دوستان وجود آویرا در کنار کلود اسکنر کومودو مشکلی ایجاد نمیکنه؟
طرح خوبی هستش، به نظر من یکم شسته رفته تر باشه بهتره. که اکثر کاربران بتونند کامل بفهمند و وقتی شسته رفته باشه، هم کاربر برای اینکار وقت می گذاره هم از این کار لذت می بره.
فکر خوبیه ، به نظرم برا هر قسمت جداگانه نمره تعیین کنیم بهتر میشه ولی باید دید امکانش هست !!
دیتابیس ، هوش مصنوعی ، مصرف بهینه ، مدت اسکن ، نحوه برخورد .
خیر اویرا مشکلی با کومودو نداره ، پیشنهاد میکنم از اسکنر خود کومودو استفاده کنید ، خیلی پیشرفت کرده ، تو تست ها بهتر از اویرا عمل کرده . اگر واقعا امنیت میخواید KasperSky AVirus و Comodo Firewall + Defense
طرح خیلی خوبی هست در صورتی که دوستان همکاری کنند.
خود بنده هم آنتی ویروس هایی که جاشون خالی هست رو میذارم.
متشکرم که پاسخ دادید.
منظورتون اینه که ساده ترش کنیم؟
میتونیم تبصره های قانون اول رو برداریم و یه هیئت داوران در نظر بگیریم که نتایج رو به صورت متفق القول اعلام کنن.
متشکرم که پاسخ دادید.
پیشنهاد شما منطقیه اما کمی زمان بره چون بعضی تنظیمات مثل هوریستیک و پردازش ابری باید تغییر پیدا کنن و چند بار تست انجام بشه.
همچنین ممکنه کاربران قادر به تفکیک این موارد نباشن.
مدت اسکن بیشتر برمیگرده به پرفورمنس و مصرف منابع که با هدف این تاپیک زیاد همخونی نداره.
نحوه برخورد رو متوجه نشدم
البته کاربران در حین آزمایش میتونن توضیحاتی رو در مورد تکنولوژی های تشخیص آنتی ویروس خودشون ارائه بدن و اونا رو دسته بندی کنن.
متشکرم که پاسخ دادید.
این خیلی مهمه که بتونیم آنتی ویروسهای بیشتری رو مورد آزمایش قرار بدیم.
ما روی کمک شما حساب میکنیم.![]()
منظورم این هست که برای دفاع در مقابل بد افزار ، نرم افزار چه روشی رو استفاده میکنه یا پیشنهاد میده ( و به درستی اجرا میکنه ) ( گند زدایی ، حذف ، قرنطینه ، قطع مجوز ها و ... )
برای جمله اول چه جوری تشخیص بدیم که اون فایل سالمه یا نه؟گر یک فایل حاوی کدهای مخرب بود و پاکسازی شد اما فایل اصلی باقی ماند،یک امتیاز صحیح محسوب میشود.(Disinfection)
اگر یک مخرب درون یک فایل اجرایی(container) قرار داشت و پس از اسکن یا اجرا شناسایی شد،یک امتیاز صحیح محسوب میشود.
باقی ماندن فایل فشرده ای که حاوی مخرب میباشد، بعد از پاکسازی بلامانع است.به شرط اینکه تغییر اندازه(سایز) آن مشهود باشد.
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
میتونیم هماهنگ کنیم.که کی چه آنتی ویروسی رو بذاره.![]()
منم موافقم
اینجوری تازه باحال میشه
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
من کسپرسکای رو میزارم و نود32 هم ورژن 5 میتونم
تمامی فایل ها هم اجرا می کنم
میگم مسعود جون انگار رفقا حسابی از طرحت کف کردن / یکیش هم خودم..خب میگم من چیکار بکنم؟
من که انتیم با شما یکی هست.
من میشم تماشاچی از دور تشویق میکنم !
به نظرت چیکار کنم؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)