تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 827 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشخصات فنی هارد اکسترنال Adata HV610
    سلام
    کسی میدونه مشخصات فنی هارد اکسترنال Adata HV610 چیه ؟
    تو هیچ سایت خارجی هم اطلاعات این هارد نیست و قیمتی هم وجود نداره (حتی تو سایت خود ای دیتا)
    تو سایت دیجی کالا برای این محصول تا آخر امشب فروش ویژه گذاشتن!!!!!!
    اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی خودشون هم مشخصات فنی رو نمیدونستن (زنگ زدم)
    چی کار کنم ؟! بخرم ؟
    این شرکتها مثل ADATA تولید کننده واقعی هارد نیستند و بعبارت دیگه تمرکز اصلی این تولید کننده ها روی باکس هارد هست . باکسهای ضد ضربه ، ضد آب ، ضد خط و خش ...
    گاهی اوقات این شرکت ها برای حفظ سطح فروش یا افزایش میزان فروش باکس جدید و زیباتری تولید میکنند در صورتی که مشخصات فنی هیچ فرقی با مدلهای قدیمی ندارد .
    با استفاده از نرم افزار HDtune و از قسمت info میتوان مشخصات فنی رو متوجه شد که اکثراً همان 5400RPM و 8MB cache هستند .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب آموزش این کار رو اینجا بذارید تا بقیه استفاده کنند .
    سلام
    دستور کار را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم.

4. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آیا هاردهایی که پورت eSATA دارند بسیار سریع تر از usb 2.0 نیستند؟ پس استفاده ازش چرا فراگیر نشده؟ چون هر دستگاهی حتی اکثر لپ تاپ ها هم پورت SATA دارند
    لپ تاپ من پورت usb 3.0 نداره، اما eSATA داره. و تو یه مقاله تو نت خوندم در عمل eSATA تقریبا در حد usb3.0 سرعت داره. میخواستم ببینم اگه اینطوره، دنبال هاردی با پورت eSATA برم.
    آیا مشکلش اینه که از طریق ساتا برق هارد تامین نمیشه و باید از منبع دیگه ای استفاده کرد؟
    مثلا مدل سیگیت FreeAgent GoFlex Ultra قابلیت اتصال eSATA هم داره، اما فکر میکنم باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه شه. نمیدونم تو بازار تبدیلش هست یا نه؟

6. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیا هاردهایی که پورت eSATA دارند بسیار سریع تر از usb 2.0 نیستند؟ پس استفاده ازش چرا فراگیر نشده؟ چون هر دستگاهی حتی اکثر لپ تاپ ها هم پورت SATA دارند
    لپ تاپ من پورت usb 3.0 نداره، اما eSATA داره. و تو یه مقاله تو نت خوندم در عمل eSATA تقریبا در حد usb3.0 سرعت داره. میخواستم ببینم اگه اینطوره، دنبال هاردی با پورت eSATA برم.
    آیا مشکلش اینه که از طریق ساتا برق هارد تامین نمیشه و باید از منبع دیگه ای استفاده کرد؟
    مثلا مدل سیگیت FreeAgent GoFlex Ultra قابلیت اتصال eSATA هم داره، اما فکر میکنم باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه شه. نمیدونم تو بازار تبدیلش هست یا نه؟
    در حال حاضر با فراگير شدن اينترفيس USB3 اينترفيس esata در حال فراموش شدن هست ، سرعت esata هم در حد usb3 هست . بطور كلي esata همان نوع اكسترنال sata هست و سرعت آن فرقي با sata روي مادربرد ندارد (هارد اينترنالي كه به آن وصل ميشه). همانطوريكه بطور كامل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم كلاً دو نوع esata داريم .

1. نوعي كه بدون جريان برق هست و مناسب براي هاردهاي آداپتوري هست .
    2. نوعي كه داراي جريان برق هست و عموماً esata-p خوانده ميشه . اين نوع اينترفيس دو كاره هستند ، يعني usb2+esata و مناسب براي هاردهاي پرتابل هست .

مسئله بعدی این هست که اگر مادربرد دارای قابلیت Advanced Host Controller Interface یا AHCI باشد پس میتوان در زمانی که سیستم روشن هست هارد رو به esata متصل کرد (مثل usb) در غیر اینصورت ابتدا باید سیستم رو خاموش کرد و پس از connect نمودن کابلها سیستم را روشن نمود تا ويندوز شناسايي كنه .

در مورد خريد تبديل بهتره كه با نمايندگي سازگار صحبت كنيد شايد موجودي داشته باشند .

8. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

لپ تاپ سونی وايو دی اف بی 490 دارم 30-40 گيگ بيشتر حافظه خالی نداره
    ميخوام يه هارد اکسترنال بخرم قيمتش برام اهميت چندانی نداره
    از اين هارد برای نگه داری ويديو ميخوام استفاده کنم ويديو هايی که اکثرا" شخصی هست
    در سال شايد 3/4 بار بخوام هاردرو جابجا کنم يا از سيستمم جدا کنم
    ترجيح ميدم مقاومتش بالا باشه باشه حجمش ميخوام يک يا چند ترابايتی باشه
    با اين اوصاف hdd با آداپتور برای من مناسب ترهست؟
    خواستم بدونم چه مارک يا مدلی خوب هست؟ قيمت تقريبيش چند هست؟ يک يا چند(2 و 3 و4) ترابايتيش چقدر تفاوت قيمت داره؟
    آيا به صرفه هستکه الا يک ترابايتی بگيرم و چند سال ديگه در صور نياز دوباره يه اکسترنال ديگه بخرم؟
    غير از امنيت و سرعت و آداپتور و مقاومت فيزيکی و ssd يا hdd بودن فاکتور ديگه ای هم هست که روی کيفيت و کارکرد هاردکسترنال موثر باشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لپ تاپ سونی وايو دی اف بی 490 دارم 30-40 گيگ بيشتر حافظه خالی نداره
    از اين هارد برای نگه داری ويديو ميخوام استفاده کنم ويديو هايی که اکثرا" شخصی هست
    ترجيح ميدم مقاومتش بالا باشه باشه حجمش ميخوام يک يا چند ترابايتی باشه
    با اين اوصاف hdd با آداپتور برای من مناسب ترهست؟
    خواستم بدونم چه مارک يا مدلی خوب هست؟ قيمت تقريبيش چند هست؟ يک يا چند(2 و 3 و4) ترابايتيش چقدر تفاوت قيمت داره؟
    آيا به صرفه هستکه الا يک ترابايتی بگيرم و چند سال ديگه در صور نياز دوباره يه اکسترنال ديگه بخرم؟
    غير از امنيت و سرعت و آداپتور و مقاومت فيزيکی و ssd يا hdd بودن فاکتور ديگه ای هم هست که روی کيفيت و کارکرد هاردکسترنال موثر باشه؟

سلام

حجمش ميخوام يک يا چند ترابايتی باشه
    آیا حاضر هستید مبلغ 470 الی 480 هزارتومن برای مدل پرتابل دو ترابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپردازید ؟؟ گرچه حمل و نقل چندانی ندارید ولی از مزیت هاردهای پرتابل ، جمع و جور بودن و شلوغ نکردن میز کار و راه اندازی ساده تر هست . یکترابایت این مدل هم حدود 220 الی 230 هزارتومن هست .

خواستم بدونم چه مارک يا مدلی خوب هست؟
    هاردهای آداپتوری تنوع کمی در بازار دارند و مناسبترین انتخاب هم WD my book essential و یا seagate goflex desk هست (خرید مدلهای element و expansion پیشنهاد نمیشه) .
    مدلهای آداپتوری هم با توجه به اینکه منبع تغذیه مستقلی دارند ضریب امنیت بیشتری دارند و همچنین سرعت و پرفورمنس بالاتری نسبت به هاردهای پرتابل دارند اما بزرگ و فضا گیر هست و سیمهای بلند و به هم ریخته دارند .
    نکته : هارد seagate goflex desk دو مدل قدیمی و جدید دارد که در عکسهای زیر معلوم هست . در نتیجه این ایم هارد رو میخرید پیشنهاد میشه مدل جدید رو بخرید .
    مدل جدید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مدل قدیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قيمت تقريبيش چند هست؟ يک يا چند(2 و 3 و4) ترابايتيش چقدر تفاوت قيمت داره؟
    قیمتها هم با توجه به نوع گارانتی و برند و میزان انصاف فروشنده هم متغیر هست ولی حدود قیمتها به شرح زیر هست .

یکترابایت حدود 240 الی 250 هزارتومن .
    دو ترا بایت حدود 260 الی 275 هزارتومن .
    سه ترابایت بالای 360 هست .

در نتیجه با توجه به اختلاف اندک بین یک و دوترابایت آداپتوری اکیداً توصیه میکنم دوترابایت رو بخرید . وسترن فعلاً هارد چهار ترابایتی نساخته در صورتیکه سیگیت مدلهای چهارترابایتی رو ساخته ولی از موجود بودن آن در بازار ایران اطلاعی ندارم .

11. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این کلید power پشت هاردهای وسترن رو میشه به جای safe remove استفاه کرد ؟ اگر خیر در چه مواقعی کاربرد داره و میشه ازش استفاده کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

الا" بررسی پرتابل و آداپتوری رو ديدم آداپتوری مذکور دارای حجم و وزن 4 برابر پرتابل ذکر شده هست
    ميشه راه اندازی ساده تر رو توضيح بدين
    غير از ظاهر و وزن بقيه ی ويژگی آداپتوری بهتر از پرتابل هست؟
    پس من بايد يا هارد يک ترابايتی کم حجم و سبک پرتابل 1ترابايتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرم يا هارد دو ترابايت seagate goflex desk با حجم و وزن چهار برابر اما قابليت های بيشتر!
    نظر شما روی دومی هست حتی اگه يه ترابايت برای من کافی باشه؟!
    اين دو مدلی که گفتين از لحاظ مقاومت فيزيکی چطور هست؟
    اين دو مدل بهتر از ساير مدل های مشابه بازار هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کلید power پشت هاردهای وسترن رو میشه به جای safe remove استفاه کرد ؟ اگر خیر در چه مواقعی کاربرد داره و میشه ازش استفاده کرد ؟
    سلام . بلی میتوان به جای safe remove استفاده کرد مشروط بر اینکه برنامه WD SmartWare در سیستم نصب شده باشد .

عکس زیر قسمتی از user manual این مدل از هارد ها درمورد همین دکمه هست .

ترجمه Note :
    1. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش و سپس كابل usb رو جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد بطور اتوماتیک روشن خواهد شد .
    2. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش كنيد ولی كابل usb رو جدا نكرده باشيد ، براي روشن كردن مجدد هارد ميتوان از همان دكمه استفاده کرد .

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الا" بررسی پرتابل و آداپتوری رو ديدم آداپتوری مذکور دارای حجم و وزن 4 برابر پرتابل ذکر شده هست
    ميشه راه اندازی ساده تر رو توضيح بدين
    برای راه اندازی آن نیازی به power مستقلی نیست حتی اگر به برق هم دسترسی نداشته باشید میتونید با متصل کردن آن به لپتاپ هارد رو راه اندازی کنید و به اطلاعات دسترسی داشته باشید .

غير از ظاهر و وزن بقيه ی ويژگی آداپتوری بهتر از پرتابل هست؟
    مزیت عمده انواع هاردهای آداپتوری

• سرعت read و write بیشتر به خاطر داشتن cache و RPM بالاتر
    • حجم ذخیره سازی بالاتر
    • امکان استفاده از کابلهای رابط و usbhub و مواجه نشدن با مشکلات مربوط به کمبود ولتاژ
    • و ...

البته هاردهای آداپتوری گرما و صدا بیشتری هم تولید میکنند .

پس من بايد يا هارد يک ترابايتی کم حجم و سبک پرتابل 1ترابايتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرم يا هارد دو ترابايت seagate goflex desk با حجم و وزن چهار برابر اما قابليت های بيشتر!
    نظر شما روی دومی هست حتی اگه يه ترابايت برای من کافی باشه؟!
    قبلاً هم گفتم ، اگر هارد آداپتوردار میخواهید ، در خرید دو ترابایت تردیدی به خودتون راه ندید چون اختلاف قیمت با انواع یکترابایت ناچیز هست .
    به نظر من خرید هارد یکترابایت آداپتوری نمیارزه مخصوصاً با توجه به اختلاف قیمت اندک بین یکترابایت آداپتوری و پرتابل . مگر اینکه شرایط خاصی داشته باشید که حتماً هارد آداپتوری بخواهید .

اين دو مدلی که گفتين از لحاظ مقاومت فيزيکی چطور هست؟
    اين دو مدل بهتر از ساير مدل های مشابه بازار هست؟
    مقاومت فیزیکی مدل seagate goflex desk و WD my book essential ؟؟

اگر منظور شما این باشه که در برابر سقوط روی زمین چه اتفاقی میافته باید بگم که قطعاً باکس هارد خواهد شکست (مگر اینکه خوش شانس باشید) . من این مدل WD my book essential رو دارم این هارد باکس خیلی ظریفی دارد بطوریکه اگر کمی محکمتر فشار داده بشه صدای خرت خرت از باکس شنیده خواهد شد . سیگیت هم قطعاً همینطور خواهد بود . ولی انواع پرتابل استحکام بیشتری دارند (نه 100درصد) حتی انواع ضد ضربه دارای باکس کاملاً نشکن هستند .
    بهترین نوع مدلهای آداپتوری همین دو مدلی هست که گفتم ( seagate goflex desk و WD my book essential ) و برای پرتابل هم همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایده آل هست .
    Last edited by ata.royalfalcon; 15-08-2012 at 21:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •