تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 472 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.میشه منو راهنمایی کنید.از اونجای که من پراید مدل 86 صبا دوگانه دارم و خیلی ازش راضی هستم.و فقط به خاطر امنیت و راحتی وتنوع بیشتر میخوام ماشین عوض کنم و ترجیحا میخوام بازم دوگانه بگیرم با این وضعیت بنزین.بین این ماشینهای ایران خودرو کدوم پیشنهاد میکنید.1.سمند ef7دوگانه مولتی پلکس.2.سمند ef7 دوگانه ساده باسیستم هوشمند.3.پژو جی ال ایکس دوگانه.4.slx یگانه.5.رانا ال ایکس.206 تیپ 2.البته این 3 تای آخری بنزینی هستن میدونم.البته اگه فکر میکنید یه پراید 131 دوگانه یا یک پراید هاچبک بگیرم بهتره بازم بگید.لطفا راهنمایی کنید.البته اینم بگم اون پراید نگه میدارم.باتشکر
    اگه واقعا پراید اذیت و آزار نداره همون رو نگه دارید.هیچ کدوم از این ماشین هایی که اسم بردید بدرد نمیخورند و یکی از یکی زاقارت ترند.اگه اصرار زیاد به تعویض دارید به نظر من همین سمند EF7از همه به صرفه تره نسبت به قیمت و امکاناتش.با تمام مشکلاتی که داره به صرفه تره.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام و درودبر شما.
    ماشین من سخنگوست.
    ECU بوش فرانسه
    دریچه گاز برقی بوش آلمان
    کوئل ها بوش اسلوونی
    ABS کروز با مارک و لوگو ایران خودرو
    رگولاتور گاز ایرانی تحت لیسانس بوش
    یک سنسور هم هست بالای سایکلون اونهم بوش آلمان
    دوست عزیز خبر داری مالتی های دوگانه 94 سیستم برقشون چطور هست؟ بوش هست یا ...
    آخه شنیده بودم اونایی که بوش هست نسبتا کپ کمتری داره و با بنزین های سوپر و معمولی سازگاری بهتری داره.
    اصلا از دوستان کسی اینجا مالتی پلکس دوگانه 94 داره ببینیم چطور هست؟

3. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز خبر داری مالتی های دوگانه 94 سیستم برقشون چطور هست؟ بوش هست یا ...
    آخه شنیده بودم اونایی که بوش هست نسبتا کپ کمتری داره و با بنزین های سوپر و معمولی سازگاری بهتری داره.
    اصلا از دوستان کسی اینجا مالتی پلکس دوگانه 94 داره ببینیم چطور هست؟
    درود بر شما.یکی از دوستام یک ماهه مالتی پلکس صفر خریده.موتورش رو نگاه میکنم بهتون خبر میدم.

5. این کاربر از KAZEMLU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

با سلام
    دوستان من با سمندم 5000 تا رو پر کردم الان میخام ببرم سرویس اولیه، دفترچه رو نگاه کردم دیدم سرویس اولیه فقط بازدید و کنترله! به نظرتون نباید روغن رو عوض کرد یا کلا فیلترها رو باز کنن یه هواگیری چیزی؟
    ضمناً ماشین من عیب زیاد دارم فرمون میکشه سمت شاگرد! دنده هاش خیلی سفت شدن! کپ اولیه داره! سیستم دزدگیرشم که اصلا کار نمیکنه (وقتی با کلید فعالش میکنی فقط یه صدای سوت به گوش میرسه که خیلی هم رو اعصابه!)
    دوستان راهنمایی چیزی داشته باشید در خدمتیم...

- - - Updated - - -

با سلام
    دوستان من با سمندم 5000 تا رو پر کردم الان میخام ببرم سرویس اولیه، دفترچه رو نگاه کردم دیدم سرویس اولیه فقط بازدید و کنترله! به نظرتون نباید روغن رو عوض کرد یا کلا فیلترها رو باز کنن یه هواگیری چیزی؟
    ضمناً ماشین من عیب زیاد دارم فرمون میکشه سمت شاگرد! دنده هاش خیلی سفت شدن! کپ اولیه داره! سیستم دزدگیرشم که اصلا کار نمیکنه (وقتی با کلید فعالش میکنی فقط یه صدای سوت به گوش میرسه که خیلی هم رو اعصابه!)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با سلام

- - - Updated - - -

با سلام

سلام
    ماشین را ببری سرویس 5000 تا حد زیادی ایرادها برطرف میشه. فقط هرچی ایراد ریز و درشت داره بنویس و مصر باش که رفعش کنن. اگر کارشونو درست انجام بدهند تفاوت را احساس میکنی. روغن رو سرویس 5000 نیست. من خودم برای حال دادن به ماشین رو 2000 ی روغن خوب ریختم. ولی نریزی هم فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد. فقط سرویس 10 هزارو عقب ننداز و به 9500 که رسید ببرش.

- - - Updated - - -

با سلام

- - - Updated - - -

با سلام

سلام
    ماشین را ببری سرویس 5000 تا حد زیادی ایرادها برطرف میشه. فقط هرچی ایراد ریز و درشت داره بنویس و مصر باش که رفعش کنن. اگر کارشونو درست انجام بدهند تفاوت را احساس میکنی. روغن رو سرویس 5000 نیست. من خودم برای حال دادن به ماشین رو 2000 ی روغن خوب ریختم. ولی نریزی هم فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد. فقط سرویس 10 هزارو عقب ننداز و به 9500 که رسید ببرش.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام من اردیبهشت سمند صفر ال ایکس با سیستم هوشمند گویا خریدم الان 1700 تا کار کرده درهای جلو رو تا میخوام باز کنم سریع میبنده وعلامت اخطار وعلامت تعجب روی کامپیوتر ماشین نشون میده واستارت نمیخوره تا درها رو دوباره باز وبسته کنم وببندم علت چیه لطفا راهنمایی کنید چطوری درستش کنم

- - - Updated - - -

با سلام من اردیبهشت سمند صفر ال ایکس با سیستم هوشمند گویا خریدم الان 1700 تا کار کرده درهای جلو رو تا میخوام باز کنم سریع میبنده وعلامت اخطار وعلامت تعجب روی کامپیوتر ماشین نشون میده واستارت نمیخوره تا درها رو دوباره باز وبسته کنم وببندم علت چیه لطفا راهنمایی کنید چطوری درستش کنم

- - - Updated - - -

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کنم
    درود بر شما.آیا رمز قبل از استارت زدن رو فعال کردید؟ اگه این قابلیت رو فعال کرده باشید باید بسته به زمانی که مشخص کردید فرصت دارید تا رمز رو وارد کنید اگه این زمان سپری بشه این اتفاقی که شما گفتید می افته.باید یا زمانش رو افزایش بدید یا اینکه این قابلیت رو غیر فعال کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درود بر شما.آیا رمز قبل از استارت زدن رو فعال کردید؟ اگه این قابلیت رو فعال کرده باشید باید بسته به زمانی که مشخص کردید فرصت دارید تا رمز رو وارد کنید اگه این زمان سپری بشه این اتفاقی که شما گفتید می افته.باید یا زمانش رو افزایش بدید یا اینکه این قابلیت رو غیر فعال کنید.
    درود فراوان بر شما من از صفر خریدم والا هیچیشو دست نزدم .شاید اونا کردن هیچ جا نمیگه رمز بده وفقط علامت تعجب روی کامپیوتر ماشین ظاهر میشه .چطور واز کجا اونو غیر فعال کنم به خدا کلافه شدم بردم قفل ساز میگه همه سمندا اینطوریه مگه میشه دررو باز کنی بلافاصله بسته وباز شه واستارت نخوره منتظر جوابم

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

درود فراوان بر شما من از صفر خریدم والا هیچیشو دست نزدم .شاید اونا کردن هیچ جا نمیگه رمز بده وفقط علامت تعجب روی کامپیوتر ماشین ظاهر میشه .چطور واز کجا اونو غیر فعال کنم به خدا کلافه شدم بردم قفل ساز میگه همه سمندا اینطوریه مگه میشه دررو باز کنی بلافاصله بسته وباز شه واستارت نخوره منتظر جوابم
    سلام سرباتری را یکربع بردار بعد یکربع تنظیمات برمیگرده به کارخونه اگه رمز خواست عدد 1111 را وارد کن ببین انشاا... مشکل برطرف میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خودم ۴۰۵ glx دوگانه سوز کارخانه مدل ۹۰ دارم
    نظرم اول خرید ۲۰۶ دست دوم با کارکرد کم تمیز ۸۸ - ۹۰ هست
    بعد سمند ef7 پایه گاز سوز بخاطر کم مصرف و جاداربودن هست اونهم موندم صفرش بخرم یا دست دوم
    بعد پارس lx مدل ۹۰ هست
    با توجه به بی کیفت بودن خودروها شما چه پیشنهادی دارین با تشک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •