تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 1746 اولاول ... 3383884284344354364374384394404414424484885389381438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

اقا سیمرغی که من شنیدم یه تعدادی مرغ بودن رفتن دنبال سیمرغ به قله ی قاف رسیدن 30عدد مرغ باقی مونده بود که یه اینه اونجا بوده خودشونو داخلش دیدن.همین اولتیش بشه وقتی اولتی رو میزنی چمپت میترکه سی تا مرغ مرزن رو سر دشمن همه رو میکشن خیلی با حال میشه.شوخی کردم من که نمیدونم شاید این چمپ رو هم ساختن ولی کلی چمپ دیگه بعد از این چمپ جدیده ای که قراره بیاد میخوان بسازن حالا حالا ها فکر نکنم نوبت به این برسه بعد ultiاش op
    سلام
    این داستان مربوط به منطق الطیر عطار میشه ، اما متاسفانه عطار برداشت استباهی از سیمرغ داشته ، سیمرغ به معنای سی مرغ نیست ، بلکه در اصل «مرغوسئن» بوده (توی ویکیپدیا فارسی بخونید) ، به معنای مرغی که شبیه شاهین هست.و بعد یواش یواش شده سیمرغ.
    داستانی که من گفتم براتون از شاهنامه فردوسی اقتباس شده (که اون هم از افسانه هایی که قبل از فردوسی به وسیله مردم بازگو میشده اقتباس شده).
    داستان رو به فارسی می گم برای دوستان
    وقتی که سام ،پهلوان ایران ،دارای فرزند میشه ، و پسرش رو می بینه ، متوجه میشه که فرزندش (زال) موی سپید و بدن نقره فام داره (زال یعنی پیر) ، و فکر می کنه که این فرزند شیطانی هست ، دستور می ده که زال رو به البرز کوه ببرند و رها کنند.وقتی که این کار رو می کنند ، سیمرغ که برای تغذیه فرزندانش دنبال غذا بوده ، زال رو می بینه و مهرش به دلش می اوفته ، و زال رو به کوه قاف می بره.اونجا زال رو پرورش می ده و رفته رفته بهش آموزش می ده ، زال بزرگ میشه.
    در زمان جوانی زال ، سام رویایی می بینه که برای بخشیده شدن گناهش باید فرزندش رو از البرز کوه بیاره ، بعد از مدتی جستجو زال رو پیدا می کنه ، زال ابتدا به خاطر این کار پدرش از رفتن سر باز می زنه ، اما سیمرغ راهنماییش می کنه که باید بره.چند عدد از پر های خودش رو به زال می ده و بهش می گه هر وقت نیاز به کمک داشت پرها رو بسوزونه.
    سالها می گذره و زال پهلوان بزرگ و بچه دار میشه ، زمان تولد رستم که میشه ، هر کار می کنند بچه به دنیا نمی آد و رودابه و رستم در حال مرگ بودند ، زال پر رو می سوزونه و سیمرغ برای کمک می آد.سیمرغ به زال می گه باید شکم رودابه رو بشکافند و رستم رو بیرون بیارند ، و بعد بدوزند و با گیاهان دارویی ببندنش. (این اولین عمل رستم زاد در تاریخ بوده ، که غربی ها به اسم سزارین بابش کردند! اما در اصل این ایده مال ایرانی ها بوده).
    رستم بزرگ میشه و پیروزیهای زیادی به دست می آره و شاه های ایران رو همواره همراهی می کنه و بارها جان کیکاووس و دیگر پادشاهان رو نجات می ده ، اما شاه جدید که مغرور بوده به رستم دستور می ده دست بسته به پیش او بیاد ، رستم این رو قبول نمی کنه ، پادشاه به پسرش اسفندیار روئین تن که به وسیله آب مقدس زرتشت رویین تن شده بوده (بر پوستش هیچ سلاحی اثر گزار نبوده)و نماینده زرتشت بوده می گه باید این کار رو بکنه ، اسفندیار نمی پذیره ، اما پادشاه که همیشه دوست داشته یا رستم و یا اسفندیار از بین برند ، با تطمیع و دادن وعده ولیعهدی اسفندیار رو راهی هفت خوان و مسیر جنگ با رستم می کنه ، در راه اسفندیار با چندین موجود افسانه ای (از جمله همسر سیمرغ که مرد بوده) می جنگه و به وسیله ابزارهایی مثل قفس فلزی پیروز می شه و نزد رستم میرسه . اسفندیار به رستم می گه که یا باید دست بسته به سمت شاه بره ، یا باید کشته بشه ، اما رستم نمی پذیره و میگه:
    "که گفتت برو دست رستم ببند؟ نبندد مرا دست چرخ بلند"
    هر دو وارد جنگ می شن (هیچ کدام راضی به جنگ نبودند) و نبرد به درازا می کشه ، رستم خسته و زخمی می شه و نمی تونه اسفندیار رو زخمی کنه ، و شب می شه و به پیش زال بر می گرده ، زال یک پر دیگه رو آتش می زنه و سیمرغ می آد.سیمرغ به رستم هشدار می ده که اگر اسفندیار رو بکشه سرنوشت شومی در انتظارش خواهد بود (چون اسفندیار نماینده زرتشت بوده) ، ولی به رستم راه پیروزی رو یاد می ده.
    سیمرغ می گه اسفندیار د زمان کودکی که وارد آب مقدس میشه چشم هاش رو می بنده ، و پوست چشمش خیس نمی شه و روئین تن نمیشه ، و بعد به ستم می گه تیری دو شاخه و زهر آلود از درخت گز تهیه کنه و در چشم اسفندیار بزنه.رستم این کار رو می کنه و فردا به جنگ اسفندیار میره ، قبل از هر چیز به اسفندیار می گه که من امرز می تونم بکشمت ، پس ادامه نده ، اما اسفندیار می خنده ، و رستم در ابتدای نبرد تیر رو به چشم اسفندیار می زنه و ......

بعد از این قضیه اتفاقات بدی برای رستم می افته و در نتیجه خاندان رستم از بین می رند (اگر دوست داشتید داستان زیبای مرگ رستم رو هم بگم که واقعا بی نظیره)

Spell ها من یه ایراد که میتونم بگیرم ایینه که اگه به همه هیروها نگاه کنی ( حتی ساپورتها ) حداقل 2 Spell برای Dmg زدن به دشمن دارن اما اینی که شما نوشتی فقط Rـش Dmg میزنه ...
    بعد اصلا CC نداشت که به عنوان ساپورت خیلی بده ...
    ولی ایده جالبی بود در کل
    بله درست می فرمایید ، به این هم فکر کردم ، نمی دونم چه اسپلی براش بگذارم ،اما دوست دارم مثل Soraka بیشتر ساپورت باشه تا dps
    میشه اسپل سومش رو در دو حالت تهاجمی/تدافعی طراحی کرد ، یعنی اگر روی دشمن بخوره ، بالهاش رو دور دشمن حلقه کنه و بهش فشار بیاره.البته اسپل نهایی هم تهاجی هست.
    Last edited by lordthunder; 24-05-2013 at 14:05.

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

آقا یه سوال !
    چه طوری تونستین League Of Legends رو به مرگ رستم ربط بدین؟
    مرسی عزم ایرانی !

3. 3 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه League OF Legends's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مسکن-تنگه

پيش فرض

سلام من تو فروم Euw رابطه ی خوبی با ادامین دارم اگه خواستی من منتشر میکنم

رستم بهتر بود خدایی ققنوس = anivia

5. 2 کاربر از League OF Legends بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

آقا یه سوال !
    چه طوری تونستین League Of Legends رو به مرگ رستم ربط بدین؟
    مرسی عزم ایرانی !
    سلام دوست عزیز
    من داستان شاهنامه رو نقل کردم ، اومدم این جا که شما دوستان کمکم کنید چیزی درخورد ارائه به riot ارائه بدیم. باید داستان رو متناسب با داستان اصلی تغییر بدیم.
    سلام من تو فروم Euw رابطه ی خوبی با ادامین دارم اگه خواستی من منتشر میکنم

رستم بهتر بود خدایی ققنوس = anivia
    سلام
    گفتم که ، شان رستم بیشتر از این حرف هاست ، قابلیت های رستم رو هم نمیشه توی یک هیروی ساده گنجوند ، این کار باعث بی احترامی به شاهنامه میشه به نظر من
    سیمرغ خیلی با ققنوس فرق می کنه ، هر دو پرنده هستند ، اما اصلا شباهت نداره داستان و ویژگیهاشون ، در صفحه قبل توضح داده بودم.
    این چیزی که بنده پیشنهاد دادم در کل متفاوت با anivia و phoenix هست و یک هیروی support فوق العاده خواهد بود.
    آخه می دونید ،رستم هیچ وقت شکست نخورده ، و مرگش هم از روی عشق به رخش بوده و از دست دادن روحیه اش ، که باز هم دشمنش رو قبل از خودش به وسیله تیر به درختی که پشتش قایم شده بوده و توخالی بوده می دوزه.فون وقت فکر کنید یکی بیاد با رستم feed بده.
    Last edited by lordthunder; 24-05-2013 at 14:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

اگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جزء چمپ ها نبود، من یه گزینه ایرانی خوب سراغ داشتم که به ریوت پیشنهاد بدیم، خودتون متوجه شدید دیگه؟
    تازه util اش هم خیلی خفنه، 5 تا چمپ دشمن و 4 تا چمپ خودی هم با هم نفله میکنه، یعنی بجای پنتا کیل، 9 کیل میگیره، util اش هم Nuke هست !

8. این کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا به نظر من q:هر بار یه پر بده حداکثر 7تاکه هر پر 1/1.5/2/2.2/2.5جان پر میکنه وقتی چمپ داره میمیره.برای اینکه این پر ها کارایی بیشتر داشته باشن وقتی چمپی که پر ها بهش داده میشه برای هر پر 1/1/2/2/3 +(1per0.2ap)بهش ارمور و مجیک رزیست داده میشه کول داونش هم 20ثانیه باشه وهر پر 300 ثانیه باقی بمونه(qبه صورت stackمی باشد) که زیاد opنشه.برای ulti هم:با یک حرکت زیبا دور خودش میگرده میره بالاتر و یک بال میزنه که چمپ دشمن رو 2500یونیت به عقب میبره اگر درکمتر از 700 یونیت به دیواری ،داری ،درختی خورد(محیط اطراف)برای 2 ثانیه استان میشه و 200/300/400+(1per0.8ap) کولد داونش هم برای هر 3 لول میگم ها (qهم به همین شکل باشه یعنی با لول اپ شدن کولد داون پایین نیادچون ایتم های که میبنده کولد داون رو میاره پایین بنابر این opمیشه)160باشه.برای پسیو هم حالا میل خودته ها ولی برای اینکه تکراری نشه به نظرم ccرو برای 15%کم کنه (تا حدودی مثل پسیو سوراکا که تمام نقشه رو شامل میشه)خیلی عالی میشه(چون خودش براش ccنگذاشتی)یه نکته برای ultiاگر از 700 گذشت هیچ اتفاقی برای اون چمپ نمیفته و فقط پرت میشه و به صورت اسکیل شات نیست و فقط به یک چمپ میخوره!!!!
    Last edited by daniel'; 24-05-2013 at 15:39.

10. این کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

اقا به نظر من q:هر بار یه پر بده حداکثر 7تاکه هر پر 1/1.5/2/2.2/2.5جان پر میکنه وقتی چمپ داره میمیره.برای اینکه این پر ها کارایی بیشتر داشته باشن وقتی چمپی که پر ها بهش داده میشه برای هر پر 1/1/2/2/3 +(1per0.2ap)بهش ارمور و مجیک رزیست داده میشه کول داونش هم 20ثانیه باشه وهر پر 300 ثانیه باقی بمونه(qبه صورت stackمی باشد) که زیاد opنشه.برای ulti هم:با یک حرکت زیبا دور خودش میگرده میره بالاتر و یک بال میزنه که چمپ دشمن رو 2500یونیت به عقب میبره اگر درکمتر از 700 یونیت به دیواری ،داری ،درختی خورد(محیط اطراف)برای 2 ثانیه استان میشه و 200/300/400+(1per0.8ap) کولد داونش هم برای هر 3 لول میگم ها (qهم به همین شکل باشه یعنی با لول اپ شدن کولد داون پایین نیادچون ایتم های که میبنده کولد داون رو میاره پایین بنابر این opمیشه)160باشه.برای پسیو هم حالا میل خودته ها ولی برای اینکه تکراری نشه به نظرم ccرو برای 15%کم کنه (تا حدودی مثل پسیو سوراکا که تمام نقشه رو شامل میشه)خیلی عالی میشه(چون خودش براش ccنگذاشتی)یه نکته برای ultiاگر از 700 گذشت هیچ اتفاقی برای اون چمپ نمیفته و فقط پرت میشه و به صورت اسکیل شات نیست و فقط به یک چمپ میخوره!!!!
    سلام
    فکر می کنم مقدار heal که فرمودید برای Q کم باشه ، میشه نهایتا 17.5 که برای یک هیروی که حداقل 1000 تا health داره کمه
    برای ultimate هم پیشنهاد شما خوبه ، یک چیشنهاد دیگه هم داریم ، اونم این که موقع پرواز یک فیلد درسته کنه به مدت 5 ثانیه ، که هیچ کس قادر به ورود به اون رو نداره و پرت میشه بیرون ، هیروهای ally داخل این منطقه می تونند به صورت ranged حمله کنند ، اما تمام damage های ranged به سمت اونها 65% کاهش پیدا کنه.
    پیشنهادتون برای passive هم خوب بود، در نهایت فکر می کنم هم cc رو کم کنه به این مقدار ، هم exprience بده (چون قراره هیرو babyesitter باشه ) ، اما xp محدود به اطرافش باشه.البته harmfull effects که گفتم شامل انواع CC ها ، Slow ها و ... میشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه League OF Legends's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مسکن-تنگه

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من داستان شاهنامه رو نقل کردم ، اومدم این جا که شما دوستان کمکم کنید چیزی درخورد ارائه به riot ارائه بدیم. باید داستان رو متناسب با داستان اصلی تغییر بدیم.

سلام
    گفتم که ، شان رستم بیشتر از این حرف هاست ، قابلیت های رستم رو هم نمیشه توی یک هیروی ساده گنجوند ، این کار باعث بی احترامی به شاهنامه میشه به نظر من
    سیمرغ خیلی با ققنوس فرق می کنه ، هر دو پرنده هستند ، اما اصلا شباهت نداره داستان و ویژگیهاشون ، در صفحه قبل توضح داده بودم.
    این چیزی که بنده پیشنهاد دادم در کل متفاوت با anivia و phoenix هست و یک هیروی support فوق العاده خواهد بود.
    آخه می دونید ،رستم هیچ وقت شکست نخورده ، و مرگش هم از روی عشق به رخش بوده و از دست دادن روحیه اش ، که باز هم دشمنش رو قبل از خودش به وسیله تیر به درختی که پشتش قایم شده بوده و توخالی بوده می دوزه.فون وقت فکر کنید یکی بیاد با رستم feed بده.
    مثلا همین داریوش خیلی از نوب ها باهاش بازی میکنن نباید به این چیزا فکر کرد

13. این کاربر از League OF Legends بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

مثلا همین داریوش خیلی از نوب ها باهاش بازی میکنن نباید به این چیزا فکر کرد
    سلام
    آره ، اما خوب من خودموقتی می بینم داریوش یک آدم خونخوار جلوه داده شده بدم می آد.بعد هم رستم یک شخصیت چند وجهی هست.
    یک رنجر فوق العاده زبردست.
    یک کشتی گیر فوق العاده ماهر.
    یک شمشیر زن قهار.
    استاد جنگ با گرز.
    یک کمند انداز دقیق
    یک فرد فوق العاده مذهبی بود.
    فوق العاده باهوش بود.
    شکارچی فوق العاده
    داریوش یک شاه بود ، اما رستم یک اسطوره بود ، و یک اسطوره حرمت بیشتری از یک شاه داره.به نظر من رستم باید در شرایطی به کار گرفته بشه که هیروهایی مثل هرکول و ... وجود دارند . باید واقعی تر نشون داده بشه.
    رستم هیچ وقت شکست نخورد ، چون رستم نماد ایران بود ، نمی بایست شکست می خورد ، داریوش یک شاه بود ، نه یک نماد.یعنی نمادها همیشه بالاتر هستند از شاهان.کسانی رو داریم که نسبت به داریوش بدبین باشند ، اما همه کس رستم رو دوست داشتند.
    نمی دونم شاید شما درست بگید ، اما حداقل صبر کنید رستم رو بعد از تجربه پیدا کردن در مورد چند چمپیون سطح پایین تر مطرح کنیم حداقل.

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

به هر حال اگه بخواین بازی بالانس باشه که نمی شه همه اینا باشه !
    تازه حالا یه چمپ هست چه طوری می خوای مذهبی بودنشو توش جا بدی !!!

16. این کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •