تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 1364 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

پروفشنال sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    استكهلم

پيش فرض

به به ميبينم كه سالي خانم رو صندلي داغ نشسته
    سلام سالي خانم
    1 مهران چرا خيلي زود اعصابش خورد ميشه و تا تكون بخوري بن شدي الانم ميترسم بن بشم با اين سوالاتم
    دليلش رو شما ميدونيد
    2 آيا تو خانه هم اينطوريه زود اعصباني ميشه ميخام بيشتر از مهران برامون بگي
    من بيشتر از اين سرتونهو درد نميارم
    1- اصلا این طوری نیست نمی دونم چرا بعضی از دوستان فک می کنند خیلی زود ایشون بن می کنه
    همین طور که شما هم بن نشدی

2- نه زیاد عصبانی نمیشه ولی کلا وقتی هم میشه خیلی زیاد میشه و بعد هم پشیمون میشه سریع

پروفشنال sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    استكهلم

پيش فرض

متاسفانه صندلي نشين هاي جديد كمي كم لطف شدن و به همه سوالها جواب نمي دن نمي دونم چرا .

ولي عيبي نداره حتما وقت نكردن .
    با تشكر بهروز

سلام
    میشه بپرسم به کدوم جواب ندادم؟

پروفشنال sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    استكهلم

پيش فرض

با درود از شما سوالاتي در خور يك صندلي داغ دارم ..صد در صد با سوالات تكراري و تعارفي خيلي از دوستان متفاوته.

دليل مطرح كردن سوالات زير صرفا به خاطر جسارتي بود كه در جواب دادن به سوالات پيشين از خودتان نشان داديد.
    (لازمه ي صداقت جسارت است)

1- شما گفتيد كه سفارش بن شدن يكي از اعضا (امگا) چندين بار داده ايد.. سوال من از شما اين است كه چرا چندين بار؟

-----------------
    من بسيار وبلاگ گرد هستم و معمولا وقت زيادي رو صرف خواندن مطالب ديگرون مي كنم . اين صحبت شما من رو بر آن داشت تا شروع به خواندن پست هاي ايشون به طور ويژه كنم و تا اينجا بيشتر از نصف اونا رو خوندم (دليل تاخير در اين پرسش)
    -----------------

2- با توجه به نسبي بودن نظريه ي توهين و اينكه تا اينجا من موردي از توهين در پست هاي ايشون پيدا نكردم.لطفا بفرمايد برداشت شما نسبت به توهين چيست؟

3- آيا پست هايي نظير آنچه كه اشخاصي كه در امضاي من نامشون ذكر شده و همچنين خود من نيز شامل اين تعريف ميشود.؟

4- با توجه به شباهت نسبي اين پست ها چرا سفارش بن شدن ما رو هنوز نكرده ايد؟

5- شما در جايي اشاره به عدم استفاده از حجاب اسلامي كرديد.آيا شما يك روشن فكر (لااقل روشن فكر مذهبي ) هستيد؟

6- آيا حس حسادت زنانه حقيقت دارد؟ اگر آري شما تا چه حد اين احساس رو در خود قوي ميدانيد؟

7- آيا اين احساس فقط نسبت به خانم هاي ديگر از سوي يك زن انجام ميشود يا به صورت كلي با زيبايي در ارتباط است.؟

8- آيا امگا زيبا است؟

9- شما دليل برخي از رفتار هاي تاريخي زنان نظير صدور حكم مرگ امير كبير و خيام نيشابوري و... را چه ميدانيد.؟

10- به نظر شما آيا من بن خواهم شد ؟ اگر آري كي؟

(قبول دارم كه سوالات بي رحمانه طرح شده اند.----صندلي داغش خوبه *** مهمون شجاعش خوبه)

با تشكر.

1- چون ایشون به جای نقد از توهین به دین و خدا و طرفداران مذهبی می کرد من طرفدار نقد هستم اما نه توهین
    دلیل دوم صادق نبودن و دروغ گفتن بسیار زیاد امگا بود

2-برداشت من از توهین همون برداشت توهین در جامعه هست پست های توهین آمیز ایشون همگی پاک شد

3-خیر فکر نمی کنم

4-بنده سفارش بن برای کسی نمی کنم فقط سوال و گوش زد کردم چرا قوانین برای ایشون رعایت نمیشه

5-بله دقیقا از افراط گرایی در مورد دین و یا هر چیزی تنقر دارم دین هر کسی در چهارچوب خانه و فکر اوست و حق ندارد باید و یا نبایدی و یا حکمی برای دیگران دهد

6-بله حقیقت داره در من شاید در حد متعادل نه زیاد ولی در کل این حس درون مرد ها هم زیاد دیده میشه

7-شاید به صورت کلی

8-هر انسانی دارای زیبایی هایی ( درونی)هست ایشون هم 100% این طور هست

9-حسادت - و سیاسیت قوی و خشک آن زنان

10- اگر توهین کنید بله شاید کمتر از 24 ساعت بعد از توهین و اگر نه خیر اصلا

ممنونم از شما بابت سوالات

پروفشنال sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    استكهلم

پيش فرض

شرمنده چون با موس خیلی سخت بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه کلیپ خنده داره کوتاه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه آهنگ زیبا از شهرام صولتی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نیت هم کردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سپاس به خاطر گفتگو و كليپ

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ممنون از سالي خانم.
    اينم فالشون:
    حسب حالي ننوشتيم و شد ايامي چند--------------------محرمي كو؟ كه فرستم به تو پيغامي چند
    ما بدان مقصد عالي نتوانيم رسيد---------------------------هم مگر پيش نهد لطف شما گامي چند
    چون مي از خم به سبو رفت و گل افكند نقاب---------------فرصت عيش نگهدار و بزن جامي چند
    قندآميخته با گل نه علاج دل ماست--------------------------بوسه يي چند بياميز بدشنامي چند
    اي گدايان خرابات خدا يار شماست--------------------------چشم انعام نداريد از انعامي چند
    زاهد از كوچه رندان بسلامت بگذر----------------------------تا خرابت نكند صحبت بد نامي چند
    عيب مي جمله بگفتي هنرش نيز بگوي---------------------نفي حكمت مكن از بهردل عامي چند
    پيرميخانه چه خوش گفت بدردي كش خويش----------------كه مگو حال دل سوخته با خامي چند
    حافظ از شوق رخ مهر فروغ تو بسوخت-----------------------كامگارا نظري كن سوي ناكامي چند

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خب حالا دوستاني كه پيشنهاد و انتقاد داشتند بيان اينجا مطرحش كنند

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    فکر نمی کنم مافیا بدون دلیل کسی رو بن کنه امین جان
    بله مافیا خیلی گله...... منم داشتم شوخی میکردم....
    خب حالا دوستاني كه پيشنهاد و انتقاد داشتند بيان اينجا مطرحش كنند
    گلم زیاد سخت نگیر تو این تاپیک..... یکی فک میکنه ادعای مالکیتت میشه واسه صندلی داغ..... ببخشید!

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

عزيز بنده ادعاي مالكيتم نميشه. خداييش اگه نظرتون با من نيست حاضرم اين مسئوليت رو بدم به يكي ديگه و برم كنار.
    بدون هيچ ناراحتي. ولي صندلي داغ ويژگي هايي داره كه با بقيه تاپيك ها متمايزه. بنابراين مسئوليت سنگيني داره و خود مهران جان هم بهم گفتند اين تاپيك مسئوليتشون رو در متفرقه سنگين كرده.
    براي همين و به دليل تنگ بودن وقت مديران به من اجازه تذكر دادن داده شده و قرار بر اين است كه اگه موردي ديده شده به مديريت اعلام بشه براي رسيدگي.
    ولي انصافا اگه بذاريم اين تاپيك بره جاده خاكي دو روز ديگه يا توي ترشم ميبينمش و يا........
    اميدوارم قانع شده باشيد

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

سعید جان من قبلا کم میومدم اینجا ... ولی چند وقته که سر میزنم و واقعا از لحاظ اداره تاپیک به جز چند مشکل کوچک که اونم تقصیر تو نبوده ...کارت حرف نداشته و من بهت خسته نباشید میگم....امیدوارم صندلیت هر هفته داغ تر و جالب تر بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •