تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 1137 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینم جواب رنگی ها
    اگه فقط بین این دو تا فیزیک اندیشه سازان بهتره اگه خواستی یه کتاب تستم بگیر کنارش
    دیفرانسیل هم رمزینه
    حسابان عباس امیدوار واسه تشریحیه اگه تست میخوای رمزینه
    هندسه تحلیلیم خودم به دو گانگی رسیدم یا الگو یا فار هیچکسم رمزینه چاپ جدیدشو ندیده ببینه خوبه یا نه

2. این کاربر از mamadalmani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اینم جواب رنگی ها
    اگه فقط بین این دو تا فیزیک اندیشه سازان بهتره اگه خواستی یه کتاب تستم بگیر کنارش
    دیفرانسیل هم رمزینه
    حسابان عباس امیدوار واسه تشریحیه اگه تست میخوای رمزینه
    هندسه تحلیلیم خودم به دو گانگی رسیدم یا الگو یا فار هیچکسم رمزینه چاپ جدیدشو ندیده ببینه خوبه یا نه
    الام شما این فیزیکی که گفتی فیزیک 1و2 پیش هستش ؟؟؟
    ادبیات رو هم 2و3وپیش گاج و زبان فارسی 2 3 پیش همگامان ok هست ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ادبيات آره همش گاج+فقط زبان فارسي3 همگامان(2جزء منابع كنكور نيست!)

هاني:مگه ديني كتاب تست ميخواد؟؟
    بنظر من كتاب درسي كافيه.ولي اگه خيلي اصرار داري ايات و نكات گاج خوبه من ديدمش

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام بچه ها
    این یعنی چی که هر کی میاد یه سری کتاب پیشنهاد می ده که خودشم تا حالا نخوندشون ؟؟؟؟ لطف کنین مشاوره بدین در مورد کتاب و یا اینکه کتابی رو که خوندین پیشنهاد بدین چون الان چهار صحفه هستش که فقط دوستان دارن کتاب پیشنهاد می دن.
    با تشکر.
    حالا من يكي كه همه كتابهايي كه ميام دربارش مينويسم رو خودم دارم و خيلي هم راضي ام .

شیمی مبتکران نویسندش بازرگان
    فیزیک پیش دانشگاه یا فار بگیر یا رمزینه با دریافت (دریافت محمود رضا ذهبی و پیش 1 چاپ شده اما کتاب خوبیه ) فیزیک 3 خیلی سبز
    هندسه پایه مبتکران فرهاد ابوالقاسمی تحلیل فار خوبه رمزینه هم که چاپ قدیم
    حسابان و دیفرانسیل رمزینه مهندس مهربان
    ************************************************** **************************
    فیزیک 2 : فعلا که خیلی سبز چاپ نشده صبر کن شاید کتاب خوبی باشه
    فیزیک 3: خیلی سبز
    فیزیک پیش 1و 2 : به نظر من خیلی سبز و اندیشه‌سازان
    ریاضی 2 : آموزش مبتکران 2 جلدی(تست رو نمیدونم!!)
    حسابان:آموزش مبتکران 2 جلدی (عباس امیدوار) ؛ تست: رمزینه و اندیشه فائق
    دیفرانسیل: رمزینه و اندیشه فائق
    آمار: گاج سفید
    هندسه پایه: مبتکران
    هندسه تحلیلی و جبر و گسسته رو نمیدونم!
    البته اینا نظر منه
    هر کتابی که به نظرتون ساده‌تر توضیح داده و تستاش بهتر و مفهومی‌تره پیشنهاد بدین.
    ميدوني دوست من . كتاب فيزيك پيش رو اگه خيلي سبز بگيري خيلي بهتره از انتشارات فار . بنده با كتاب فار آشنا شدم ولي با هم تفاهم نداشتيم . نميدونم مشكل از كتاب بود يا من . بنظر خودم و مثل هر انسان عاقلي مشكل كتاب فار رو از خودش ميدونم . در نثرش . صفحه چيني اش . طرز پاسخ هاش . نوع طبقه بندي هاش

البته اين رو بگم توضيح شما كامل نيست . معلوم نيست كه شما توضيح بالاي ستاره ها رو قبول داريد يا زيرش

و مشكل اصلي اين تاپيك : بعد از اينكه همه دوستان كتابها رو توضيح دادند و همه خوشحال هستيم يه دفعه يه كاربر مياد و درخواست راهنمايي ميكنه . همه دست به كار ميشند و شروع به تبليغ پراكني . به گفته يكي از دوستان الان ديگه واقعا معلوم نيست كي به كيه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه کتاب توپ واسه فیزیک 1 و فیزیک 2 (درسنامه و تست (مثل خیلی سبز)) !!!! میخوام فیزیک رو 100 بزنم!!!!!

---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------

دینی و زبان فارسی اگه بین این دوتا می خوای همگمان هر دو تاش بهتره
    هندسه پایه اگه خوشخوان میفهمی و یاد گرفتی لازم نیست ولی اگه نیاز داری مبتکران فرهاد ابوالقاسمی رو بگیر خیلی خوبه
    منم یه سوال داشتم بین هندسه تحلیلی الگو و فار کدومشو بگیرم بعضیا تو این تایپک میگن فار بعضیا میگن الگو و بعضی دیگه میگن رمزینه من نفهمیدم اخر کدومش

هندسه پایه خوشخوان توضیحاتش خیلی خشکه و تقریبا مثل کتاب میمونه! من فقط تست هاشو زدم! حالا به نظرتون لازمه مبتکران رو بگیرم یا نه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فيزيك1 انديشه سازان
    فيزيك2 گشتم نبود نگرد نيست!
    هندسه هم اگه اينطوره كه ميگي برو بگير مبتكران

داره خودمونی میشه kahkeshan6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا من يكي كه همه كتابهايي كه ميام دربارش مينويسم رو خودم دارم و خيلي هم راضي ام .

ميدوني دوست من . كتاب فيزيك پيش رو اگه خيلي سبز بگيري خيلي بهتره از انتشارات فار . بنده با كتاب فار آشنا شدم ولي با هم تفاهم نداشتيم . نميدونم مشكل از كتاب بود يا من . بنظر خودم و مثل هر انسان عاقلي مشكل كتاب فار رو از خودش ميدونم . در نثرش . صفحه چيني اش . طرز پاسخ هاش . نوع طبقه بندي هاش

البته اين رو بگم توضيح شما كامل نيست . معلوم نيست كه شما توضيح بالاي ستاره ها رو قبول داريد يا زيرش

و مشكل اصلي اين تاپيك : بعد از اينكه همه دوستان كتابها رو توضيح دادند و همه خوشحال هستيم يه دفعه يه كاربر مياد و درخواست راهنمايي ميكنه . همه دست به كار ميشند و شروع به تبليغ پراكني . به گفته يكي از دوستان الان ديگه واقعا معلوم نيست كي به كيه .
    فکر نکنم مشکل از کتاب باشه مشکل از يه جاي ديگست (شوخی کردم)
    من همين امروز فيزيک پيش فار رو يه نگاهي انداختم.
    آخه من فيزيک 1و2 انديشه سازان قديم رو دارم.که تو مقدمش نوشته بعضي فصلهاش با فيزيک پيش دانشگاهي ادغام شده و بعضي هاش هم کلا تو کتاب پيش گفته.مثلا فصل اندازه گيري تو فيزيک 1و2 نيست و نوشته که تو فيزيک پيش آورده شده.فيزيک فار کاملا مفهومي توضيح داده. و به نظر من عالي توضيح داده. البته اين نظر منه شايد يکي از رو فار خيلي خوب ياد بگره يکي از رو کانون يکي از رو خيلي سبز.
    البته ناگفته نماند که بيشتر دوستان تو اين تايپک فيزيک فار رو توصيه کردن و چند تن از نفرات برتر کنکور هم همين فيزيک فار رو توصيه کردن..البته اين دليل نميشه ممکنه يکي رتبه اول بشه و از رو گاج خونده باشه.و سال بعد اون کسي که فيزيک رو کامل زده از رو کانون خونده باشه.
    در ضمن مولفاي فيزک خيلي سبز با مولفاي فيزيک فار مشترکند.
    مولفاي فيزيک فار:احمد مصلايي-شاهين اقبال-رضا سبز ميداني-بابک جوانمرد-و...
    مولف فيزيک خيلي سبز:احمد مصلايي-شاهين اقبال
    ودر پاسخ به مطلب آخر مثل اينکه دوستان تا يکي از نفرات برتر کنکور بهشون کتاب معرفي نکنه خيالشون راحت نميشه.
    به همين خاطر کتابهايي که سجاد فولادي معرفي کرده رو اينجا براتون ميزارم.ولي ديگه فکر نکنين اگه از رو اين کتابا نخونين موفق نميشين. و خود سجاد فولادي هم گفته که اينا بهتريت کتابها نيستن.
    متن نوشته شده توسط سجاد فولادي:
    به دليل اصرار دوستان، من کتاب‌هايي که فکر مي‌کنم مفيد هستند رو اينجا معرفي مي‌کنم تا همه بهره ببرن. البته اينها فقط کتابهايي هست که من ديدم و گرنه قطعاً کتب بهتري هم هستن که من نديدم.

توجه! اين کتاب‌ها نه همگي بهترين هستند و نه تنها شرط قبولي در کنکور. قطعاً کتاب‌هاي بهتري هستند که من بي اطلاع از آنها هستم. لطفاً هر کتابي که داريد تا انتها بخوانيد و تحت تاثير اين ليست قرار نگيريد چون من همه‌ي کتاب‌ها را نديده‌ام و کتابهايي را که ديده‌ام و خوانده‌ام گفته‌ام. لطفاً انتشارات‌هاي محترم هم سوءاستفاده نکنند.

ادبيات: ادبيات فارسي پيش دانشگاهي (?)‌ مبتکران، دکتر کورش بقايي. اين کتاب يک کتاب عالي براي درک مطلب و آرايه‌هاست. براي ادبيات ـ به نظر من ـ اين کتاب و تست‌هاي کنکور از ?? به بعد کافيست + خواندن خفن کتاب‌هاي درسي.
    عربي: گاج سفيد
    معارف: نظري ندارم! بيشتر سعي کنيد بخوانيد.
    زبان: انديشه‌سازان (مبتکران) دکتر شهاب اناري

ديفرانسيل: بانک تست حساب ديفرانسيل و انتگرال انتشارات رمزينه، مهندس مهربان + ديفرانسيل خوشخوان براي تسلط بيشتر
    تحليلي: گاج سفيد
    گسسته: خيلي زيادن!
    هندسه: انديشه‌سازان (مبتکران)، مهندس فرهاد ابوالقاسمي
    فيزيک: گاج سفيد + انديشه‌سازان + کتاب عالي اتاق فيزيک براي پيش (?) انتشارات فار
    شيمي: مبتکران مهندس بهمن بازرگاني
    Last edited by kahkeshan6; 25-06-2010 at 13:23.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خيلي ممنون از جزوات و راهنمايي هايي كه كردين ، من يه سئوال كوچيك داشتم ، شما گفتين كه كتاب ادبيات كلك معلم خوبه ، و بعد در قسمت بعدي ادبيات رو به چند بخش(تاريخ ادبيات ،آرايه و...) تقسيم كردين و به هر كدوم هم يه كتاب پيشنهاد دادين ، سئوال من اينه كه مگه تو كتاب ادبيات (مثلا كلك معلم) همه ي اين تاريخ ادبيات ها و آرايه ها و.. وجود ندارن؟ اگه وجود ندارن ، پس چه چيزي تو اين كتاب ادبيات هست؟
    پست را کامل بخونید، توضیح دادم:
    در مورد ادبیات یک سری کتاب هست که خط به خط مفاهیم، آرایه‌ها، معانی کتاب را بررسی کردند. مثل کلک معلم، گاج و ... . من خودم کلک معلم را توصیه می‌کنم، ولی اگر معلمتون خوب هست می‌تونید بی‌خیال این دسته کتاب‌ها بشوید (در ادامه توضیح دادم)
    اما برای تسلط بر ادبیات... ببینید! سبک تست‌های کنکور نسبت به سال‌های گذشته عوض شده و هر سال داره از حافظه محوری دورتر می‌شه. پس عملا تست‌های قدیمی به‌درد نمی‌خورند! از طرفی بخش عمده‌ای از تست‌ها از مطالب خارج از کتاب هستند. به عنوان مثال تست‌های املا ، آرایه‌های ادبی و قرابت معنایی (تقریبا) هیچ کدوم از متن کتاب درسی طرح نمی‌شوند. پس حفظ کردن خط به خط کتاب درسی و یا حتی بررسی خط به خط آرایه‌های اون چندان فایده‌ای برای شما نخواهد داشت (دقت کنید!‌ منظورم این هست که نشینید حفظ کنید!). به خاطر همین توصیه‌ی من این هست که شما کتاب‌های موضوعی در زمینه‌ی ادبیات تهیه کنید و به تسلط بر همین کتاب‌ها بپردازید. مطمئنا نتیجه‌ی بسیار خوبی خواهید گرفت.

10. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ایتن فیزیک فار خیلی خوبه
    معلوم نیست کی پیش 2 چاپ میشه؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

پست را کامل بخونید، توضیح دادم:
    واقعا شرمنده ، بله شما توضيح داده بودين ، منم خونده بودم ولي اصلا به اين كلمه موضوعي توجهي نكرده بودم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •