من گفتم برق نداره؟؟؟؟ کجای جمله من همچین چیزی میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه بار دیگه بخون تا متوجه شی
من گفتم برق نداره؟؟؟؟ کجای جمله من همچین چیزی میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه بار دیگه بخون تا متوجه شی
منظورم برق كافي بود..........واسه راه اندازي ساب
از آمپلیفایر . خروجی هدیونیت به آمپ وصل میشه و خروجی آمپ به ساب
---------- Post added at 06:32 AM ---------- Previous post was at 06:30 AM ----------
راستی اولین برف نبود حمید خان! قبلاً هم اومده بود ولی نه به این شدت![]()
Last edited by sasoolee; 11-01-2011 at 06:37.
كسي ضبط خوب با قيمت مناسب سراغ داره؟؟؟ واسه يه بنده خدايي ميخوام...
طرف فقط ميخواد حتما ضبطش ورودي aux داشته باشه....usb و رم خور نميخواد...كيفيت صدا واسش مهمه
ممنون
اینم از همون سوالاتته ها!!!!!!!!!!!!!!!!
نه میگی چه قیمتی میخوای ؟ نه میگی نو یا دست دوم ! نه میگی واسه چه سیستمی...
قيمتش ؟؟؟ حالا شما چند تا مدل معرفي كنيد......ببينم در چه سطحي هست
طرف فقط يه جفت باند ميخواد روش وصل كنه....سيستم نميخواد ببنده
يه چيز با كيفيت صداي خوب و بيس خوب ميخواد.... طرف زياد صدا بلند نميكنه كه امپ و ... ببنده
هدیونیت از30.000 تومن هست تا 1.300.000 تومن . لا اقل 300 نوع مختلف هم وجود داره . ما برای شما چی بگیم؟؟؟؟
باندش چی هست؟ ماشین چی هست؟
خداییش یه مقدار فکر کن ببین چی داری میپرسی
مثل اینه که من بگم یه ماشین میخوام بخرم شما بگو من چی بخرم؟!!! میخوام فقط با زن و بچم توش سوار شیم .
خدایی شما میتونی به این سوال جواب بدی؟؟؟
دوست عزیز حداقل و حداکثر بودجت رو معلوم کن . نوع استفاده و لوازم موجودت رو توضیح بده تا اساتید اینجا بهترین راهنمایی ها رو بفرمایند
اخه قربونت برم
ضبطي كه usb و ram نخوره.....فقط aux داشته باشه.....
اون هم واسه يه جفت باند......
كه 1300000 نيست!!!!
يه چيزي در حد 80تا 140 تومنه ........
حالا ميخوام واسه اين بنده خدا ببينم چي پيدا ميشه...
باندش هم كنوود
718ex
پرايد
اتفاقاً با حدود 95.000 ت میتونی کنوود Mp443 بخری . jvc هم زير 100 ت با aux گير مياد . تازه كنوود هم usb داره هم خروجي آمپ
اما شما اينو در نظر بگير ، كه باند 718 سه اهميه و تا جايي كه من ميدونم اگه اين امپدانس رو به خروجي هديونيت (كه حداقل براي 4 اهم طراحي شده) وصل كني دچار مشكل ميشي ....... اساتيد ايده من رو در صورت اشتباه اصلاح كنند.
در اين صورت يا باند رو عوض كن يا يه آمپ دو كانال ساده براشون انتخاب كن . با 70 ت ميتوني .
خواستی من دارم هدیونیتم و يه آمپ دو كانال رو دارم میفروشم و 7016 کنوود و آمپ 4 كانال دارم ميخرم
Last edited by sasoolee; 12-01-2011 at 08:07.
این طرف خودش یه ضبط سونی 24بیت داره با من خریده....
اون هم اصلا از بیسش راضی نیست سر همین میخواد ردش کنه یکی دیگه بخره.....
حالا به نظر شما امپ بخره بهتره از ضبط عوض کردن هست؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)