که اینم زیاد بد نیست هم روی کاغذ و هم توی عمل خودشونو ثابت کردن در حال حاضرم سامسونگ تولید کننده و توسعه دهنده این پنل هاست و تکنولوژی به روزی دارن!

شما بازدهی هردو مدل رو با سی پی یوی 4 هسته یکی در نظر بگیر

QHD نبودن سونی هم ایرادی نیست چون QHD به دلیل رزولویشن خیلی بالا با چشم عادی قابل تشخیص نیست پس این موضوع هارو ملاک قرار ندین

هشت هسته ای بودن نوت 4 هم مزیت های خودشو داره که مهمترینش بهینه کردن مصرف باطری هست ولی شاید به دلیل ساپورت نکردن 4G بذارینش کنار اگه واقعا 4G براتون مهم باشه

ببینین این اختلافا جوری نیست که شما کاری رو با Z3 انجام میدی نتونی با نوت 4 انجام بدی این فکر از پایه غلطه مطمئن باشین هیچکدوم با هم از این نظر تفاوتی ندارن

دوربین هم به مگاپیکسل توجه کنین ولی مبنا قرار ندین نوت 4 با لرزش گیر اپتیکال و تنظیمات زیاد عکاسیش خیلی خوب میتونه باشه!
    اینم باید از نزدیک تست کنین البته رو نمایگر های گوشی نمیشه تفاوت رو زیاد احساس کرد
    شما اگه تهران باشی یه سر بری بازار هر دو مدل رو میتونی باش کار کنی

دوستان کدوم بهترن؟؟عجله دارم.میخوام همین الان از دیجیکالا بگیرم.lg l70 یا ascend g6 یا htc desire 310.
    HTC رو با صفحه TFT بذارین کنار
    از بین اون دو مدل خیلی تفاوت خاصی ندارن که از روش بگیم کدوم
    ولی برتری ای که به نظر من ال جی داره اندروید 4.4.2 هست چون بعید میدونم برا هیچکدوم آپدیت جدید بیاد پس اگه بالاتر باشه بهتره والبته باطری قویتر ال جی هم هست
    ولی هوواوی سی پی یوی قویتر دوربین جلوی قویتر دوربین اصلیه قویتر و تراکم پیکسل بالاتری داره!!!
    برا منم سخته انتخاب
    Last edited by runner; 10-12-2014 at 22:40.

14. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنون
    کی عرضه میشه ؟
    داداش نکسوس 6 اوایل سال 2015 عرضه میشه.بنظرمن ارزش صبرکردن رو واقعا داره این گوشی [emoji6]

16. این کاربر از amrihh49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •