در کل خوبه
در کل خوبه
اره برای حجمیه
الان هم تو تاپیک همسایه دیدم برای اسیاتک سرعت روزانه رو بالاتر می بندن و شبانه میاد روی همون قرار داد
خوبه
خطت تا 7 مگ رو می کشته و دان استریمت رو روی 2300 گذاشتن
یه نتیجه گیری :
1- کسایی که محدود میخوان بیان مخابرات
2- کسایی که نا محدود میخوان برن آسیاتک و حسابگر (از حسابگر بدم میاد ولی چه میشه کرد نامحدود ویژه هاش قیمتش خوبه)
آی لپ کلام رو گفتی ،نمیدونم چرا یه شرکت درست و حسابی پیدا نمیشه که آدم اینقدر کوچ نکنه این شرکت و اون شرکت
كسايي كه محدود مخابرات دارن، هنوز شبانه 1مگ با سرعت 250ميگيره؟ من كه 128 دارم روزانه 60-70 ميگيرم شبا چند ميشه؟
تنها بدي آسيا تك اينه تو بازي آنلاين راضي كننده نيست. اما حسابگر در اين زمينه بهتره (هر دو با 1مگ محدود برسي شده) و اينكه 1مگ حسابگر رو 4مگ بسته شده. آسياتك رو امتحان نكردم اما فكر كنم رو 2مگ بستن
دوست عزیز ممنون از توجهتون ، اشتباه تایپی بود که رفع شد ، با سپاس
دوستان عزیز برای مشاهده جداول تعرفه های جدید سرویس های ADSL شرکت مخابرات کرمانشاه به این لینک مراجعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
سرویس اینترنت من 9 آذر تموم میشه.حالا میخوام ببینم کی باید شارژ کنم بهتره ؟ انلاین میخوام شارژ کنم.8 آذر یا موقع اتمام نت ؟ از مخابراتم دارم
Last edited by HO3IN-Life; 26-11-2012 at 23:05.
Saeed نگفتي آخرش دستان اون استعداد رو به گرمي فشردي يا نه؟! فقط عوض كردي،برگشتي؟ حيف شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)