سندباکس رو خاموش کنید و بعدش تنظیمات پست زیر رو انجام بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سندباکس رو خاموش کنید و بعدش تنظیمات پست زیر رو انجام بدین
تمام کارای اون لینکو انجام دادم.حتی کوکیها و هیستوری و کشها رو با سی کلینر پاک کردم.جالب اینجاست که بعد از ریبوت و تست دوباره نتیجه 10 تا هم اومد پایین تر.شده 160....خنده داره![]()
سلام
ولله اون تنظیماتی که من بهت دادم اگه سندباکس روی Partially Limited هم باشه باید 340 بگیرید....
مطمئنید درست تست میکنید؟
این فیلمو ببین: پیغامها باید بلوک بشه
چشم الان دانلود میکنم میبینم.الانم رفتم تو اون پستی که درباره تعریف قانون برای سکوریتی پلیسی داده بودین اونا رو هم انجام دادم.تست میکنم و عکسشو براتون میذارم.ممنون از وقتی که میذارین.قدردان زحمتتون هستم...
=====================
الان یه چیزی دیدم که به شک افتادم.دقت کردم دیدم اصلا موقع شروع تست این دیفنس پلاس نیست که پیغام میده...پیغام مال فایرواله.منم شک کرده بودم اما چون فکر میکردم اگه قانون اشتباهیم بوده با انجام اون تنظیمات شما الان دوباره درست شده و بیشتر از روی کم دقتی حواسم نبود و دستی روی تیکها بلاک میکردم و گرنه پیغام فایروال گزینه هاش کنسل و اوکی هست.ببخشید اما میشه الان گفت که اشکال کارم این بوده و چجوری رفع میشه؟؟؟
====
شرمنده م![]()
چرا شرمنده؟؟ اگه قرار بر شرمندگی باشه من نیستم.....
من پست شما رو چند بار خودندم... ولی برام کمی نامفهومه... در کل اینجوری که من فهمیدم یه جای کار ایراد داره. فایروال چرا پیغام میده. دیفنس باید پیغام بده....
شما مطمئنید تنظیمات من را اعمال کردید؟
الان روی آیکون کومودو کنار ساعت کلیلک راست بکن و ببین تنظیمات من فعاله؟ یعنی اینجوریه؟
![]()
بله .فعاله به همین شکل.درضمن من الان دیفنس پلاس رو روی پارانویید گذاشتم و تست زدم برای یبار 330 کامل گرفت اما برای بار بعد 270 و ....
سعی میکنیم توی پیغام خصوصی بیشتر صحبت کنیم و به نتیجه برسیم، و ببینیم داستان چیه. بعداً به درد ما میخوره این تجربه.
مرسی
از حرصم الان کومودو رو پاک و دوباره بعد از پاکسازی ردپاش و رجیستری با سی کلینر نصب کردم .تنظیماتشم از روی فیلم شما گذاشتم.الانم دو بار تست کردم.هر دوبار 330 امتیاز کامل گرفت.من زیاد برام مهم نبود که تنظیمات چی باشه.دارم درباره مخربها چیز یاد میگیرم تا تحقیق کنم دربارشون.بخاطر همینه که اینقد مزاحم وقتتون میشم.اما آخرش باید بفهمم مشکلم از کجا بود...................
===============
جز تشکر کاری از دستم برنمیاد.ممنون
COMODO Leaktests v.1.1.0.3
Date 12:55:20 �.� - 10/09/2012
OS Windows Vista SP1 build 7601 1. RootkitInstallation: MissingDriverLoad Protected 2. RootkitInstallation: LoadAndCallImage Protected 3. RootkitInstallation: DriverSupersede Protected 4. RootkitInstallation: ChangeDrvPath Protected 5. Invasion: Runner Protected 6. Invasion: RawDisk Protected 7. Invasion: PhysicalMemory Protected 8. Invasion: FileDrop Protected 9. Invasion: DebugControl Protected 10. Injection: SetWinEventHook Protected 11. Injection: SetWindowsHookEx Protected 12. Injection: SetThreadContext Protected 13. Injection: Services Protected 14. Injection: ProcessInject Protected 15. Injection: KnownDlls Protected 16. Injection: DupHandles Protected 17. Injection: CreateRemoteThread Protected 18. Injection: APC dll injection Protected 19. Injection: AdvancedProcessTermination Protected 20. InfoSend: ICMP Test Protected 21. InfoSend: DNS Test Protected 22. Impersonation: OLE automation Protected 23. Impersonation: ExplorerAsParent Protected 24. Impersonation: DDE Protected 25. Impersonation: BITS Protected 26. Hijacking: WinlogonNotify Protected 27. Hijacking: Userinit Protected 28. Hijacking: UIHost Protected 29. Hijacking: SupersedeServiceDll Protected 30. Hijacking: StartupPrograms Protected 31. Hijacking: ChangeDebuggerPath Protected 32. Hijacking: AppinitDlls Protected 33. Hijacking: ActiveDesktop Protected
Score 330/330
(C) COMODO 2008
با سلام مجدد به دوست خوبم jadda:
این تنظیماتی که خیلی لطف کردی و برام فرستادی رو میشه روی هر سیستمی پیاده کرد؟اگه میشه نحوه ساختن اون رو بگین .البته اگر وقت کردین ویا اگه جایی آموزشش هست لینکشو لطف کنین برام بذارین.
از دیشب که اینقد شما رو بزحمت انداختم و دوباره کومودو رو نصب کردم تا الان چندبار تست گرفتم و با کمترین پیغامها هر دفعه امتیاز کامل رو گرفتم.اما کاش میفهمیدم اشکال کارم کجاست.چون تو پستهایی تو همین تاپیک هم دیدم که کاربرایی دور و بر همین امتیازا رو گرفته بودن.حتی توی یه فیلم که تست از کسپر بود و فکر کنم مال همین فروم بود دیدم که با کسپر امتیاز کامل و بدون اون امتیاز دقیقا مثل من شایدم ده تا بیشتر گرفت.البته اون موقع امتیاز 340 بود والان 330 هست که میشه همون امتیاز من.منم نتیجه گرفتم که تو تستهای دیروزم انگار اصلا فایر والی توی سیستمم نبوده و باید دنبال اشکال کار همینجا بگردم که چه تنظیماتی رو اشتباه انجام دادم که انگار اصلا فایروال نداشتم..
===========================
ممنون . پیروز باشی دوست عزیز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)