ممنون
ولی بازم منطقش رو نفهمیدم.
ممنون
ولی بازم منطقش رو نفهمیدم.
سلام دوستان
يكي از بچه هاي فاميلمون چند تا سوال به نسبه راحت داشت كه بهش اينجا رو معرفي كردم
ممنون كه چشاتونو خسته ميكنيد و وقت ميزاريد.
اولی که خیلی راحته میشه حجم متوازی السطوح که از محاسبه دترمینان ماتریس 3*3 حاصل از سه بردار به دست میاد
دومی هم که راحت تره بردار های هم صفحه حجم متوازی السطوح توشون صفره پس باید دترمینان سوال قبل 0 بشه
سومی هم سادس برای تقاطع یا تنافر باید خط هارو قطع بدی ببینی نقطه اشبراک دارن یا نه
اخریم که جوابشو خودت نوشتی؟
سلام
من دانشجوی ترم 2 کارشناسی نا پیوسته عمران البته از رشته فنی هستم.این اسم اولین باری بود که به گوشم خورده.هر جا هم گشتم نتونستم چیزی در موردش پیدا کنم.راستشو بخوای خیلی هم ریاضیاتم خوب نیست.میتونی کتابیرو معرفی کنی که بتونم اطلاعات تکمیلیتر در موردش پیدا کنم.آخه باید به استاد ارائه کنم.
پیش پیش ممنون
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
سلام
من دانشجوی ترم 2 کارشناسی نا پیوسته عمران البته از رشته فنی هستم.این اسم اولین باری بود که به گوشم خورده.هر جا هم گشتم نتونستم چیزی در موردش پیدا کنم.راستشو بخوای خیلی هم ریاضیاتم خوب نیست.میتونی کتابیرو معرفی کنی که بتونم اطلاعات تکمیلیتر در موردش پیدا کنم.آخه باید به استاد ارائه کنم.
پیش پیش ممنون
سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
پانصد و پنجاه و پنج به توان ششصد و شصت و شش
به علاوه
صد و یازده به توان پانصد و پنجاه و پنج
به علاوه
ششصد و شصت و شش به توان ششصد و شصت و شش
اینا با هم عدد اول میشن یا مرکب؟با دلیل لطفا
ممنون![]()
مسلما عدد مرکب هستش و اول نیست. چرا؟
چون که یکان عددمطمئنا برابر با 5 میشه و یکان عدد
هم مطمئنا برابر با 1 میشه و این یعنی هر کدوم از این دو عدد، فرد هستند و حاصل جمعشون مطمئنا زوج میشه.
از طرفی عددهم مقدارش هر چه که هست، مطمئنا زوج خواهد بود چرا که 666 خودش زوج هستش و به هر توانی هم که برسه، زوج خواهد ماند.
و چون مجموع دو عدد زوج مسلما زوج میشه پس حاصل جمع نهایی عددی زوج است و نمیتونه اول باشه چرا که تنها عددی که هم زوج هست و هم اول هست، خود عدد 2 هستش و این عدد بسیار از 2 بزرگتره.
البته اگه حاصل نهایی طبق این استدلال فرد میشد باز هم نمیشد نتیجه گرفت که اون عدد اول هستش ولی لان دیگه مطمئنیم که اول نیست.
موفق باشین.
91/1/18
در ادامه علاقه مندان عزیز به عنوان تمرین بیشتر نشان دهید که عدداول است یا مرکب، البته با ذکر دلیل!
موفق باشین.
91/1/19
سلام
این اولین سوال از اولین مبحث درس حسابان سال سوم دبیرستان هست .
لطفا راهنمایی بفرمایید که چطوری باید حل کنم .
با تشکر فراوان ...
برای یک عدد طبیعی n نشان دهید :
به نظر من مرکب هست. دلیل اول که میتونیم بگیم بر 111 بخش پذیره.
راه دوم هم برای این که یکان رو حساب کنیم؛که یکانش 1 هست.
هم که 5 هست. میمونه
. یکان 777 میشه 7.
میشه 9.
میشه 3.
میشه 1. دوباره
میشه 7. از این جا به بعد دیگه دور میزنه. باید ببینیم باقیمانده توان 222 بر چهار چند میشه که میشه 2 پس بکانش 9 هست. پس جمع یکان ها میشه
پس بر 5 بخش پذیره.
من اینو با اصل استقرای ریاضی بلدم ولی با حسابان نمیدونم.
Last edited by ashjaee; 07-04-2012 at 23:39.
سلام این خلاصه ریاضی 2 کنکور ارشده مه من یه زمانی میخوندم فصل انحنا رو گذاشتم برات نوشته معتقدی هستش :نوشته شده توسط masoudjanbaz_civil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
دوست عزیز این که کاری نداره کافیه یه بار سمت چپو بنویسی و یه بار سمت چپو از راست به چپ زیرش بنویسی و با هم جمع کنی و بعد حاصلو نصف کنی همین
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)