بعید میدونم تو اسفند تحویلت بدن !دوستان ، صبح دارم میرم نمایندگی یه 206 تیپ 5 ثبت نام کنم ( پیش فروش قطعی تحویل اسفند 92 که احتمالا مدل 93 میخوره)
کیفیتاشون هم بعله پایین اومده . ولی باز از نظر کیفی از بقیه پژوهای ساخت ایران خودرو بهتره !
بعید میدونم تو اسفند تحویلت بدن !دوستان ، صبح دارم میرم نمایندگی یه 206 تیپ 5 ثبت نام کنم ( پیش فروش قطعی تحویل اسفند 92 که احتمالا مدل 93 میخوره)
کیفیتاشون هم بعله پایین اومده . ولی باز از نظر کیفی از بقیه پژوهای ساخت ایران خودرو بهتره !
ممنون از پاسختون...
تیپ5 ثبت نام کردم.فعلا 22 تومن دادم . کلا 34.5 در میاد.
شما یا دوستانی که206 مدل 90 به بالا داشته باشن... که دریچه گازشون برقی فلزی هستش...تا حالا به مشکل تاخیر در واکنش پدال گاز برخورد کردین؟؟؟؟
.
.
.
.
در مورد رنگ داخل کابین: غیر سفارشی چه رنگهایی هست؟؟؟ فقط آبیه؟؟؟ میشه انتخاب کرد، یا شانسیه؟؟؟
Last edited by GTB 599; 05-01-2014 at 21:31.
سلام
در مورد بوق ها احتمالا آب رفته داخل و نیم سوز شده یا سوکتش خراب شده.
در مورد راهنما ها باید بگم که فیوز نسوزونده؟
سلام
کفیت موتور که خب تقربیا میشه گفت متوسطه یعنی نه بد بد نه خوب خوب البته همه جا می گند ماشین شانسی هست یکی خوب در میاد یکی بد .
این موتور که خب از خیلی وقت پیش داخلی سازی شده و بیشتر قطعاتش را تولید کنندگان داخلی تولید می کنند به عنوان مثال واتر پمپ ساخت شرکت سوخت آما و اویل پمپ ساخت شرکت اطلس پمپ سپاهان . استارت .شرکت استام صنعت و ...
در مورد داشبورد نیز تولید کنندش شرکت مهر کتم پارس هست که متاسفانه از ABS ( نوعی پلاستیک) خوبی برای ساختش استفاده نمیشه و به راحتی خش می افته یا اینکه در هوای سر صداش در میاد .
در مورد ماشین های چینی تجربه ی خاصی ندارم .
سلام
این صدا یا از قطعات خود داشبورد هست یا دریچه های تهویه ی هوا که به علت بی کیف بودن مواد اولیه ساختش هست . و یه مقداریش هم بایت سردی هوا چون داشبورد یه حالت خشکی پیدا میکنه و صدا میشه .
به نظرم بیحیالش بشید چون مشکلی نداره و عادیه البته همیشه دریچه های تهویه را طوری تنظیم کنید که مقداری از گرمای بخاری به داشبورد هم بخوره تا کمتر صدا بده .
سلام
مبارک باشه دوست عزیز
تا اسفند که فکر نکنم تحویل بدند چون هنوز ثبت نامی های قبل را تحویل ندادند البته بستگی به شانستون هم داره ممکنه زود تر هم تحویل بدند .
نه چینی نشده من نمیدونم این چینی شدن چیه که توی عوام جا افتاده .
چین جنس خوب داره جنس بد هم داره.
قطعات 206 از خیلی قبل داخلی سازی شده ( موتور ) قطعات دیگه مثل ( BSI ) از سیتم مالتی پلکس کلا قطعات سیستم مالتی پلکس این قطعات از کشور های همسایه تامین میشه چون داخل کشور نمیشه تولید کرد
مثلا ECU که الان ساخت مجارستان هست ولی در کل کیفیتش راضی کنندس .
در مورد قطعات داخلی به عنوان مثال شرکتی مثل شرکت سوخت آما فیبر و فنر واتر پمپ های تولیدش را از خارج وارد می کرد که به خاطر تحریم ها دیگه نتونست وارد کنه و فیبرو فنر را خودش تولید . که کیفیت راضی کننده ای هم داره . یا شرکت های دیگه .
اینکه می گند چینی شده اشتباهه
با سلام. میخواستم ببینم ایمنی خودرو 206 در مقایسه با سمند چطوره؟
206 که 4 ستاره اروپا EuroNcap رو داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمند دقیق مشخص نیست چطوری تست تصادف شده؟ EuroNcap بوده یا ChinaNcap ؟
این عکس رو تو یه سایت خارجی دیدم. کسی میدونه چی نوشته ؟ میگه سمند بهتره یا 206 ؟
شاید باید این سوالها رو تو بخش سمند می پرسیدم. اما چون 206 ثبت نام کردم الآن به شک افتادم که شاید باید سمند میگرفتم.![]()
از نظر "صرفا" قدرت بدنه شکی نیست که سمند قوی تره. اما سمند پلتفورمش قدیمیه و تو همون تست تصادفی که اون بالاست (که تو انگلیس برگزار شده) پای ماکت راننده به علتی که یادم نیست میشکنه یا این که ستون های جلو یه مقدار جا به جا میشن. سمند شاید از نظر بدنه قویتر باشه ولی از نظر وضعیت کلی ایمنی این طور نیست. به علاوه، اون تستی که تو انگلیس گرفته شد EuroNCAP نبوده. یه تست دیگه بوده که میگن تو همون سطحه. یه سری میگن با توجه به امتیازی که سمند تو این تست گرفته 4 ستاره EuroNCAP میگیره، بعضیا میگن 3 ستاره (که من با مورد دومی موافقم). بنابراین به احتمال زیاد 206 از این نظر بهتر عمل می کنه.
البته ایمنی یه خودرو فقط وابسته به تست تصادف نیست. پایداری ماشین هم مهمه که من در این مورد دقیق نمیدونم 206 بهتره یا سمند.
نگران نباشید ماشینتون از نظر ایمنی بسیار امتیاز خوبی داره.
سلام، ممنون از دوستان به خصوص کاربر عزیز sami eb...
چن تا سوال داشتم..
1. در مورد گیر بکس جدید که به جای ma 5 میبندن... چه گیر بکسی هست?? Be 4 یا be 1 ??? چون تو سایت ایران خ نوشته be4 واسه رانا که احتمالا هر چی باشه رو 206 هم همونو مبندن... از نظر نرمی و تناسب ضریب دنده ها بهتر شده نسبت به قبل یا نه ??
۲. در مورد ترمز که ماندو نصب میشه به جای یونیت بوش ... عملکردش قابل قبول هست یا نه نسبت به بوش ???
۳. در مورد ecu که مطمئنا دیگه بوش نیست و ظاهرا رنو سیگما یا چیز دیگه ای هست... کلا اطلاع دارین جدیدا چه مدلایی میبندن رو 206??
و عملکردش چطوره و موتور tu5 راندمانش چطوره با این ecu جدیدا??
ممنون از لطفتون
Last edited by GTB 599; 17-01-2014 at 16:25.
سلام
در مورد گیربکس باید عرض کنم که هشون ایرانی و ساخت شرکت صنعتی نیرو محرکه هست و کاملا داخلی سازی شده . هم خوب داره هم بد که بیشتر گیربکس ها مشکل زوزه کشیدن را دارند که معولا گارانتی تعویض میکنه .
این گیربکس تقریبا میشه گفت با موتور مچ هست و شتاب خوبی داره . فقط یکم ایراد مونتاژی داره که قابل چشم پوشیه.
در مورد ترمز ها فعلا همون ماندو سوار میشه کیفتش بدک نیست ولی مشکل چوب کردن ترمز را داره .
در مورد ECU بوش هستش روی 206 همش بوش می بنددند فقط ممکنه ورژن نرم افزاریش با هم تفاوت داشته باشه .
عملکردش خوبه
فقط الان روی 405 های جدید مارک SSAT می اوندازند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)