تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 502 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

متشکر دوست عزیز: چند تا سئوال در مورد این لپ تاپ داشتم لطفا راهنمایی ام کنید!!!!
    من بین k 53 sv و hp6160 موندم !!! نمی دونم کدامش را بگیرم !!! ایا این 6160 با توجه به این کارت گرافیکش ati هست به درد بازی های کامپیوتری مثل(pess 2012 و fifa 2012 و بازی های استراژیک مثل ژنرال و جنگ صلیبی و.....) و کارهای گرافیکی مثل فوتوشاپ و ادیوس و.... میخورد؟؟؟؟(داغ که نمیکنه!؟؟؟) راستی گارانتی معتبر hp چی هست و قیمت این لپ تاپ الان چند هست؟؟ و ایا مانیتورش مثل اینه هست یا مات هست؟؟؟
    لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟

سپاس فراوان
    کارت گرافیکش ati 6770m است از نوع GDDR5، یعنی یکی از قویترین کارتهای موجود. این کارت از کارت Nvidia GT555m هم 10%-15% پرفورمنس بهتری نشون داده. PES و FIFA که گرافیک آنچنانی ندارن نتونه اجرا کنه من هم فیفا و هم پی ای اس رو با کارت گرافیک Intel ش هم خیلی روون اجرا کردم. (حتما میدونید دیگه، این سی پی یو ها سندی بریج هستن و یه کارت گرافیک داخل خود سی پی یو تعبیه شده واسه زمانی که گرافیک سنگینی لود نمیکنید و در نتیجه در مصرف باتری بسیار بسیار صرفه جویی میشه) همه این بازیهایی که گفتی راحت اجرا میشن. من کرایسیس و cod mw3 و F1 2011 و NFS The Run و ... رو هم با تنظیمات ultra و high اجرا کردم بدون هیچ مشکلی. فوتوشاپ و... هم خیلی پرفورمنس بالایی داره. ضمنا این لپتاپ فوتوشاپ CS5 که من دارم رو زیر 3 ثانیه لود میکنه، یعنی خیلی عالی.... بیخود که نیست سی پی یوش تا 3GHz بوست میشه و 4 تا thread داره و رم سیستم Hynix DDR3 1333MHz و هاردش 7200rpm است. ادیوس رو من اصلا ندارم و نمیدونم چی هست اصلا توی فوتوشاپ موتوشاپ و اینجور برنامه ها داغ نمیشه.. کلا با اجرای برنامه مرنامه داغ نمیشه... خیلی خیلی خنکه.. فقط موقع اجرای بازیهای سنگین از کنار لپتاپ گرما میزنه بیرون و سرعت فن میره بالا تا خنکش کنه.. من از طریق خود سایت اچ پی هم با بخش فنیشون چت کردم گفتم این گرما موقع بازی به لپتاپ آسیب نمیزنه؟ آیا عادیه؟ برگشت گفت لپتاپ شما از نوع multimedia است و ما تمام این فاکتورها رو در نظر گرفتیم و خیالتون راحت باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    در مورد گارانتی هم خدمتتون عرض کنم که hp گارانتی رسمی تو ایران نداره. اگه میخواید بخرید حداقل گارانتی شرکتی بخرید، نه گارانتی مغازه ای. شاید بزرگترین شرکتی که در حال حاضر hp وارد میکنه ایران اچ پی (فالنیک) باشه. من هفته اول آبان خریدم 1.250 اما فکر کنم توی دی ماه یا بهمن ماه قیمت گرفتم بدجور رفته بود بالا. اما الان نمیدونم اصلا توی بازار هست یا نه چون اچ پی مدام کانفیگ های مختلف میده بیرون. به هرحال یکی از بهترین سی پی یوها رو توی dv6 ها داره چون 2nd generation است، چون هر dv6 ی 2nd نیست اما 6160 سی پی یوش 2nd است..
    Last edited by The Auditor; 08-04-2012 at 11:30.

2. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ضمنا قیافه سری k و کلا asus با dv6 قابل قیاس نیست... hp خیلی خیلی خوشگله خداییش... کیبوردش هم بسیار دوست داشتنیه..

4. 2 کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lakers320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

متشکر دوست دوست عزیز از راهنمایی جامع و کاملتان!!
    چند تا سئوال دیگه هم داشتم لطفا راهنمایی کنید!!؟؟؟
    من شنیدم جنس بدنه لپ تاپ های hp الومنیومی هست!! ایا این 6160 هست هم بدنه اش الومینیومی هست و راستی خش که نمیگیره!!! و یک سئوال هم در مورد مانیتورش داشتم!!! مثل اینه که نیست!!! یعنی مات هست یا مثل اینه می ماند!!!؟؟؟
    من توی سایت دیجی کالا دیده بودم یکی از کاربرها تنها بدی این لپ تاپ را زاویه ی دید ضعیفش دانسته بود!!!! نظر شما چی هست؟؟
    و یک سئوال در مورد finger print و usb3 داشتم!!! ایا این دو جز اش کار می کند؟؟؟
    و کار این finger print چطوری میباشد؟؟؟ به نظر میرسه جالب باشه!!!

سپاس

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بدنه الومینیومی هست(نه آلومینیوم خالص.آلیا÷ خاصیه)N53 هم همینطوره فکر می کنم بدنه اش.یعنی هر دو الومینیومی هستند.خش هم نمی گیره.مگه با چاقو بیفتی به جونش!lcd ش هم مات نیست.مال ایسوس هم نیست.lcdهاشون مثل همه.هر دو اینه ای هستند.(کلا اکثر لپتاپها همینجورین/به جز رفلکس نور ئر محیط بیرون مشکل خاصی ندارن.یه سری لپتاپهای گیم مثل msi683 و ... صفحه مات دارن.n55 هم انتی رفلکسه و فکر کنم طبیعتا باید مات باشه.رو زاویه دید لپتاپ خیلی حساس نباش.همشون با تغییر زاویه تغییر می کنن.زاویه دیدش معمولیه.یعنی به پای اپل و بعضی مدلهای سونی نمی رسه.ولی شاید ایسوس هم همینطور باشه.خودت باید مقایسه کنی.به نظرم افتضاح نیست زاویه دیدش.ولی خوب هم نیست.من دوستم vaio داره و اونم با تغییر زاویه مثل مال من رنگها به هم می ریزه.پس توقع نداشته باش مثل tv باشه.کلا لپتاپ همینه

7. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

متشکر دوست عزیز: من خلاصه بین hp و asus موندم!!!نمی دونم کدامش رابگیرم !!! اگه دوستان تو مایه های 1500000 تومان یک مدل از hp که کارایی خوبی داشته باشه(از نظر گرافیک و بازی تا نرم افزار)!! میشناسند!!! لطفا معرفی کنید؟؟

سپاس

9. این کاربر از lakers320 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تخیلی ترین جای دنیا ...

پيش فرض

ببینید دوست عزیز شما اگر بخواین بر اساس گفته ها و مسائلی که باعث تغییر در دیدگاه می شن تصمیم بگیرین بهتره دست به هیچ کاری نزنین چون نمی تونین تصمیم درستی بگیرین ....
    البته این مساله به این معنی نیست که گفتگو و تبادل نظر با دیگران رو ندیده بگیرین ...نه...فقط باید بدونین با چه کسی و در مورد چی صحبت کنین و نه این که با کوچکترین حرف من یا کس دیگه نطرتون تغییر کنه ....
    من نمی خوام و وقتش رو هم ندارم که توضیح کاملی بدم به دلیل این که بحث در مورد مدل های این سری در صفحات گذشته هست و بسیاری از پست ها هم توسط خود بنده بود با یک ID که بن شده ...(em0fab0y)....
    شما هم باید بدونین اگر یه نوت بوک فوق عالی می خواین فقط و فقط باید تو اچ پی دنباش باشین نه این که هر روز ذهن خودتون رو درگیر تمام برند ها کنین ....
    انتخاب اچ پی دلایل بسیاری زیادی داره و امکانات و تکنولوژی های انحصاری رو فقط رو دیوایس های اچ پی می تونین پیدا کنین....
    لحظه ای هم روی خرید اچ پی نمی تونین شک داشته باشین مگر اینکه واقعا مشکل خاصی داشته باشین ....
    نمی خوام در مورد مسائل فنی صحبت کنم چون بسیار طولانی می شه اما خیلی خلاصه عرض می کنم هیچ نوت بوکی کلاس و طراحی فوق العاده مثل اچ پی رو نمی تونه به راحتی داشته باشه و شما باید بدونین اگر چول به چیزی غیر از اچ پی دادین اشتباه بزرگی رو مرتکب شدین ....
    اینم بدونین که فعلا برای خرید دست نگه دارین چون مدل های جدید Pavilion dv6 -7000 به زودی وارد بازار جهانی می شه و به فاصله کمی در ایران می تونین اونا رو تو بازار ببینین ...
    به هیچ عنوان هم دنبال مدل های تخیلی Asus نباشین نه به این دلیل که خوب نیستن ...نه...فقط خیلی مونده تا بتونن به اچ پی و تکنولوژی های انحصاری اون برسن ...

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

متشکر دوست دوست عزیز از راهنمایی جامع و کاملتان!!
    چند تا سئوال دیگه هم داشتم لطفا راهنمایی کنید!!؟؟؟
    من شنیدم جنس بدنه لپ تاپ های hp الومنیومی هست!! ایا این 6160 هست هم بدنه اش الومینیومی هست و راستی خش که نمیگیره!!! و یک سئوال هم در مورد مانیتورش داشتم!!! مثل اینه که نیست!!! یعنی مات هست یا مثل اینه می ماند!!!؟؟؟
    من توی سایت دیجی کالا دیده بودم یکی از کاربرها تنها بدی این لپ تاپ را زاویه ی دید ضعیفش دانسته بود!!!! نظر شما چی هست؟؟
    و یک سئوال در مورد finger print و usb3 داشتم!!! ایا این دو جز اش کار می کند؟؟؟
    و کار این finger print چطوری میباشد؟؟؟ به نظر میرسه جالب باشه!!!

سپاس
    درباره بقیه سوالاتتون که دوستمون توضیح دادن...
    عجب سوالی درباره usb3 و fingerprint پرسیدی!!! پ ن پ!! کار نمیکنه!! گذاشتن واسه قلقلک دادن لپتاپ!!! خب معلومه کار میکنه!!! از اون سوالا بودا!!!!!
    کار اثر انگشت اینطوریه که وقتی میخواید وارد ویندوز بشید، اگه دوست داشته باشید میتونید به جای پسوورد از اثرانگشتتون استفاده کنید و یا هم از اثرانگشت استفاده کنید و هم پسوورد (همزمان یعنی). حتی بعضی برنامه ها رو میتونید واسه ویندوز تعریف کنید که فقط با اسکن اثرانگشت شما اجرا بشه و کس دیگه ای نتونه اجراشون کنه.

12. 2 کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

HP Pavilion DV6-6177 اين مدل رمش 4 هستش ميشه بعدا مقدار رم را افزايش داد و 8 برد در صورت نياز ؟؟؟؟
    و اينكه كسي قيمت دقيق با تقريبي اين مدل را نداره ؟؟؟؟
    جوابه من يادتون رفته انگار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

متشکر دوست عزیز: من خلاصه بین hp و asus موندم!!!نمی دونم کدامش رابگیرم !!! اگه دوستان تو مایه های 1500000 تومان یک مدل از hp که کارایی خوبی داشته باشه(از نظر گرافیک و بازی تا نرم افزار)!! میشناسند!!! لطفا معرفی کنید؟؟

سپاس
    HP Pavilion DV6-6177 يه مقداري بزار سرش اين مدل را بگير خيلي بهتره ارزشش هم داره

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

متشکر دوست عزیز:کسی از دوستان با HP Pavilion DV6-6177 کار کرده!!!لطفا در مورد مزایا و معایبش توضیح بدهید؟؟؟
    سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •