تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 438 از 1042 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه V A H í D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    192.168.2.216 .... مدل گوشی : 1100 ندارم ! :دي

پيش فرض

سلام ...
    من اینترنت ساعتی می خوام ای دی اس ال به جز سپنتا جای دیگه ای نداره ؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به طور کلی داتک به جز قیمت بالاش یه سری مشکلات دیگه هم داره مثلا یکی از دوستای من که 256 داتک داره سرعت دانلودش از رپید بدون اکانت از من که 128 دارم کمتر بود!یا اینکه داتک اصلا اجازه دانلود از تورنت رو نمیده و خیلی چیزای دیگه.

یه سر بزن به سایت لایزر حتما منطقتو پشتیبانی میکنه.ضمنا پشتیابنیش صد درصد از داتک بهتره.
    عزیزم این رو برای کسی بگو که داتک نداشته باشه
    من که الان خودم داتک دارم با حداکثر سرعت 62.2 از رپید به مدت 2 ساله دارم دانلود میکنم.حتی یه بار هم سرعتم افت نکرده
    در مورد تورنت چیززی نمیگم چون خیلی دانلود نداشتم ازش
    داتک قبل از اینکه گرون کنه سرعتشو برای 512 فقط یکم محدود کرده بود اما از وقتی برای مشترکین جدید گرون کرده محدودیت رو برداشته
    اگه باور نداری برات عکس میگیرم بهت نشون میدم
    از نظر پشتیبانی هم که به نظر من هیچ جا مثه داتک نیست.اولا من که خیلی کارم به پشتیبانیی نخورده ولی هر دفعه که خورده کارمو راه انداختن.دوما همین لایزر که شما میگید یه مدت به خاطر اینکه هی قطعو وصل میشد ملت از دستش شاکی بودن.باور نداری از همون دوستات بپرس بهت میگن
    ای وای چقدر بد شد ! اگه فقط 128 بدن ممکنه برای بازی به مشکل بر بخورم ! البته از بچه ها سوال میکنم ببینم اگه مشکلی پیش نیاد میگیرم چون نامحدود خیلی به کار من میاد !

من الان خودم مودم PLANET دارم ! اینو ساپورت نمیکنن ؟!
    دوست عزیز
    اولا سپنتا سرعت بالای 128 رو بدون هیچ نامه ایی بهت میده.فقط ماه اول 128 میگیری و ماه های بعد هر سرعتی که خواستی میتونی بگیری.از این بابت خیالت راحت
    دوما پشتیبانی سپنتا زیاد جالب نیست.به نظر من اگه به اینترنت اشناییت داری از سپنتا بگیر
    منم الان که سرعت بالای 512 میخوام با این حاله که مدت زیادیه ای دی اس ال دارم میترسم که از سپنتا اینترنت بگیرم
    چون به قول دوستان اگه به مشکل بر بخوری کارت تمومه
    اما با این حال شاید برای ماه بعد از سپنتا اینترنت بگیرم

3. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

حالا من تعریف کنم از سپنتا:
    همه یادتون هست چند سال پیش اینترنتا واسه چند روز داغون شده بود و تو کافی نت با سرعت 0.5 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکردی اون موقع سپنتا فقط یک ربع قطع شد.
    تو این یتفاقات اخیر که همه سایتا ----- شده بود و سرعتها داغون بود سرعت سپنتا اصلا افت نکرد.
    تازه این همه تخفیف .(1تا15 فروردین رایگان,به ازای هر سه ماه یک هفته رایگان!)
    از نظر سرعت وصل کردن: یکی از رفیقام گرفته 5 شنبه درخواست داده سه شنبه شروع کرده به استفاده کردن.
    بازم بگم!!

5. این کاربر از Sajad2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.
    خیلی ها از داتک ناراضی اند!شما یه سر به تاپیک داتک بزن!
    بعدشم داتک فقط نا محدود داره!
    شاتل و لیزر واسه محدود و سپنتا و لایزر واسه نا محدود انتخابهای خوبی هستند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[html]http://sepanta.net/pages/main_services_dsl.asp[/HTML]
    مرسی از پاسختون
    قیمتای سایت داتک درسته ،یعنی بیشتر نشده؟ اگه قیمتا درست باشه از شاتل ارزونتره
    ضمنا چرا این سایت لایزر بالا نمی یاد؟
    از کجا می تونم بفهمم تمام شرکتایی که منطقه ی ما رو ساپورت می کنند کدومان؟
    Last edited by Toranj_mhg; 05-07-2009 at 00:18.

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده قصد نصب یه عدد adsl دارم

این قیمت رو از لایزر دیدم

A60 128 128 8333 4G

بهترین شرایط (یعنی قیمت) رو برا من داره

و این
    ECO128 شاتل

یک ماه 13.900 3 گیگ

این یکی هم خوبه ولی یزره قیمتش برا من نامناسب هستش ولی در عوض تعریفشو زیاد شنیدم و پشتیبانی خوبی داره

موندم کدومو انتخاب کنم

و یه سوال این قیمت ها با مالیت هست یا بدون مالیات (یعنی قیمت تمام شده)

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

عزیز دل، گول قیمت رو نخور. شرکت هایی بودن ( مانند امپراتور ) که خیلی ارزون خدمات می دادن، اما از لحاظ کیفیتی در حد بسیار پایینی قرار داشتن.
    من به عنوان یه دوست بهت پیشنهاد می دم که نخست راجع بهش کلی پژوهش و تحقیق کنی و بفهمی که کیفیت خدماتیش چطوره؛ بعد اقدام به گرفتنش کنی. بلاخره 30 تومن هم 30 تومنه دیگه!!!

راستی دوستان یه سوال؟! آیا می شه از پرووایدر ها مودم رو به شکل اجاره ای گرفت؟! مثلا ماهیانه یه چیزی بابت مودم ازم بگیرن. مچکرم

ممنونم ازت. ولي دوستم دره استفاده ميكنه خيلي راضي هستش و 256 نامحدود سرعتش روي 60 هستش در صورتي كه نامحدود شركتهاي ديگه اينجوري نيست. چون آسياتك نميخوام بگيرم. الان دوباره تقاضا بدم هزينه نصب بالاست هم اينكه جالب نيستش تنها مزين آسياتك قطعي نداره . همين

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

عزیزم این رو برای کسی بگو که داتک نداشته باشه
    من که الان خودم داتک دارم با حداکثر سرعت 62.2 از رپید به مدت 2 ساله دارم دانلود میکنم.حتی یه بار هم سرعتم افت نکرده
    در مورد تورنت چیززی نمیگم چون خیلی دانلود نداشتم ازش
    داتک قبل از اینکه گرون کنه سرعتشو برای 512 فقط یکم محدود کرده بود اما از وقتی برای مشترکین جدید گرون کرده محدودیت رو برداشته
    اگه باور نداری برات عکس میگیرم بهت نشون میدم
    از نظر پشتیبانی هم که به نظر من هیچ جا مثه داتک نیست.اولا من که خیلی کارم به پشتیبانیی نخورده ولی هر دفعه که خورده کارمو راه انداختن.دوما همین لایزر که شما میگید یه مدت به خاطر اینکه هی قطعو وصل میشد ملت از دستش شاکی بودن.باور نداری از همون دوستات بپرس بهت میگن

من اینطور شنیده بودم که بدون اکانت سرعت دانلود رپید شیر خیلی پایینه راست و دروغ پا خودش.

اینو که دیگه اصلا نگو خندم میگیره تو همون زمانهایی که هی فیبر نوری قطع میشد و باقی سرویس دهنده ها قطع میشدن لایزر تمام قد در حال سرویس دهی بود.برای من یکبار هم قطع نشده اونها هم مشکل از خودشون بوده مینداختن زیر سر لایزر.

ببینم شما چطوری بهت 512 دادن؟نامه ای چیزی داشتی؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من اینطور شنیده بودم که بدون اکانت سرعت دانلود رپید شیر خیلی پایینه راست و دروغ پا خودش.

اینو که دیگه اصلا نگو خندم میگیره تو همون زمانهایی که هی فیبر نوری قطع میشد و باقی سرویس دهنده ها قطع میشدن لایزر تمام قد در حال سرویس دهی بود.برای من یکبار هم قطع نشده اونها هم مشکل از خودشون بوده مینداختن زیر سر لایزر.

ببینم شما چطوری بهت 512 دادن؟نامه ای چیزی داشتی؟
    پس دیدید از رو هوا میگفتید
    اینکه سرعت دانلود از رپید بدون اکانت خیلی پایینه این ربطی به شرکت ارائه دهنده نداره.این مربوط به خووب رپیدشیر هست که سرعت کاربرای فری رو محدود میکنه.اگه یه زمانی سرعتش کم بشه از سرعت کاربرای فری کم میکنه اما نمیزاره سرعت کاربرای پریمیوم کم بشه.شما از هر شرکتی توی این کره خاکی بگیری سیستم رپیدشیر در مقابل کاربرای فری به همین صورت هست

دوما بنده به اعتبار حرف همین دوستانی که در فروم هستند این مطلب رو گفتم و دوما من توی این مدته که اینترنت دارم 3 بار کلا برام قطع شده که دوبارش مربوط به مرکز مخابراتی خودمون بود که مشکل داشت و سریع هم ظرف 1 ساعت برطرف شد و یه بار هم که قطع کلی اینترنت شده بود.پس برای من قطع نشده که شما میگید مال ما قطع شده بود

در ضمن دیگه هم نمیخوام بحث کنم.چون یه وقت ممکنه تاپیک از راه اصلیش بیرون بره و اینکار هم عواقب داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض adsl شرکت لایزر

سلام
    نظرتون راجع بهADSL شرکت لایزر چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه V A H í D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    192.168.2.216 .... مدل گوشی : 1100 ندارم ! :دي

پيش فرض

سلام ...
    من اینترنت ساعتی می خوام ای دی اس ال به جز سپنتا جای دیگه ای نداره ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •