عزیز من که گفتم ، داخل نرم افزار همچین امکانی نیست
عزیز من که گفتم ، داخل نرم افزار همچین امکانی نیست
اوکی...اشتباه خوندمش![]()
نمي توني روش كليك كني يا اينكه مي زني كار نمي كنه ؟![]()
روش کلیک میکنم کار نمیکنه . حتی از تو مسنجر شماره تلفن هم دادم ، احتمال داره مشکل از سیستم طرف مقابلی که میخوام باش صحبت کنم باشه ( مثلا هدفونشو به سیستم وصل نکرده باشه )
چرا ورژن جدیده یاهو دانلود نمیشه ؟ پیغام forbbiden میده
سلام چند تا سوال
1- برای نوشتن ایمیل یا آیدی در نوار فرقی می کند که اون آدرس را با حروف بزرگ بزنیم یا کوچک
بعضی ها هستند آدرس ایمیل رو می فرستند مثلاً اولش را اول هر کلمه را بزرگ نوشته اند نمی دونم برای رعایت دستور زبان هست یا اینکه واقعاً بزرگ است؟؟؟؟
2- بعضی اوقات فایل را که attach می کنیم تا یک مقداری می رود و دیگه جلو نمی رود
مثلاً چند روز پیش یک فایل را در سیستم خودم اتچ کردم نمی شد
همون موقع بردم کافی نت شد در عرض چند ثانیه
از ورژن های موجود در تاپیک زیر استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منظورتون از نوار چیه ؟ فرق نداره حروف بزگر و کوچک
فقط تو My Acount Info میتونید تعیین کنید که اسمتون رو به چه صورت برای سایرین ادد کنه
در مورد اتچ کردن هم برمیگرده به شبکه و اینترنت شما که دچار مشکل هست و احتمالا محدودیت هایی رو از سمت ISP دارید
با سلام
نميدونم چرا وقتي از با يه ISP خاص (X)كانكت ميشم ياهو مسنجرم كانكت نميشه درصورتي كه با ISP هاي ديگه ياهو مسنجر براحتي كانكت ميشه. ارور خاصي نميده فقط ميگه دوباره سعي كنيد! چرااااااااااااا؟
البته قبلا با همون ISP خاص X به سختي كانكت ميشدم اما الان يه دو هفته اي هست كه اصلا كانكت نميشه. نسخه 8 ياهو مسنجرو استفاده ميكنم
يه چيز ديگه چرا مسنجر گوگل اينقدر ضعيفه و هيچ امكاناتي نداره؟
در مورد سوال اولتون باید بگم که این مشکل برمیگرده به ISP و کاریش نمیشه کرد مگر استفاده از ابزارهایی مثل وی // پی | ان
محدودیتی که برای پورت های یاهو در نظر گرفتن باعث بروز این مشکل شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)