تفاوت در عملکرد CPu زیاد نیست ولی VGA
4650 نسبت به 310m خیلی قویتره!!
کلا 310 کارت متوسط به پایین محسوب میشه!
در ضمن من به شما توصیه میکنم که یه نت بوک بگیرید تا همیشه باهاتون باشه! اندازه دفتر نوریه![]()
تفاوت در عملکرد CPu زیاد نیست ولی VGA
4650 نسبت به 310m خیلی قویتره!!
کلا 310 کارت متوسط به پایین محسوب میشه!
در ضمن من به شما توصیه میکنم که یه نت بوک بگیرید تا همیشه باهاتون باشه! اندازه دفتر نوریه![]()
بین 1 تا 1.5 میلیون با پردازنده قوی ترجیحا دو هسته ای به بالا برای کار با نرم افزار های مختلف غیر ازمدلهای hp و apple باشه.
گرافیک خوب طوری که برنامه starry night pro 5 روش راحت و بدون هنگ کردن کار کنه باتری با قدرت خوب که در دمای پایین زود خالی نشه (برای استفاده در کویر و رصد های نجومی) هارد از 500گیگ کمتر نباشه اگه لمسی هم باشه عالیه...خودم فکر میکنم با این همه امکانات به این قیمت چیزی پیدا نکنم!
قیمت این مدل 1,390,000 هست الان تو بازار نه 1,500,000
شما میتونی از سونی F123-FX رو بگیری
F123FX
1.73GHz Intel Core i7-740QM Quad-Core 6GB (1x4GB, 1x2GB) RAM 500GB 5400rpm Hard Drive Blu-ray ROM with DVD Burning nVIDIA GeForce GT 330M 1GB Graphics 16.4" Widescreen Display
1580000
یا
F115FM
1.6 Core i7 6M 720QM15
6 DDR3 500 SATA G330 GeForce 1G UP 3.8 BLU./DVD 16.4 WXGA Bright 7 HP 2.8 W,BT, HDMI
حدود 1500000
اما اگه گرافیگ بهتر میخوای سراع برند های دیگه باید بری
با سلام به دوستان عزیز
دوست خوبم از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم . دو سوال از خدمتتون داشتم
1- با این کارت (310) میشه در حد fifa10 باهاش بازی کرد؟
2- cpu 4 هسته ای واسه نصب نرم افزارها به خصوص نرم افزارهای ورژن های قدیمی به مشکل بر نمیخوره؟
از کمک و لطف شما ممنون و متشکرم
کامیاب و برقرار باشید
متاسفانه گرافیکش افتضاحه
ممنون این f115 ساخت چین هست؟ چند جا خونده بودم . میخوام بدونم که این مدل چجوریاست؟Pavilion DV6-2300
و اینکه این بهتره یا همون بالایی چجوری بگم من دنبال یه مدلی هستم که نسبت به قیمتش عالی باشه برند خیلی مهم نیست
خب با این مدلی که شما و من گفتم هم نمیشه GTA را بالا اورد؟نسخه اخریشو میگما....... تنکس
از دسته گرافیکهای متوسط محسوب میشه و زیاد هم بدک نیست ..متاسفانه گرافیکش افتضاحه
میشه بپرسم شما از چه لحاظ میگی؟؟
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
1-از گرافیکهای متوسط رو به پایین محسوب میشه و بله قابلیت اجرا رو داره.. کلا بازها رو ور LOW و Med خوب اجرا میکنه.دوست خوبم از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم . دو سوال از خدمتتون داشتم
1- با این کارت (310) میشه در حد fifa10 باهاش بازی کرد؟
2- cpu 4 هسته ای واسه نصب نرم افزارها به خصوص نرم افزارهای ورژن های قدیمی به مشکل بر نمیخوره؟
از کمک و لطف شما ممنون و متشکرم
2-نخیر هیچ مشکلی نیست..
بله ساخته چین هست
--- 2300 هم کانفیگ خوبی داره و مورد علاقه منم هست برند HP اما F115 بهتره
چرا نشه؟راحت میتونی اجرا کنی
Asus N61JQ اگه فروم ها رو خونده باشی حتما به این مدلم بر خوردی که نسبت به کانفیگش قیمت خوبی داره و واسه بازیم مناسب تره اما در سایر موارد F115 بهتره
سلام من یه لب تاب تو قیمت 1.100 می گردم.
مارک سونی. راستی سونی سری sz یه همچین قیمتی داره؟
اگه میشه چند تا مورد معرفی کنید ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)