داخل سیمز نایت لایفتون یک سیدی هست که ازش استفاده نکردید ( باید باشه) اونو به جای سیدی 4 بزارید
البته اگر bon voyage رو نصب کردید ، دیگه نباید برای نصبش این ارور رو بده
+
هیچ وقت نمیتونید یک پک رو جدا نصب کنید ، همگی روی سیمز 2 نصب میشن![]()
داخل سیمز نایت لایفتون یک سیدی هست که ازش استفاده نکردید ( باید باشه) اونو به جای سیدی 4 بزارید
البته اگر bon voyage رو نصب کردید ، دیگه نباید برای نصبش این ارور رو بده
+
هیچ وقت نمیتونید یک پک رو جدا نصب کنید ، همگی روی سیمز 2 نصب میشن![]()
سلام مگی جون ممنون که جواب دادی من اینم امتحان کردم اما نشد
اگه سیمس 2 رو از اول نصب کنم و دوباره این نایت لایف میشه ؟؟؟
البته مگی خانوم یادشون رفت بگن که پک هایی که به سیمس2 وابسته هستند مثل:night life+ پک های دیگر)14(
ولی پک های ستوریس که به سیمس2 وابسته نیستند نیازی به سیمس2 ندارند مثل:life stories-pet stories-castaway storie
(اینا برا این بود که سوال بعدیشونم اتو جواب داده بشه یا بقیه ی دوستان)
((اونایی که گفته شد پک هم نیستند بلکه سری سیمس هستند))
Last edited by Zende; 21-05-2009 at 18:54.
زنده جون بحثو عوض کنببینم به نظرتون با اومدن سیمز 3 این تاپیک همچنان فعال میمونه ؟ یا اینکه همه میرن تاپیک سیمز 3 ؟
عزیزم:البته مگی خانوم یادشون رفت بگن که پک هایی که به سیمس2 وابسته هستند مثل:night life+ پک های دیگر)14(
ولی پک های ستوریس که به سیمس2 وابسته نیستند نیازی به سیمس2 ندارند مثل:life stories-pet stories-castaway storie
(اینا برا این بود که سوال بعدیشونم اتو جواب داده بشه یا بقیه ی دوستان)
1-به اونا پک نمیگن.
2-قبلا هر کدوم یک تاپیک داشت ولی حدود 9 ماه پیش همه رو به این تاپیک منتقل کردن.
3-بازم میگم اونا که شما گفتی پک نیست.اونا یک سری بازی The sims جداست که داستانش,وسایلش و خیلی چیزهای دیگش متفاوته.
فقط یک مورد:
بعضی از دوستان اشتباه میکنند و فکر میکنن که The Sims 2 Deluxe نیز مانند The Sims Castaway stories و Life stories یا pet stories هست.که این اشتباه هست.در deluxe و,The sims2 رو نصب میکنه+Night life+و یک سری چیز دیگه که یادم نیست.
ناقلا زمان کار که اومد دررفتی!با اینکه خیلی به این تاپیک ربطی نداره ولی جواب:اگه کسایی که اینجان بازی سیمس 3 رو بخرن اینجا میشه مثل تاپیک سیمس 1 که الان تار عنکبوت روش کشیده شده و یک تاپیک زده می شه که توش بشه سیمس 1 سیمس2 سیمس 3 رو توش بحث کرد مثل اینجا که الان سیمس 1 و 2 هست(البته ممکنه همون تاپیک اینطوری بشه
)((خوبه ما اسمم داریما
))
Last edited by Zende; 21-05-2009 at 19:03.
البته تا مدتي هنوز اينجا پر رفت و امد ميمونه ولي فكر نكنم اين وضع 1 ماه بيشتر دووم بياره!![]()
نه اینجا رو قطع نکنید
سیستم من سیمز 3 رو ساپورت نمی کنه
داداش فکر مارو هم بکنید....
deluxe فقط زندگی شبانه و خود سیمز هست![]()
نه بابا!یه سری آیتم دیگه هم اضافه میکردش آخه!!deluxe فقط زندگی شبانه و خود سیمز هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)