تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 1045 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه reza1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران، نارمک

پيش فرض

چی جوری میشه سایز صفحه رو در 2007 به صورت پیش فرض A4 کرد
    برا من پیش فرض letter است و همیشه در پرینت به مشکل بر می خورم
    ممنون از توجهتون

داره خودمونی میشه hamed2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    خدمت دوستان عزیز عرض کنم که پدربزرگ من داشت روی یک فایل ورد کار میکرد که بعد از چندبار ویرایش، یکدفعه دیگه باز نشد،
    محتویاتش خیلی مهمه، اگه میشه کمک کنید.
    یک نکته اینه که فرمت این فایل rtf بود ، من پسوندشو کردم doc، بعد اینکه زبان فایل فرانسوی هستش.
    اینم لینکش، واقعاً نمیدونم چیکارش کنم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببخشيد توي 2010 اگر بخام فقط يك صفحه خاص رو پرينت بزنم بايد چكار كنم مثلا200 صفحه تايپ شده است من صفحه 190 رو مي خام تايپ كنم

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشيد توي 2010 اگر بخام فقط يك صفحه خاص رو پرينت بزنم بايد چكار كنم مثلا200 صفحه تايپ شده است من صفحه 190 رو مي خام تايپ كنم
    تو کار آبی شماره صفحه مورد نظرتون رو بنویسین :

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    تو ورد 2007 وقتی فارسی تایپ میکنم بعد یک کلمه انگلیسی رو میخوام تاپیت کنم ،کلمه انگلیسی میره اول خط قبل از کلمات فارسی نوشته میشه!چی کار کنم؟؟؟

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام می دانم تعداد سوالات زیاد است اما باور کنید بیشتر از این ها بود و من با جستجو و کار زیاد توانستم خیلی هاش را حل کنم اما در حل

این ها مانده ام
    و خیلی وقت است که میخواستم بپرسم اما وقت نشد
    یک بار هم چند تاش را پرسیدم اما انگار هنوز عمومی نشده یا اصلا نرسیده نمی دانم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در این صفحه مشکل کاربرmahdi_o
    من داشته ام در ورد 2003 وقتی چند کلمه می نوشتم و بعد فرمول وارد می کردم متن من پایین تر ازسطح فرمول قرار می گرفت

2-چرا فرمول 2007 در پرینت نمی افتد؟ یا اینکه بعضی هاش نمی افتد اما تعدادی از فرمول ها می افتد
    چرا؟ مخصوصاً مخصوصاً فرمول هایی در سمت راست و چپ و قسمت پایین متن قرار دارند؟
    من همیشه مجبورم با اینکه 2007 دارم از فرمول 2003 استفاده کنم

3-چطور می تونم یک کلمه رو بزرگترش کنم و از فضای خالی بالا هم استفاده کنم؟ هر چی [+Ctrl می گیرم به سمت پایین بزرگ

میشه

4- آیا امکان ساختن ردیف اضافی برای Quick access Toolbar در ورد 2007 وجود دارد؟
    اگر من ابزارهای (آیکون ابزارها) زیادی را به نوار Quick acc… بکشم آیکونهای انتهایی در پایان نوار ابزارها مخفی شده و با

کلیک بر روی دو پیکان کوچک که جهتشان به سمت راست است می توان ابزارهای باقیمانده که بیش از ظرفیت نوار ابزار بودند را مشاهده

کرد. آیا می توان این نوار ابزار را دو ردیف یا سه ردیف کرد و ردیف بعدی در زیر نوار بالایی قرار گیرد تا در یک زمان همه ابزارها با

هم دیده شوند.

5-چرا بعضی از فایلها که قبلاً توسط شخص دیگری تایپ شده است (مخصوصا فایلهای اینترنتی) را می خواهیم تنظیم کنیم و مثلا از

دوطرف تراز کنیم بنابراین از
    justify
    استفاده می کنیم انتهای سطرهایی که پر نیستند کشیدگی ایجاد می شود
    یکراه از بین بردنش زدن اینتر در انتهای این سطرهاست
    راه دومش چیست؟

6-برای صفحه ارایی کتاب به راحتی می توان از سر صفحه و پاصفحه برای صفحات زوج و فرد استفاده کرد اما برای فصل بندی پایان

نامه یا همان کتاب چکار کنیم
    مثلا میخواهیم از ص 1 تا 10 اصلا شماره صفحه نخورد؟
    - میخواهم از 10 تا 20 در سرصفحه بنویسم «فصل اول: آموزش جدول»
    و سپس از صفحه 21 تا 30 بنویسم «فصل دوم: نکات پیشرفته»

- میخواهم شماره صفحات مثلا صفحه 40 تا 50 به رنگ قرمز درآید فقط همین صفحات

7- در نمودار کشی در ورد میخواهم همیشه جدول نمودار نشان داده شود مثل اکسل ومن مجبور نباشم هر بار کلیک کنم و دستور دهم که

جدول ظاهر شود
    چون فایل را به مشتری تحویل می دهم و او هم تحویل استادش

8- برای چاپ صفحات متفاوت، خود ورد نوشته است که از کاما بهره ببریم
    - آیا باید شماره صفحات را انگلیسی نوشت در کادر
    - آیا باید بین شماره صفحات فاصله انداخت بنویسم 1 بعد یک فاصله بعد یک کاما بعد یک فاصله بعد 4 یا بنویسم 1 بعد کاما بعد فاصله بعد4
    - در این مورد چه نکاتی راباید رعایت کرد در چاپ صفحات متفاوت مشکلی پیش نیاید

9- مدتهاست کلیک راست در وردی که روی سیستم منزل نصب نکرده ام حتی ورد را از اول نصب کردم ثابت نمی ماند یعنی وقتی کلیک

راست را می زنم شاید 2 ثانیه بیشتر نشان داده نشود ومن اصلا نمی توانم در آن هیچ گزینه ای را انتخاب کنم

10-میخواهم کادر دور صفحه طوری باشد که در قسمت سرصفحه اگر چیزی نوشتم کادر دور صفحه دور آن را نگیرد یعنی خط بالای کادر

دور صفحه بیرون از سرصفحه شروع شود، البته نمی خواهم کادر دور متن اصلی باشد میخواهم کادر دور صفحه باشد اما بعد از قسمت

سرصفحه شروع و قبل از قسمت پا صفحه تمام شود - البته من در عکس ان را به طور دستی و غیر واقعی انجام داده ام

11 - در ورد 2010 مدام این پیغام نشان داده می شود علت چیست؟
    12- بعضی از فایل های ورد که باز می شود بصورت مربع مربع نشان داده می شود؟
    13- اگر بخواهیم برشور درست کنیم از طریق سه ستونه کردن این کار را می کنیم چطور عکسی را در بک گراند این سه ستون قرار دهیم

در هر سه تکرار شود

14- چطور * یک تایپیک * از یک انجمن را صفحات زیادی دارد (مثلا 50 یا 100 یا 400) بتوانیم همه اش را باز یا همه اش را ذخیره کنیم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البته چند تا عکس هم آماده کردم اما نمی دانم بهترین سایت برای آپلود این عکس ها کدام است که محدودیت زمانی نداشته باشد

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه چیزی یادم رفت یک فایل با تعداد صفحات زیاد داریم و مختلط است چطور می توان طوری تنظیم کرد که پاراگراف های فارسی راست به چپ و پاراگراف های انگلیسی چپ به راست شوند نمی خواهم یکی یکی این کار را بکنم من همه را یک جا راست به چپ کردم اما برای پاراگراف های انگلیسی نمی توانم یک جا این کار را بکنم

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    تو ورد 2007 وقتی فارسی تایپ میکنم بعد یک کلمه انگلیسی رو میخوام تاپیت کنم ،کلمه انگلیسی میره اول خط قبل از کلمات فارسی نوشته میشه!چی کار کنم؟؟؟
    سلام
    اول Right to Left direction رو انتخاب کنین و بعد راست چین کنید :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •