تایید میشهبابا بیخیال بزار 2 ماه بگذره اونوقت عکس از گوشیه خودت بزار :دي![]()
در ضمن من پولم کجا بود ؟؟!! الان تو خریده یه باطری موندم![]()
تایید میشهبابا بیخیال بزار 2 ماه بگذره اونوقت عکس از گوشیه خودت بزار :دي![]()
در ضمن من پولم کجا بود ؟؟!! الان تو خریده یه باطری موندم![]()
نه دیگه دیگه اونقدرا هم هالو که نیستم...این هم حرفیه... یه چک بکن شاید از همین باشه...
اگه واسه دوتا باند بود میشد گفت اما یکی که این حرفا رو بر نمیداره...
...........................................
اقا ابراهیم این قاب گوشیتون فابریکشه؟؟؟؟
اقا ابراهیم این قاب گوشیتون فابریکشه؟؟؟؟
بله ، همون قاب فابریکست ! مشکلاتشم تا الان اینا بوده : شکستن در مموری ، رنگ و روی کیبورد رفته ، رنگ دکمه شاتر رفته ، اون شبه دکمه روی در باطریم شکست که چسبوندم ( فک نمیکردم اینقدر مهم باشه ، بدون اون اصلا در باطری وانمیسته ! ) ، رنگ دکمه ی شویی دوربینم رفته .
--
اتفاقا برای یکی میگیم ... ببین تو تنظیمات بالانس ، مشخص میکنی صدا از کدوم اسپیکر بیشتر بیاد ، که امکانشم هست یکیشونو کامل ببندی ، یه نگا بنداز ...نه دیگه دیگه اونقدرا هم هالو که نیستم...
اگه واسه دوتا باند بود میشد گفت اما یکی که این حرفا رو بر نمیداره...
Last edited by e.khafan!; 06-09-2009 at 23:47.
آقا 3 تا سیم کارت انداختی روی این گوشی؟چجوری؟
تا 2 تا رو دیده بودم ولی 3 تا...![]()
Last edited by soroush1362; 06-09-2009 at 23:32.
نه عزیز 3 تا همزمان نیستند که ، هر موقع بخوام خاموش میکنم عوض میکنم ، میانگینش هفته ای 2 بار میشه ، بخاطر همین در پشت باطریم لق شده و یه بارم دکمش شیکسته . میخواستم ازون کیتای 2تایی بگیرم ولی نه میارزه نه حسشو دارم نه بودجشو .آقا 3 تا سیم کارت انداختی روی این گوشی؟چجوری؟
تا 2 تا رو دیده بودم ولی 3 تا...![]()
موفق باشی
خواستی از شرش خلاص شی بهم بگو که بگم چی کار کنی!!!بی شوخی می گم!
از شرچی خلاص بشم ؟ گوشی ؟ نبابا من عاشق گوشیمم جونم بهش بستست ... امکانم نداره بفروشمش ، عزیز دلمهخواستی از شرش خلاص شی بهم بگو که بگم چی کار کنی!!!بی شوخی می گم!
![]()
نه بابا!!!
به جونت بستس و اینقدر داغونش کردی...! اگه به جونت بسته نبود و عاشقش نبودی چی می شد!!!!![]()
![]()
hدمت گرم ادم باید با گوشیش اینجور رفتار کنه....بله ، همون قاب فابریکست ! مشکلاتشم تا الان اینا بوده : شکستن در مموری ، رنگ و روی کیبورد رفته ، رنگ دکمه شاتر رفته ، اون شبه دکمه روی در باطریم شکست که چسبوندم ( فک نمیکردم اینقدر مهم باشه ، بدون اون اصلا در باطری وانمیسته ! ) ، رنگ دکمه ی شویی دوربینم رفته .
اگه زیاد بهش محل بدی پررو مبشه........
راستی اون صفحهی نقره ای دورتادور گوشیتم رنگش رفته؟؟؟من که داره کم کم میره ینی 30 درصدش رفته...
با سلام. دوستان گوشي شما وقتي ميخاين به gps وصل شين چه قدر طول ميكشه تا وصل بشه مي دونم وصل شدنش به خيلي چيزا بستگي داره اما در كل چقدر طول ميكشه. البته زماني كه مثلا دو سه روزه وصل نشدين براي اولين بار ميخاين وصل شين با تشكر%
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)