تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 438 از 923 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

بچه ها 2 تا سوال !

1. اسم مصدر با مصدر چه فرقی میکنه ؟
    2. کلمه ی ON weekend درسته یا IN weekend ؟

ماشاا... زبان ما در حد Hello و Bye هست !
    سلام دوست عزیز.
    اسم مصدر در انکلیسی با افزودن Ing به فعل اصلی ساختع میشه.مثل:
    go که فعل اصلی هست و تبدیل به going میشه.که اسم مصدر هست به معنای رفتن.
    یا looking . Watching . Visiting که به عنوان اسم تو جمله استفاده میشه.
    اون مصدر هم با to میاد.
    مثل To go . To Visit ...
    که بن فعل هستند.

سوال دومتون هم On Weekend درسته و خرف اضافه ای که برای این کلمه استفاده میشه On هست.

2. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

Do you want anything -1 ? با Do you want something ? چه فرقی میکنه؟
    I want anything -2 با I want something چه طور؟

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

در مورد سوال اولتون این دو از لحاظ معنا فرقی باهم ندارن و interchangeable هستند... یعنی بجای هم میتونی ازشون استفاده کنی

تنها موردی که باید اشاره بشه، اینه که گهگداری در موقعیتهایی قرار میگیرین که انتظار جواب مثبت را دارین و بهتره در این چنین مواقعی some را بکار ببرین...
    البته در اکسفورد هم در مورد فرقی که بین some و any هست به این نکته اشاره کرده:
    In negative sentences and questions any is usually used instead of 'some':
    However, some is used in questions that expect a positive reply
    ولی در کل، تفاوتی ندارن و بجای هم در چنین جمله ای میتونن قرار بگیرن

...

در مورد سوال دومتون... مطمئنا" something صحیح هست... چون anything در جمله ی منفی خبری قرار میگیره و some در جمله مثبت خبری... !

در این انجمن در این باره بحث شده، جالبه (بخصوص پست 2 و 7 )ا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sepid12ir; 29-12-2010 at 18:20.

5. 4 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

تفاوت در معنا (intent) هست، مثلاً در جمله اول وقتی anything استفاده میشه، فرد سوال کننده واقعاً نمی دونه شما چیزی احتیاج دارید یا نه و موضع خنثی داره ولی وقتی از something استفاده میشه فرد حدس میزنه ممکنه شما به چیزی نیاز داشته باشید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از SCYTHE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کتاب خوبی برای مکالمات و اصطلاحات روزمره و آمیانه میخواستم میشه معرفی بفرمایید .

برای زبان فرانسه کتابهای به نام فرانسه سلیس وجود داره که مثلا" 400 کلمه جدید رو در یک کتاب با چندین قصه آورده ... و به همین ترتیب کتابها بر حسب تعداد کلمات طبقه بندی شده 600 800 1200 ...
    میخواستم بدونم برای انگلیسی هم چنین کتابهایی وجود داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    شما لغات انگلیسی رو چه جوری یاد میگیرین؟
    به نظرتون بهترین راه چیه؟ فلش کارت؟ آیا استفاده از دیکشنری انگلیسی به فارسی اشکال داره؟

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

سلام
    به نظرتون بهترین راه چیه؟ فلش کارت؟ آیا استفاده از دیکشنری انگلیسی به فارسی اشکال داره؟
    سلام دوست من
    صدمین پستت در این انجمن را تبریک میگم
    من خیلی وقته یادگیری لغات را کنار گذاشتم، ولی چیزی که میگیم از روی تجربیات گذشته است.
    برای اینکه از روشی استفاده کنید که مطمئن باشید ماندگاری لغات در ذهن شما طولانی خواهد بود، استفاده از جعبه لایتنر را توصیه میکنم (که یادگیری لغات با این جعبه مستلزم صبر و اراده ی زیادی هست(چیزی که من نداشتم)). اینطور که میگن، با مطالعه ی لغات توسط جعبه لایتنر، برای همیشه در ذهن شما ماندگار خواهند شد.

استفاده از فلش کارد هم برای استفاده ی بهینه از اوقات مردتون در طول روز بسیار خوب هست! (مثلا مطالعه در اتوبوس، مواقعی که در حال انتظارید و یا تو صف نونوایی(که البته با هدفمند سازی یارانه ها دیگه صفی دیده نمیشه))

من خودم شخصا فقط حین ترجمه ی متون، اون هم در مواقعی که عجله داشته باشم از دیکشنری انگلیسی به فارسی استفاده می کنم! این نوع دیکشنری را بهتون توصیه نمیکنم!

موفق باشید دوست عزیز
    Last edited by singleguy; 29-12-2010 at 22:26.

11. 2 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سلام
    تجربه ی شخصی من استفاده از کلمات در مثالهایی که مربوط به خودم و دنیای اطرافم میشد بود... !
    در واقع سعی میکردم کلمه ی جدیدی را که یاد میگیرم در مثالهای مربوط به خودم و یا محیط اطرافم و اطرافیانم بکار ببرم و برای شخص خودم خیلی کاربردی بود

ولی در کل فکر میکنم یادگیری لغات و کلا" یادگیری زبان نیاز به ابتکار و نوآوری و خلاقیت خودتون داره.. زبان را با آنچه که دوست دارید و علاقمندهستید یادبگیرید... و مطمئن باشید در این صورت پیشرفتتون محسوس تر خواهد بود

استفاده از دیکشنری، من شخصا همه جورش را استفاده میکردم... ولی وقتی به دیکشنری انگلیسی به انگلیسی رو آوردم، متوجه شدم که به مراتب بهتر و تکمیل تر از دیکشنری های دوزبانه است... !

موفق باشید

13. 4 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

استفاده از دیکشنری، من شخصا همه جورش را استفاده میکردم... ولی وقتی به دیکشنری انگلیسی به انگلیسی رو آوردم، متوجه شدم که به مراتب بهتر و تکمیل تر از دیکشنری های دوزبانه است... !
    و اینکه نفس استفاده از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی به تقویت Vocabulary و دایره‌ی واژگان کمک شایانی می‌کنه، چرا که اگه درک مفهوم یک واژه براتون مهم باشه، وقتی در Defining اون به واژه‌ی تازه‌ای برخورد کنید و معناش رو ندونید، از اون‌جا که برای یادگیری واژه‌ی اولیه به فهمیدن معنای دومی نیاز دارید، در نتیجه با یه تیر چند نشون رو زدید! می‌خواستید اولی رو یاد بگیرید، باعث شد تا چیزهای تازه‌تری هم بهتون اضافه بشه!!
    ضمن این‌که توجه داشته باشید، واژه‌ی دوم رو به یکی از بهترین شکل‌های ممکن یاد می‌گیرید! چرا که در جریان مسیر یادگیری بهش برخوردید و این خیلی موثرتره تا این‌که مستقیماً واژه و معناش رو چند بار بخونید !!

15. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست من
    صدمین پستت در این انجمن را تبریک میگم
    من خیلی وقته یادگیری لغات را کنار گذاشتم، ولی چیزی که میگیم از روی تجربیات گذشته است.
    برای اینکه از روشی استفاده کنید که مطمئن باشید ماندگاری لغات در ذهن شما طولانی خواهد بود، استفاده از جعبه لایتنر را توصیه میکنم (که یادگیری لغات با این جعبه مستلزم صبر و اراده ی زیادی هست(چیزی که من نداشتم)). اینطور که میگن، با مطالعه ی لغات توسط جعبه لایتنر، برای همیشه در ذهن شما ماندگار خواهند شد.

استفاده از فلش کارد هم برای استفاده ی بهینه از اوقات مردتون در طول روز بسیار خوب هست! (مثلا مطالعه در اتوبوس، مواقعی که در حال انتظارید و یا تو صف نونوایی(که البته با هدفمند سازی یارانه ها دیگه صفی دیده نمیشه))

من خودم شخصا فقط حین ترجمه ی متون، اون هم در مواقعی که عجله داشته باشم از دیکشنری انگلیسی به فارسی استفاده می کنم! این نوع دیکشنری را بهتون توصیه نمیکنم!

موفق باشید دوست عزیز

ممنون دوست عزیز، پس شما در حال حاضر چه جوری لغات جدید رو یاد میگیرین؟

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------

تجربه ی شخصی من استفاده از کلمات در مثالهایی که مربوط به خودم و دنیای اطرافم میشد بود... !
    در واقع سعی میکردم کلمه ی جدیدی را که یاد میگیرم در مثالهای مربوط به خودم و یا محیط اطرافم و اطرافیانم بکار ببرم و برای شخص خودم خیلی کاربردی بود

ولی در کل فکر میکنم یادگیری لغات و کلا" یادگیری زبان نیاز به ابتکار و نوآوری و خلاقیت خودتون داره.. زبان را با آنچه که دوست دارید و علاقمندهستید یادبگیرید... و مطمئن باشید در این صورت پیشرفتتون محسوس تر خواهد بود

موفق باشید
    از شما هم ممنونم
    جالبه، منظورتون اینه که مثلا توی کلاس زبانین و دارین با استادتون صحبت میکنین یکهو نمیدونین که اینجا چی باید بگین بعد میرین دنبال پیدا کردن اون کلمه. درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •