خودتون نمیتونید
باید به ادمین ، سوپر مدیر و یا سرپرست ناظرین pm بدین ..
خودتون نمیتونید
باید به ادمین ، سوپر مدیر و یا سرپرست ناظرین pm بدین ..
ســلام.
دوسـتان مـیخواستم بـدونم چـطوری مـیشه قـسمت [آخرين فعاليت ها] رو از پـروفایل مـخفی کـرد؟!.
مـثل ایـن :
مـوفق بـاشــید!.
با سلام باید برین بخش تنظیمات حالت مخفی رو انتخاب کنین موفق باشین
تنظیمات کاربر > ویرایش اختیارات > انتخاب حالت مخفی تیک بزنین![]()
درود ...
بخش اشعار عاشقانه، مجموعه مورد علاقه من بود که متاسفانه پیداش نمی کنم!
ممکنه منو راهنمایی کنید؟
سپاس
درود بر شما.
این تاپیک توی انجمن ادبیات بوده که در حال حاضر ، در دسترس دید عموم قرار نداره!
احتمالا برای اعمال تغییرات اینکارو کردن!
سلام.
به نظر میاد اندازه تابلوی اعلانات از کادر زده بیرون !
بررسی بشه لطفا
یه سوال به این که دیگه میشه جواب داد
انجمن ادبیات الان دقیقا در چه وضعیه؟؟؟
چرا یهو غیبش زد؟
یعنی تا الان کاری روش صورت نمیگرفت؟!
بعد یه چیز دیگه الان همون قسمت داره ویرایش میشه یا کلا یه بخش جدید اضافه میشه؟!
فکر کنم بهتر بود انجمن ادبیات به همون شکل میموند تا وقتی که شما انجمن جدید باز میکنید!
خیلیا فقط تو انجمن ادبیات پست میدادن الان خیلی وقته انجمن بسته شده مطمئنن کاربرای زیادی با یه جستجوی کوچولو میرن به سایت های دیگه!ماشالله الان همه جا انجمن تخصصی ادبیات هست!
فکر کنم تیم مدیریت ادبیات هم قبول دارن که مدیران قبلی زحمات زیادی واسه انجمن ادبیات (به همون شکل قبلی) کشیدن و کاربرای زیادی هم به این قسمت اومدن الان این مدت طولانی به نظر من که اصلا خوب نیست!
حداقل بهتر بود انجمن به همون شکل میموند بعد با بازگشایی انجمن جدید (به گفته مدیران!) انجمن قدیمی به آرشیو منتقل میشد!
مثل این میمونه از استان X به استان Y یه جاده دو طرفه باشه بعد مسئولین میخوان سنگ تموم یذارن یه اتوبان خفن بین این دو استان بزنناونوقت تا افتتاح اتوبان میان همون جاده دو طرفه رو هم میبندن!!!
![]()
ســلام دوسـتان.
هـمچنین اگـه یـک دکـمه بـاز و بـسته [] شـونده هـم بـه تـابلوی اعـلانات اضـافه کـنید بـسیار عـالی مـیشه^^.
مـوفق باشــید!.
دوستان امکانش هست که مدیران، نظرسنجی ایجاد شده در یک تاپیک رو حذف کنند ؟ نه که ببندند، بلکه کلا حذف کنند و بردارندش تا دیگه در اون تاپیک قابل مشاهده نباشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)