کارت گرافیکش ati 6770m است از نوع GDDR5، یعنی یکی از قویترین کارتهای موجود. این کارت از کارت Nvidia GT555m هم 10%-15% پرفورمنس بهتری نشون داده. PES و FIFA که گرافیک آنچنانی ندارن نتونه اجرا کنهمن هم فیفا و هم پی ای اس رو با کارت گرافیک Intel ش هم خیلی روون اجرا کردم. (حتما میدونید دیگه، این سی پی یو ها سندی بریج هستن و یه کارت گرافیک داخل خود سی پی یو تعبیه شده واسه زمانی که گرافیک سنگینی لود نمیکنید و در نتیجه در مصرف باتری بسیار بسیار صرفه جویی میشه) همه این بازیهایی که گفتی راحت اجرا میشن. من کرایسیس و cod mw3 و F1 2011 و NFS The Run و ... رو هم با تنظیمات ultra و high اجرا کردم بدون هیچ مشکلی. فوتوشاپ و... هم خیلی پرفورمنس بالایی داره. ضمنا این لپتاپ فوتوشاپ CS5 که من دارم رو زیر 3 ثانیه لود میکنه، یعنی خیلی عالی.... بیخود که نیست سی پی یوش تا 3GHz بوست میشه و 4 تا thread داره و رم سیستم Hynix DDR3 1333MHz و هاردش 7200rpm است. ادیوس رو من اصلا ندارم و نمیدونم چی هست اصلا
توی فوتوشاپ موتوشاپ و اینجور برنامه ها داغ نمیشه.. کلا با اجرای برنامه مرنامه داغ نمیشه... خیلی خیلی خنکه.. فقط موقع اجرای بازیهای سنگین از کنار لپتاپ گرما میزنه بیرون و سرعت فن میره بالا تا خنکش کنه.. من از طریق خود سایت اچ پی هم با بخش فنیشون چت کردم گفتم این گرما موقع بازی به لپتاپ آسیب نمیزنه؟ آیا عادیه؟ برگشت گفت لپتاپ شما از نوع multimedia است و ما تمام این فاکتورها رو در نظر گرفتیم و خیالتون راحت باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
در مورد گارانتی هم خدمتتون عرض کنم که hp گارانتی رسمی تو ایران نداره. اگه میخواید بخرید حداقل گارانتی شرکتی بخرید، نه گارانتی مغازه ای. شاید بزرگترین شرکتی که در حال حاضر hp وارد میکنه ایران اچ پی (فالنیک) باشه. من هفته اول آبان خریدم 1.250 اما فکر کنم توی دی ماه یا بهمن ماه قیمت گرفتم بدجور رفته بود بالا. اما الان نمیدونم اصلا توی بازار هست یا نه چون اچ پی مدام کانفیگ های مختلف میده بیرون. به هرحال یکی از بهترین سی پی یوها رو توی dv6 ها داره چون 2nd generation است، چون هر dv6 ی 2nd نیست اما 6160 سی پی یوش 2nd است..