یک سوال شاید بی ربط باشه
فایروال سخت افزاری هم داریم ؟؟؟؟؟
یک سوال شاید بی ربط باشه
فایروال سخت افزاری هم داریم ؟؟؟؟؟
شما باید برنامه و پروسه های اون رو به Trusted Zone کسپرسکی معرفی کنید
در ضمن برای خاموش کردن فایروال ویندوز به مسیر زیر رفته و فایروال رو بر روی Off قرار دهید
Start --> Control Panel --> Security Center --> Windows Firewall
دیگر مورد خاصی بنظرم نمیرسه مگر اینکه خود فایل دانلودی ، ناقص یا خراب دانلود شده باشه
دوست عزیز شایسته بود سوال خودتون رو در تاپیک فایروالها می پرسیدید
با اینحال باید به عرض شما برسونم بله فایروالهای سخت افزاری وجود دارند که معمولا قیمت بالایی دارند
فایروالهای سخت افزاری و نرم افزاری هرکدام کاربرد خاص خود را دارند ولی برتری عمده فایروالهای سخت افزاری
در قدرت Inbound آنهاست که امکان نفوذ هکر های حرفه ای را بسیار کاهش میدهد
سلام .
در internet security 8 من تنظیمات رو طوری قرار دادم که به صورت دستی بعد از پایان اسکن بتونم ویروسها رو پاک کنم ولی وقتی اسکن تموم شد نمیتونم بفهمم که برای پاک کردن ویروسها یا فایلهای آلوده به ویروس چی کار باید بکنم . ممنون میشم اگر کسی به صورت کامل یا در صورت امکان با عکس من رو راهنمای بکنه.
دوستان تو ورژن 8 میشه کاری کرد که وقتی یه فایل اجرایی رو برا بار اول اجرا میکنم بهش گیر نداره؟(یعنی مثل ورژن های قبلی باشه؟)
من هر وقت میخوام برنامه نصب کنم حدود 30 ثانیه بسته به نوع و حجم فایل با انتظار بکشم تا اجرا بشه این مورد در مورد کرک ها و کیج ها حاد تر هست
کلا جوری بشه این موردش مثل ورژن های قبلی بشه
سلام دوستان
من از kis 8 استفاده می کنم
کسپر خیلی سند و ریسیو از اینترنت داره و این امر برای منی که از اینترنت محدودیت حجمی استفاده می کنم خیلی نا خوشاینده
می تونم بگم نصف حجم استفاده شده سیستمم من از اینترنت توسط کسپر هست
چیکار می تونم بکنم که این حجم استفاده به حداقل برسه؟
اگر تنظیمات در حالت پیش فرض و خودکار باشه که خب مسلما کسپرسکی خودش تهدیدات رو حل میکنه
بهرحال برای انجام تنظیمات مربوط به پاکسازی در هنگام اسکن ، به پست زیر رجوع کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خصوصیت بخاطر فن آوری جدید کسپرسکی جهت آنالیز رفتاری هر فایل در نظر گرفته شده
نمیشه این قسمت رو حذف کرد چون کاملا گارد کسپرسکی به آن وابسته است
بهرحال شما می توانید هنگام نصب برنامه ، ابتدا کسپرسکی را غیرفعال کنید و سپس برنامه رو اجرا کنید
(البته اگر از سلامت کامل برنامه مطمئن هستید)
پژمان جان مگه کسپرسکی چقدر از ترافیک شما رو مصرف میکنه ؟
حدودا نصف
یعنی من در قسمت Network Monitor خود کسپر که نگاه می کنم کل استفاده 1 هفته پیش من رو 1.4 گیگ ریسیو و 195 مگابایت سند زده که استفاده خود کسپر 662 مگابایت ریسیو و 67.2 مگابایت سند هست!!!!!
چرا این کاپراسکای من 2009 ورژن 8 آپدیت نمیکنه.یعنی منظورم اینه که آپدیت نیمه کاره تموم میشه و دوباره warning میده؟یعنی مرتب هی باید کلید update رو بزنم!
دوستان من قصد توهین به هیچ شرکتی رو ندارم ولیکن اگر قصد خرید آنتی ویروس یا اینترنت سکیورتی کسپر رو دارین ( به صورت اورجینال ) از شرکت آواژنگ خریداری نکنید ، چون من خریدم دیدم هیچی تو جعبش نیست به جز یک عدد دفترچه و یک عدد سی دی با یک کی کد رو جلد . این سی دیش هم کپی هست . ارزش خرید رو نداره . با مسئولاش صحبت کردم گفتند که مهم کی کد هست ولی من این مسئله رو قبول ندارم چون 45 هزار تومان پول برای نرم افزار ارجینال رفته نه برای کی کد چون در اون صورت 28 تومان می دادم یک کی کد ارجینال می خریدم...
خوب درست بهت گفته مهم همون رج کی یا به قول شما کی کد هست برنامه رو می تونی از سایت خود کاسپر هم دانلود کنی و هیچ فرقی بین اون برنامه ای که حتی خود شرکت کاسپر میفروشه نیشت تازه اونی که تو سایت هست اخرین ورژن هست ولی توی سی دی ها بعید میدونم اخرین ورژن باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)