واقعا؟؟ايول!ممنون.ببين اين Soul Crystal رو يك ميليون G گذاشته بودن.شما داري ارزون ميدي ها!برا خودت ميگم كه ضرر نكني.
واقعا؟؟ايول!ممنون.ببين اين Soul Crystal رو يك ميليون G گذاشته بودن.شما داري ارزون ميدي ها!برا خودت ميگم كه ضرر نكني.
نشد كه نشد.هيچ كي نمي خره.بعد يه سوال:من قيمتو زدم 100000 ولي نوشت 500000!چرا؟Input رو كه زدم و قيمتو وارد كردم هميشه قيمتو خودش بالاتر مينويسه.
شمل لول چندی ؟
منم بعد از مدتی دوباره شروع کردم بازی کنم
راستی من لول 27 هارد مود بعد از کلی کشتن مب 20 میلیون جمع کردم
کسی که مثلا لول 7 میگه واسه هر لول 100 میلیون میده تا کسی لول اون رو بالا ببره
این پول رو از کجا اورده ؟
من لول 18 هستم.
راستي منظور شما 100 گلدبار بود؟آخه 100g باورنكردنيه!
اینا قبلا یه کراکتر lvl +58 دارن و با اون فارم کردن و پول درآوردن. تو لول های پایین پول درآوردن خیلی سخته.حتما باید یه war یا orc لول بالا داشته باشی واسه شروع.کسی که مثلا لول 7 میگه واسه هر لول 100 میلیون میده تا کسی لول اون رو بالا ببره
این پول رو از کجا اورده ؟ _________________
==================
می بینم که به پگان ها حال اساسی دادن. عجب اسکیلیه این Fire Thorn
امروز با یه پگان رفتم Duo فقط موب های purple می کشتیم ! خیلی هم سریع ! دیگه مثل اینکه Rec pagan ها بهتر از گارد ها تانک می کنن.
منم یه WAR 41 دارم پولاشو چجوری انتقال بدم؟
کسی نمی خره یعنی اینکه آیتم شما خیلی بدرد بخور نیست ! یا اینکه هنوز کسی که اون آیتم رو نیاز داره آیتم شما رو ندیده که بخره ...
اینو بخون :
یه قیمت مینیمم می ذاری که اگه کسی خواست bid بزنه و منتظر بمونه تا مدت حراج شما تموم بشه و در صورتی که کسی bid بالاتری نزنه مال اون می شه. یه قیمت buy now هست که برای اینکه بتونه آیتمت رو همون لحظه بخره باید بپردازه . این دو قیمت باید یه فاصله ای داشته باشن . اگه رعایت نکنی خودش تصحیح می کنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه گیری دادی . اون آیتم رو بخاطر تو خریدم که بهت بدم ! برای ما که لول بالا داریم این قیمت ها اصلا چیزی نیست . پول مول خواستید بگید که بهتون کمک کنیم .راستي منظور شما 100 گلدبار بود؟آخه 100g باورنكردنيه!
اون شخص ممکنه یه 10 دلار از کارت اعتباریش خرج کنه و یه آیتم پولی بخره مثل op بعد بفروشش به گلد و در نتیجه 1.5 بیلیون پول داشته باشهکسی که مثلا لول 7 میگه واسه هر لول 100 میلیون میده تا کسی لول اون رو بالا ببره
این پول رو از کجا اورده ؟![]()
Last edited by erf45; 27-06-2010 at 15:24.
فروش رفت!خيلي گلي!
امروز ساعت7 در AH همديگرو ميبينيم.
اسم من KingVisage هستش.
قرارمون هم پايين همون نردبوني كه طبقه بالاش پرتال دارك ها هستش.
Last edited by Arrowtic; 27-06-2010 at 17:39.
2 تا راه برای انتقال گولد بین دو تا کراکتر خودت داری :منم یه WAR 41 دارم پولاشو چجوری انتقال بدم؟
1-یه دوست بهت کمک کنه و پول رو بدی به دوستت و با کراکتر دیگه بیای پس بگیری.
2-بری iris و GoldBar بخری، بزاری WH و با کراکتر دیگه برداری و NPC کنی.
میشه من با دو کامپیوتر وارد یک اکانت شم و با هر دو کاراکتر بازی کنم و بینشون پول انتقال بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)