تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 500 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند تا سوال :
    من وقتی تو ویندوز هستم مک بوکم داغ میکنه،مشکلی داره؟

Lion نسبت به Snow Leopard محاسنی داره ؟ مثلا مثل تفاوت ویندوز ویستا با سون هست؟
    نه هیچ مشکلی نداره فقط رو سطح نرمی مثل تشک که لپ تاپ توش فرو بره نذاری که جلوی خروج هوای گرمش گرفته نشه
    لاین نسبت به لیوپارد 250 مزیت جدید داره که تو سایت اپل به تفکیک توضیح داده،

اشکال نداره اگه جایی رو دیدید که میفروشه بهم اطلاع بدید تو همین فروم در ضمن لایون چه مشکلی نسبت به اسنو داره ؟
    راستش دیگه از بازار چندان خبری ندارم و جدیدا چند نفر رو دیدم که قصد خرید داشتن گفتن خیلی جاها اصلا 723 نداشتن و به نظرم اگه نخری تا چند وقت دیگه ممکنه اصلا گیرت نیاد و مجبور شی تا سری بعدی بیاد صبر کنی
    من فعلا اسنو رو حرفه ای تر می دونم، چون لاین تازه اومده هنوز یه خورده باگ داره و بعضی از نرم افزارهای قبلی باهاش سازگار نیستن که یکی 2 تا آپدیت دیگه واسش بیاد درست می شه
    اما وقتی می شه راحت از اینترنت دانلودش کرد ارزش 30 تومان اضافه دادن نداره

2. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه داشتم گارانتی شاب بهتره یا نقش ؟؟؟؟

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نصب ویندوز کاری نداره
    حتی اگه بلد نیستی بازم خودت بیار نصب کن که یاد بگیری
    اگرم راهنمایی خواستی تعارف نکن

سلام
    مدل 700 رو نقش با لاین داشت ولی 723 رو جایی ندیدم
    که البته هرجا داشته باشه می خواد 30 تومان گرون تر از قبلی ها بده که اگه دسترسی به اینترنت پر سرعت داشته باشی بی هیچ هزینه ای می تونی نسخه ی اصلیشو دانلود کنی
    در ضمن به خاطر مشکلاتی که هنوز لاین داره شاید مجبور شی اسنو نصب کنی و می شه دوباره کاری
    دوست من میتونی یه راهنمایی کوچیک کنی راستی ویندوزن صب منم تاثیری رو سرعت مک نداره

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

یه سوال دیگه داشتم گارانتی شاب بهتره یا نقش ؟؟؟؟
    مسلما نقش بهتره

داره خودمونی میشه finchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

گفتن خیلی جاها اصلا 723 نداشتن و به نظرم اگه نخری تا چند وقت دیگه ممکنه اصلا گیرت نیاد و مجبور شی تا سری بعدی بیاد صبر کنی
    من یه کم از پولم خرج شد ، گفتم طرفای آبان میرم میگیرم ، پس شاید اون موقع گیرم نیاد ، آره؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یه کم از پولم خرج شد ، گفتم طرفای آبان میرم میگیرم ، پس شاید اون موقع گیرم نیاد ، آره؟
    نمی شه صد در صد گفت که آبان دیگه 723 گیر نمیاد اما احتمال اینکه گیر نیاد بیشتره
    چون همین الانشم کم شده و بعیده تا اون موقع کسی بیاد دوباره سری قدیمی وارد کنه
    پیشنهاد می کنم هر طور شده زودتر بگیری چون تا قیمت سری بعدی نرمال بشه ممکنه حدود 10 ماه طول بکشه

8. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست من میتونی یه راهنمایی کوچیک کنی راستی ویندوز نصب منم تاثیری رو سرعت مک نداره
    راهنمایی در مورد نصب ویندوز؟
    چندتا نکته هست که بد نیست بدونی
    تعداد پارتیشن ها رو به هیچ وجه از 3 تا بیشتر نکنی
    عمل پارتیشن بندی رو حتما فقط با دیسک یوتیلیتی خود مک انجام بدی و تو محیط ویندوز به هیچ عنوان هیچ درایوی رو ری سایز نکنی یا تغییر فرمت ندی یا قبل از هر درایو حدود 200 مگ واسه ریکاوری بی عنوان و غیر قابل استفاده نگه می داره که به اونا هم دست نزنی یا مثلا به پارتیشن های دیگه اضافه شون نکنی (تنها کار مجاز فرمت کردن ساده ست که واسه نصب ویندوز لازمه)
    فکر می کنم فرمت اکس فت رو می تونی به عنوان درایو مشترک ایجاد کنی که هم از محیط مک هم از محیط ویندوز قابل استفاده باشه. اما رو این درایو نه مک نصب می شه نه ویندوز ولی واسه هردو قابل رید و رایته
    واسه نصب 7 هم دی وی دی رو که بذاری توش، وقتی روشن کردی لپ تاپو بلا فاصله دکمه آپشن یا همون آلت رو نگه می داری که بعد از لود شدن دی وی دی می تونی روش کلیک کنی تا بوت شه و نصب ویندوز شروع بشه
    ویندوز 32 بیتی نصب کنی 2 گیگ از رم شناخته نمی شه. پس بهتره 64 بیتی نصب کنی. سون 64 بیتی بر عکس اکس پی، برنامه های 32 بیتی هم روش نصب می شه و مشکلی از این نظر نداره
    واسه سایز بندی پارتیشن ها، واسه سون 40 تا 50 گیگ کافیه، واسه مک بین 50 تا 80 گیگ کافیه و بقیه رو در پارتیشن سوم بذار که اطلاعاتت رو روش ذخیره کنی تا وقت تعویض سیستم عامل پاک نشه
    چیز دیگه ای فعلا به ذهنم نمی رسه اگه مورد خاصی مد نظرته بگو تا جزء به جزء توضیح بدم

10. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راهنمایی در مورد نصب ویندوز؟
    چندتا نکته هست که بد نیست بدونی
    تعداد پارتیشن ها رو به هیچ وجه از 3 تا بیشتر نکنی
    عمل پارتیشن بندی رو حتما فقط با دیسک یوتیلیتی خود مک انجام بدی و تو محیط ویندوز به هیچ عنوان هیچ درایوی رو ری سایز نکنی یا تغییر فرمت ندی یا قبل از هر درایو حدود 200 مگ واسه ریکاوری بی عنوان و غیر قابل استفاده نگه می داره که به اونا هم دست نزنی یا مثلا به پارتیشن های دیگه اضافه شون نکنی (تنها کار مجاز فرمت کردن ساده ست که واسه نصب ویندوز لازمه)
    فکر می کنم فرمت اکس فت رو می تونی به عنوان درایو مشترک ایجاد کنی که هم از محیط مک هم از محیط ویندوز قابل استفاده باشه. اما رو این درایو نه مک نصب می شه نه ویندوز ولی واسه هردو قابل رید و رایته
    واسه نصب 7 هم دی وی دی رو که بذاری توش، وقتی روشن کردی لپ تاپو بلا فاصله دکمه آپشن یا همون آلت رو نگه می داری که بعد از لود شدن دی وی دی می تونی روش کلیک کنی تا بوت شه و نصب ویندوز شروع بشه
    ویندوز 32 بیتی نصب کنی 2 گیگ از رم شناخته نمی شه. پس بهتره 64 بیتی نصب کنی. سون 64 بیتی بر عکس اکس پی، برنامه های 32 بیتی هم روش نصب می شه و مشکلی از این نظر نداره
    واسه سایز بندی پارتیشن ها، واسه سون 40 تا 50 گیگ کافیه، واسه مک بین 50 تا 80 گیگ کافیه و بقیه رو در پارتیشن سوم بذار که اطلاعاتت رو روش ذخیره کنی تا وقت تعویض سیستم عامل پاک نشه
    چیز دیگه ای فعلا به ذهنم نمی رسه اگه مورد خاصی مد نظرته بگو تا جزء به جزء توضیح بدم
    دست گلت درد نکنه

داره خودمونی میشه Kiumars_H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من برای کارای معماری نیاز به لپ تاپ دارم کارام خیلی سنگینه ممکنه بعضی از رندرها تا 24 ساعت طول بکشه آیا اپل انتخاب مناسبی اگر بله این 2 مدل چطوره؟

Apple MacBook Pro 15'' MC721

Apple MacBook Pro 15'' MC373

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام من برای کارای معماری نیاز به لپ تاپ دارم کارام خیلی سنگینه ممکنه بعضی از رندرها تا 24 ساعت طول بکشه آیا اپل انتخاب مناسبی اگر بله این 2 مدل چطوره؟

Apple MacBook Pro 15'' MC721

Apple MacBook Pro 15'' MC373

براي رنر گيري اپل رو توصيه نميكنم

14. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •