jailbreak ممکنه باعث برک شدن دستگاه بشه؟
اگه jailbreak نکنیم چی رو از دست دادیم؟
jailbreak ممکنه باعث برک شدن دستگاه بشه؟
اگه jailbreak نکنیم چی رو از دست دادیم؟
تقریبا خـــیر!
بازی ها و برنامه های کرک شده و برنامه ها و بازی هایی رو که توی AppStore نیستن!![]()
احتمالاً نیاز به جی پی اس داره که متاسفانه آیپاد جی پی اس داخلی نداره !!!![]()
میدونم چی میگی
ولی اینو وقتی میخواد که به نسخه بتا رستور کنی شما وقتی که فریمور اصلی رستور کنی همه چی پاک میشه یعنی جای نداره که بفهمه قبلا روی بتا بودی مگر اینکه از بک اپ هات به نظر من کل ایتنز یبار پاک کن
بعد یونیستال پوشه هاشم پاک کن بعد دوباره نصب کن بعد رستور کن
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
همونجور که HESAM_5700 جان گفتش نیاز به gps داره ولی میتونی به وایرلس کانکت باشی تا از ip لوکیشتنتو پیدا کنه
میدونم باید gps داشته باشه ولی توی توضیحات نوشته که آیپاد ساپورت میکته و مشکل منم این بود که location sevice رو روشن میکنم ولی بازم میگه روشن نیست.
به Wifi وصل هستی، دیگه!؟
سلام
نمی دونم جاش درسته یا نه در مورد قیمت و محل خرید آیپد ۳۲ 4g .
شیراز کسی جای مناسب رو می شناسه ؟
تفاوت قیمت با تهران چقدر هست؟
آدرسی هست که بدید توی پ خ
مرسی
اگه firmware عوض کنم دوباره باید jailbreak بشه؟ خودم میتونم؟
این برنامه ها رو دادم بیرون برام ریختن الانم تو قسمت اتورایز یه ایمیل میده که مال همون مغازست . الان من اکانت درست کنم می تونم این برنامه ها رو بریزم ؟ این اکانت ها پولیه ؟
بله
فریمورو که عوض میکنید همه چی مثل روزه اول میشه
جیلبریک هم ساده هستش فقط به یکم صبرو حوصله و یکم اطلاعات و لینترنت نیازه
شما دستگاه با فریمورتو بگو تا راهنماییت کنم
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
خوب اره باید پس اونو داشته باشی
احتماله زیاد برنامه های فری رو با اکانت خودش دانلود کرده چون کم تر کسی توی ایران این کارو میکنه اونم مغازه دار
شما میتونید یه اکانت به صورت راییگان درست کنید و برنامه های راییگان دانلود کنید برای پولی ها هم میتونید از گیفت کارت یا کارت های اعتباری تحت ساپورت اپل استفاده کنید یا اینکه از برنامه های کرک استفاده کنید
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
بله
فریمورو که عوض میکنید همه چی مثل روزه اول میشه
جیلبریک هم ساده هستش فقط به یکم صبرو حوصله و یکم اطلاعات و لینترنت نیازه
شما دستگاه با فریمورتو بگو تا راهنماییت کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)