درباره 1:
نه عزیز... شما سرعتت مناسب نیست...!! قطعا مناسب نیست... چون اگر اینطور بود صدای بوق از کابین نمیشنیدی...!!
برای هواپیمایی مثل 737 فلاپها باید تو زیر 160 نات بطور کامل باز بشن... چرخها هم باید زیر 220 نات باز بشن...
2- برای این میترکه که شما با vertical speed بالائی سطح باند رو touch میکنید... نباید اینکار رو بکنید... چون در واقعیت هم چرخا میترکه هم مسافرین بدلیل کاهش سریع ارتفاع دچار ترس شدید و حمله قلبی میشن و هم کلی صدمات دیگه اتفاق میفته...!!
اصفهانی عزیز !!
هواپیما (( چه سسنا ملخی و چه 747 )) موقع فرود باید روی سطح باند سر بخوره و چرخهایش بصورت ساییده شدن (( و نه کوبیده شدن )) باند رو لمس بکنه...
شما اگر با اتوپایلوت فرود میایید قلقی رو که من پیدا کردم رو اجرا کنید:
ارتفاع فرودگاه رو پیدا کنید و واردش کنید به AP و ورتیکال اسپید رو بذارید روی صفر...
بمحض حرکت مشاهده حرکت لوکالایزر باید ورتیکال اسپید رو آنقدر کم کنید که وقتی کامپیوتر پرواز ارتفاع رو one hundred اعلام کرد دقیقا ابتدای باند باشید... اینجاست که ورتیکال اسپید رو هرگز نباید بیشتر از 300 تا بذارید... دور موتور رو کم کنید تا هواپیما فلیر بکنه و دماغه اش بیاد بالا و به نرمی و مثل یک تکه پر روی پنبه فرود بیاد...!!
پیشنهاد میکنم حتما از سایت یوتیوب چند تا ویدیو چه از فرود واقعی و چه از فرود در FSX رو ببینید.