فقط 10 دقیق طول کشید تا بیام تو سایت و لاگین کنم... سرعت بین 0 تا 8 کیلوبایت...دایل اپ سرعتش به 9 میرسه...
من الان لینک مستقیم حدود 35 سرعت دارم اندیشه خط 5
یه هفته پیش سرعت من مثل الان شما بود سرعت میومد رو صفر
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فقط 10 دقیق طول کشید تا بیام تو سایت و لاگین کنم... سرعت بین 0 تا 8 کیلوبایت...دایل اپ سرعتش به 9 میرسه...
من الان لینک مستقیم حدود 35 سرعت دارم اندیشه خط 5
یه هفته پیش سرعت من مثل الان شما بود سرعت میومد رو صفر
خدا رو شکر کنمن که شبانه سرعتم از 20 بالاتر نمیره. روزا هم حول 70 هست
.
اندیشه 128...مرکز 7...شرمنده دیشب خوابیدم...نشد بیام بگم سرعت چقدر بود..ولی مطمینا 130 به بالا بود...چون شبای قبل هم همینطور بود...
دیشب عالی بود.. 1820 مگ دان کردم...خیلی حال داد..I Love ASK
سلام
دیشب تا 1.15 سرعت نوسان زیادی داشت یعنی یکبار صفر شد ودوباره رفت بالا!
ولی دانلود مستقیم خیلی ضد حاله چون نمیشه از یه سایت سرعت بیشتر از 20 گرفت! من مجبور شدم فایلهای مشترک از یه سایت رو با هم دان نکنم یعنی 2 فایل از یه سایت با 2 فایل از یه سایت دیگه همزمان اجرا کنم! اونجوری سرعت بهتر میشد! ولی بازم هرگز به پای تورنت نمیرسید چون سرعت اون بالای 120 بود!
راستی شما چی دان میکنید من که لینک کم آوردم لطفا منو راهنمایی کنید البته خصوصی! ممنون
مرکز 7 اندیشه 128
ولی من تو لینک های مستقیم حداکثر سرعت رو دارم. اصلا هم حال حوصله ی تورنت رو ندارم صد رحمت به رپیدشیر
بابا خصوصی چیه! همه ی ما اینجا خودی ایم. بیا فرینج، هیروز، لاست که تموم شده، اسپارتاگوس، ماورا الطبیعه، بیست و چهار، وی و . . رو دانلود کن خیلی باحالن. آهنگ ها امینم و آوریل هم قشنگن.راستی شما چی دان میکنید من که لینک کم آوردم لطفا منو راهنمایی کنید البته خصوصی! ممنون
دیشب تا ساعت 1:30 یه بار سرعت 0 شد نوسان هم داشت ...اما بعدش واقعا عالی بود ... تا ساعت 4 سرعت تورنت از 130 پایین تر نیومد و بعدر از 4 هم سرعت رفت رو 155 ! کلا 2200 مگ دانلود شد .( 128 - خط 3 اندیشه )
eragon رو دیدم فکر کردم ------------- فیلم گذاشته واسه دانلود
دیشب سرعت خوب بود هم لینک مستقیم هم تورنت اندیشه خط 5
Last edited by mehdihamed; 27-05-2010 at 13:54.
دیشب خوب بود اما بعد از ساعت
2 تورنتام دانلود شد ااما بخاط دی سی شدن 10 دقیقه ای ساعت 2 idm هنگ کرد و دیگه دانلود نکرد
جالب اینجاست که خود idm بعد از دی سی شدن کانکت شد و باعث شد تورن ها دانلود بشن
نمیدونم چند بار ولی خیلی برام پیش اومده درست سر ساعت 2 دی سی طولانی میده
1.2 گیگ دان شد اندیشه خط2
دوستان من بعد از کلی استخاره تصمیم گرفتم ADSL بگیرم !!رفتم اندیشه گفتن خط pcm هست نمیشه !!
یعنی کسی pcm باشه باید چه کار کنه ؟؟خودکشی خوبه(:
مخابراتم رفتم گفتن خط آزاد ندارن جابجا کنن!!
حالا چه کنیم!دعا؟
سلام. حال و حوصله سریال رو ندارم تازه هم اگه بخوام سریال دانلود کنم مطمئنا با تورنت میگیرم! چون سرعتش بالای 120!
فیلم حدود 16 گیگ جدیدا گرفتم که وقت نکردم نگاه کنم
مثلا :
Undisputed.III.Redemption.2010
14 Blades 2010 720p
Vertige
The Spy Next Door
The.7.Adventures.of.Sinbad.2010
Play The Game 2010
Malice.In.Wonderland
Nothing Personal
Kick Ass
Ninja Assassin (2009)
Fast and Furious (2009)
Cell.211
Corrado.2009
El.secreto.de.sus.ojos
fight club
Iron Man 2 CamRip Xvid LKRG
Valentine's Day[2010]DvDrip[Eng]-FXG
Legion [2010] BRRip MXMG
I Hate Valentine_s Day
و ...
حالا شما اگه فیلم یا انیمیشن جدید میشناسید لطفا خصوصی بگید چون تاپیک رو انحراف که سهله داریم به باد میدیم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)