ممنون . قیمت این مدل پایونیر چنده الان ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون . قیمت این مدل پایونیر چنده الان ؟؟؟؟؟؟؟
حدود 500 شاید هم یه 10 یا 20 تومن بیشتر.
سلام
از لحاظ مدیاپلیر تا حالا هیچ گیرنده ایی که قابل مقایسه با T14+ باشه رو ندیدم
کلا 2 تا شرکت رو میشناسم که سابقه اگر نگم طولانی اما مطمینا سابقه خوبی در تولید انواع گیرنده ها رو دارند
یکی بلوسنس هست و دیگری نواترون که محصولات نواترون 2 تا عیب داره اول از اینکه قیمتش از بقیه مدل ها بیشتر هست
دوم اینکه توی ایران خوب پشتیبانی نداره (معلوم نیست وارد کنندش کیه؟ نمایندگی هاش کجا هستند و...)
از یه نفر هم شنیدم جدیدا گیرنده هایی داره میاد که قابلیت تصویر در تصویر رو هم داشته باشه....
در کل اگر توی منطقه ایی هستید که سیگنال قوی وجود داره بیخیال مقایسه بین قابلیت دریافت سیگنال بین گیرنده ها بشید چون همشون اگر سیگنال قوی باشه میگیرند و اینم بگم سیگنال دیجیتال یا هست و یا نیست و مثل سیستم های آنالوگ نیست که قوی و ضعیف باشه حالا ممکنه یه جا 70% باشه و یه جا 80% اما کلا نشنیدم که کسی بگه مثلا گیرنده A با سیگنال 60% کار میکنه اما گیرنده B با سیگنال 60% کار نمیکنه
چند تا نکته رو مد نظر داشته باشید
1: مدیا پلیر قوی داشته باشه که راحت هر فیلمی رو که میریزید رو فلش یا هارد اکسترنال به راحتی ساپورت کنه و نخواید هی کانورت کنید
2:بعضی گیرنده ها هستند وقتی که بشون فلش وصل میکنید و میخواید همزمان هم ضبط کنید و هم تلویزیون تماشا کنید تصویر رو شطرنجی میکنند حتما هنگام خرید این نکته رو تست کنید
3:بعضی از گیرنده ها وقتی که داغ میکنند تصویر رو فریز میکنند با فروشنده طی کنید اگر هی بخواد فریز کنه .......
4: بعضی گیرنده ها ورژن HDMI شون به طوری هست که وقتی با کابل HDMI ونا رو به تلویزیون وصل میکنید تصویر دارید اما صدا ندارید که اگر اهل FULL HD و از این چیزا هستید این مورد رو هم تست کنید
اگر طولانی شد ببخشید
با تشکر
با تشکر از اطلاعات مفید شما آقای ... (Sezareta)
یک نکته به صحبت های شما اضافه کنم که توی همون مناطق قوی هم خوب بودن گیرنده خیلی مهم است
چون شما این دستگاه را برای مدت طولانی داری ازش استفاده می کنی و اگه بخواد هر روز خراب بشه ، هرچند گارانتی معتبری هم که داشته باشه باز شما را کلافه می کنه
نمونه این مسئله را با دستگاه های مادیران میشه مثال زد که فوق العاده تبلیغات داره و مانور زیادی روی مادیران می دهند ولی خود دستگاه اصل اصل چین است اونم از نوع ...
من به یکی از دست اندر کاران مادیران گفتم چندتا دستگاه خریدیم و همه اش رفت گارانتی و به مشکل بر خورد!
در جواب اولیه به من گفت نه دستگاه های ما هیچ ایرادی نداره و ....... و ذاگر هم خرابی داشته باشه، مادیران پشتیبان شماست! (کاملاً تکذیب کرد)
چند ساعت بعد به دلایلی ، دوباره برگشت و در حین صحبتهامون گفت حتماً اونهایی که برای شما اومده از اون پارت مون بوده که جنس مرغوب نبوده و برگشت خورده!!!
بیست دقیقه بعد گفت سه مدل دستگاهمون را دیگه فروش نداریم!
5 دقیقه بعد هم گفت یکی از نمایندگی های خدمات مون مشکل داشته!!! حتماً مشتری های شما اونجا رفتند که مشکلاتشون اضافه تر شده!
خوب شما برداشت خودت از این مدل صحبت کردن چی است؟
نمی خوام بگم که فلان مارک بهتر از ..... مارک خدمات داره و ...
می خوام بگم که همه چیز خدمات نیست ولی خدمات هم خیلی مهم است.
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
شما کاتالوگ را ولش کن! اون مایه ای نداره، موقع چاپ چهارتا کلمه کم و زیاد می کنند که بیشتر فروش بره
خود دستگاهت را با آخرین ورژن ارائه شده آپدیت کن و اون موقع تست کن ببین چیکاره است.
دستگاه های زیادی روی کارتنش نوشته 1080P ولی هیچکدوم 1080P نیست! کارتن و کاتالوگی که از چین میاد حسابی روش نیست.
سلام
من قصد خريد سينماي خانگي تا سقف 1 ميليون تومان را دارم . تلويزيونم هم پاناسونيك vt20 است . ممنون ميشم اساتيد راهنمايي بفرمايند . انتظارم ساپورت فرمتهاي صوتي و تصويري و قدرت تفكيك صدا در حد معقول مي باشد
متشكرم
rs77 پایونیر و برای ساپورت فرمت های مختلف می تونید پلیر خوذش رو که مدل 420 هست برندارید و بجای اون پلیر مورد نظر خودتون رو خریداری کنید و یا یک HD پلیر به سیستمتون اضافه کنید.
یعنی کلا بی خیال شم؟ کلی روش حساب کرده بودم. لطفا من رو راهنمایی کنید که چه طوری فایل های MKV و زیرنویس SRT رو در این پلیر ها پخش کنم.
![]()
دوستان سلام
من هم بعد از خوندن بیشتر از 400 صفحه مطلب در این فروم، از فروشگاه آکوستیک پکیج سینمایی 1311 رو خریدم.
بخاطر اینکه هنوز جایگاه استقرارش آماده نیست، مجموعه رو کنار هم یه گوشه ای چیدم و راهش انداختم (بشتر منظورم تست بوده ولی خب دارم با همین وضعیت استفاده میکنم). اما مثل یکی دیگه از دوستان که گفته بودند چندان تمایزی رو حس نکرده بودن، الان من هم همین برداشت رو دارم. گرچه میدونم واسه قضاوت زوده و باید اونا رو سر جاشون درست مستقر کنم و با سورس با کیفیت دنبال خروجی با کیفیت باشم. ولی از جهتی هم ممکنه کالیبره نبودن هم یکی از علل مهم در این امر باشه.
از جناب رایان و سایر دوستان مطلع در این زمینه خواهش میکنم در مورد کالیبراسیون یا تنظیم بهینه من رو یاری کنند.
الان شبیه اینه که صدا از رادیو پخش بشه و اسپیکرهای تلویزیون خروجی خیلی بهتری ارائه میده.
با سپاس
دوستان سلام
چطوری می شه با این گیرنده ها برنامه های تلویزیون رو ضبط کرد ؟
الان از چه سورسی استفاده می کنید؟
برای تنظیمات بهترین مرجع دفترچه خود دستگاه است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)