تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 438 از 1635 اولاول ... 3383884284344354364374384394404414424484885389381438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

SD880 مشخصاتش رو چک کردم به قول دوستان مالی نیست .یکی از دوستان Canon Powershot SD950 IS - IXUS 960 IS ازش بگیرم مقایسه کنم ببینم چی دستم میاد. اگه لطف کنی از فیلمبرداریی دوربینت یه توضیحی هم بدی ممنون میشم کیفیت اچ دی چطوره؟
    SD880 با این که مدت زیادی از معرفیش میگذره هنوز هم یکی از بهترین کامپکت های بازار از نظر کیفیت عکس هست. منظور شما از این که مشخصاتش خوب نیست چی بود دقیقا؟
    البته 100% هم نمیشه به این عکسهای سمپل اطمینان کرد مگر اینکه مثلا یک موردی توی همه عکسها توی همه سایت ها باشه
    چون بهرحال به عکاس هم مربوط میشه
    اما مثلا سافت بودن لبه ها توی عکسهای کانن که من دیدم دقیقا همون مشکل خودم بود و چون خودمم تجربه اش رو داشتم باورش کردم .

درمورد IXUS 120 وقتی یک چیزی که دوست ندارم اینه که رنگهاش بشکل غیرواقعی گرم و بولد هستند . البته قابل تنظیمه و مثلا اگر اتووایت بلنس و ویواید رو انتخاب نکنید و روی نچرال باشید رنگها متعادل تر میشه اما بازهم بنظرم طبیعی نیست . کنتراستش بالاست . البته تنظیمات دقیقتری هم روی وایت بلنس داره که من هنوز باهاش کار نکردم

در مورد SX200 یک چیز یکه من شنیدم ( خوندم ) و نمی دونم درسته یا نه اینه که دوربین که روشن میشه فلاشش می پره بالا و تا دوربین خاموش بشه فلاشه واسه خودش بیرون که چیز جالبی نیست اگر حقیقت داشته باشه
    . در مورد کیفیت عکسش هم یک سرچ فارسی هم بکنید به شکایت ها و گله ها بر می خورید . شایدم اونا هم مثل من حساسن
    ولی توی DPREVIEW هم روش اتفاق نظر نبود همچنان که روی S90 نبود و کلا مثکه روی هیچ دوربینی اجماع نیست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا دو تا عکس از SX200 بود
    سنسور این دوربین با سری SD یکیه . شاید فقط یه حسه / شایدم عکسه جوریه که مشخص نمیشه
    اما حس می کنم لبه ها در این دوربین شارپتر هستند البته باید بگم کمتر سافت هست چون واقعا شارپ نیست / دورها کاملا دوتاییه ها اما اونا دیگه خیلی دورن / نزدیکا بنظرم کمی بهتر هستند اما امان از نویز !!!

کلا مثکه دوستان معتقدند دوربین کامپکت یعنی همین و باید بپذیریم
    شما اما دنبال دوربین باسنسوری بزرگتر از سنسور SX200 و SD960 و W290 باش . اینا همه یک اندازه هستند
    نکته ی اول این که شرایط محیط خیلی روی عکس تاثیر داره. مثلا همین قضیه ی رنگ ها فکر نمیکنم اینطور باشه که میگین. زیر نور چراغ آدم اگه از تنظیمات وایت بالانس درست استفاده کنه و تنظیمات دیگه ی دوربین رو در بهترین حالت بذاره این مشکلات پیش نمیاد. حتی دوربین های حرفه ای گرون قیمت هم در محیط های داخلی وایت بالانس اتوماتیک دقیقی ندارند.
    SX200 روی حساسیت های پایین عکس های خیلی خوبی میندازه. ولی یه مقدار که حساسیت بره بالا کیفیت افت محسوس میکنه.
    در مورد سری SD هم بگم کامپکت های کنان اگه بهترین کامپکت های بازار نباشند از بهترین ها هستند. درست نیست به همین راحتی در مورد چیزی قضاوت کنیم. مخصوصا موقعی که مقایسه ی دقیق با مدل های هم سطح انجام نداده باشیم.
    یک مساله ی دیگه این که سنسور بزرگتر لزوما به معنی کیفیت بالاتر نیست. ممکنه یه دوربین سنسور بزرگی داشته باشه و کیفیتش چندان بالا نباشه.

دوستان در مورد MJU-7000 المپوس نظرشون چیه ؟
    MJU-7000 ها نه MU-7000

کد:
    وایدش که افتضاحه
    سنسورشم مثل همیناس
    اما من از المپوس خاطره خوش دارم !

المپوس دوربین کامپکتی که hd ضبط کنه نداره ؟
    دوربین های کامپکت الیمپوس اصلا توصیه نمیشه. انتخاب های بسیار بهتری وجود داره.
    دوستان کسی نگفت تا 400 تومن چه دوربینی بخرم؟
    چه جور دوربینی میخواین شما دقیقا؟

2. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ببین من هیچ عکسی در ایزوی بالاتر از 100 ! نگرفتم که نویز نداشته باشه !!!
    فقط ایزوی 80 و 100 قابل قبوله
    فلاششم ضعیفه ( البته این مشکل عمومی اغلب کامپکتهاس )
    ولی اون اولی غیرقابل بخششه . یعنی ایزو شد 200 ، دون دونا میان و دیگه 400 به بالا رو اصلا صحبتشو نکن

به سایتهای معرفی کننده هم زیاد توجه نکن ( اگرچه مثلا CNET به W290 امتیاز بیشتری داده )
    اونا فقط امکانات یک دوربین رو توضیح می دن
    یه سر برو amazon.com ببین که چند درصد یوزرها از شارپ نبودن عکسهای سری sd شکایت کردن
    من می گم راحت 30-40%

البته حرف من اینه که یکم دندون روی جگر بذار ببین مشکل من حل میشه یا نه
    بعد برو بخر . شایدم دوربین خوبی باشه اما توقع من بالاست یا بلد نیستم باهاش کار کنم ! نمی دونم واقعا

می تونی اینجا نمونه عکس من رو که ازش شکایت دارم دانلود کنی
    کد:
    این مشکلاتی که شما مطرح کردید تقریبا در مورد همه ی کامپکت ها وجود داره. سوپرزوم هم اگه بگیرین فوقش با ایزو 400 کیفیت قابل قبول دریافت میکنید.
    این سری SD از نظر شارپنس به مراتب از مدل های پاناسونیک بهتر هستند. به طور کلی دوربین های کنان شارپنس خیلی خوبی دارند.
    سلام دوستان
    من یه دوربین می خوام بخرم که کیفیت تصویر خیلی خوبی داشته باشه مخصوصا تو شب خوب عکس بگیره.
    ماکرو خوبی هم داشته باشه در ضمن پانوراما هم بگیره. فیلم برداری هم بکنه ولی مزخرف نباشه فیلم برداریش.
    بودجه ای هم که دارم 500 هست.
    خودم چندتا دوربین پیدا کردم ولی نتونستم تصمیم بگیرم ، خواهشا کمکم کنین تا انتخاب خوبی داشته باشم.
    مرسی
    و اما دوربین هایی که مد نظرم هست:
    1- Fujifilm FinePix S200EXR
    2- و Canon PowerShot SX20 IS
    3- و Canon PowerShot G10
    4- Sony CyberShot DSC-HX1

راستی یادم رفته بود زوم خوبی هم داشته باشه
    با این شرایطی که شما گفتید به نظر من بهترین گزینه براتون HX1 هست. پانوراما و فیلمبرداری خیلی خوب. ولی از نظر کیفیت عکس متاسفانه چندان قوی نیست.
    دوربین SX20 کنان پیشنهاد میشه.
    سلام
    اساتید سونی T900 چطوره ؟
    حدود 400 تومن چه دوربینی پیشنهاد میکنین ؟
    ممنون
    سری T طرفش نرین که پشیمون میشین.
    اگه کامپکت با کیفیت بالا میخواین پاناسونیک LX3 و کنان S90 پیشنهاد میشه.

4. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان کسی نگفت تا 400 تومن چه دوربینی بخرم؟
    چی میخوای؟ کامپکت؟ یعنی از اینا:

یا SLR یعنی حرفه ای:

البته با 400 فکر نکنم بتونی حرفه ای بخری.
    کلا 400ت رو یه 100 تومن روش بزاری چیزای خوبی گیرت میاد تو کامپکت ها.

داره خودمونی میشه day777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست من شما که تجربه دارید لطف کنید و راهنمایی بفرمایید آخه چند صفحه قبل با دیدن عکسهایی کهpmax عزیز گذاشتن به این نتیجه رسیدم .شما خودتون لطف کنید و نظرتون رو در مورد ایندوتا بدین .البته گفتم من انتظار خاصی ندارم برا استفاده خانوادگی در حد متوسط نه حرفه ای

Canon PowerShot SD780 IS - IXUS 100 IS
    Canon PowerShot SX200 IS

7. این کاربر از day777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من یک دوربین دیجیتال حدود 350 تومن میخوام بخرم . و میخوام فیلمبرداریش خوب باشه . Canon IXUS 200 به نظرتون چطوره ؟ فیلم 720p هم میگیره.
    SONY T900 هم به نظرم بد نیست. شما بین ایندوتا نظرتون روی کدوم هست ؟من کنون رو بیشتر میپسندم.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه دوربین می خوام بخرم که کیفیت تصویر خیلی خوبی داشته باشه مخصوصا تو شب خوب عکس بگیره.
    ماکرو خوبی هم داشته باشه در ضمن پانوراما هم بگیره. فیلم برداری هم بکنه ولی مزخرف نباشه فیلم برداریش.
    بودجه ای هم که دارم 500 هست.
    خودم چندتا دوربین پیدا کردم ولی نتونستم تصمیم بگیرم ، خواهشا کمکم کنین تا انتخاب خوبی داشته باشم.
    مرسی
    و اما دوربین هایی که مد نظرم هست:
    1- Fujifilm FinePix S200EXR
    2- و Canon PowerShot SX20 IS
    3- و Canon PowerShot G10
    4- Sony CyberShot DSC-HX1

راستی یادم رفته بود زوم خوبی هم داشته باشه

بهترین دوربین هم برای شما هم کلا توی نیمه حرفه ای های سوپر زوم HX1 هست ممکن fz35 کیفیت روزش بهتر باشه اما شب HX1 بهترین iهست سنسور بهتر فلش قوی 9.1m متر که یه همچین بردی رو تو دوربینای حرفه ای میشه دید در مقابل 6.8m sx20 مهم ترین برتری sx20 به HX1 مارک کنون همین
    بزرگ ترین عیبHX1 قیمت بیشتره 70 یا 80 تومن بیشتر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من یک دوربین دیجیتال حدود 350 تومن میخوام بخرم . و میخوام فیلمبرداریش خوب باشه . Canon IXUS 200 به نظرتون چطوره ؟ فیلم 720p هم میگیره.
    SONY T900 هم به نظرم بد نیست. شما بین ایندوتا نظرتون روی کدوم هست ؟من کنون رو بیشتر میپسندم.
    واللا ما یه استاد داشتیم ( که هنوز هم داریم البته ) که بر این عقیده بود که : "سونی تو رو چه به بازی؟ برو آفتابه سازی"! میگفتش که شما کمپانیها رو در نظر بگیر. سونی در مقابل کنن. کار این دو تا چیه؟ سونی چند ساله داره دوربین میسازه و کنون چند ساله؟
    بیشتر مردم بین نیکون و کنن با هم بحث میکنن که اون از این یا این از اون بهتره. سلیقه ای هست. اما خب بین کنن و سونی اینطور نیست! یعنی بحث سلیقه نیست! حقیقتش اینه که یکی از اینا از اون یکی بهتره! که اونم طبیعتا کنن هست.
    نظر من این هست که کنن بخرید.
    اگر توضیحاتی درباره ی مقایسه ی این دو خواستید در خدمتم.

11. 3 کاربر از Hectorist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

واللا ما یه استاد داشتیم ( که هنوز هم داریم البته ) که بر این عقیده بود که : "سونی تو رو چه به بازی؟ برو آفتابه سازی"! میگفتش که شما کمپانیها رو در نظر بگیر. سونی در مقابل کنن. کار این دو تا چیه؟ سونی چند ساله داره دوربین میسازه و کنون چند ساله؟
    بیشتر مردم بین نیکون و کنن با هم بحث میکنن که اون از این یا این از اون بهتره. سلیقه ای هست. اما خب بین کنن و سونی اینطور نیست! یعنی بحث سلیقه نیست! حقیقتش اینه که یکی از اینا از اون یکی بهتره! که اونم طبیعتا کنن هست.
    نظر من این هست که کنن بخرید.
    اگر توضیحاتی درباره ی مقایسه ی این دو خواستید در خدمتم.
    ممنون
    منم نظرم کاملا مثل شماست!
    من نظرم روی سونی نیست.
    سونی همیشه خوبه ولی بهترین نیست. (کلا در مورد لوازم صوتی تصویریش)
    آیا سایتی هست که یک نمونه از فیلمبرداریشون گذاشته باشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون
    منم نظرم کاملا مثل شماست!
    من نظرم روی سونی نیست.
    سونی همیشه خوبه ولی بهترین نیست. (کلا در مورد لوازم صوتی تصویریش)
    آیا سایتی هست که یک نمونه از فیلمبرداریشون گذاشته باشه ؟
    بله، منم منظورم در مبحث دوربین بود.
    فیلمبرداریش رو که تا الان چیزی پیدا نکردم.
    اما این نمونه عکسهایی هست که میتونید ببینید:

کد:
    کلا زیاد اهمیت ندید به فیلمبرداریش. دوربین عکاسی میخواید بخرید، نه فیلمبرداری. باید اینجوری بهش نگاه کنید که دارید یه دوربین عکاسی میخرید و میخواید برای مواقع ضروری و فان، فیلم هم باهاش بگیرید.

14. 2 کاربر از Hectorist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

بله، منم منظورم در مبحث دوربین بود.
    فیلمبرداریش رو که تا الان چیزی پیدا نکردم.
    اما این نمونه عکسهایی هست که میتونید ببینید:

کد:
    کلا زیاد اهمیت ندید به فیلمبرداریش. دوربین عکاسی میخواید بخرید، نه فیلمبرداری. باید اینجوری بهش نگاه کنید که دارید یه دوربین عکاسی میخرید و میخواید برای مواقع ضروری و فان، فیلم هم باهاش بگیرید.
    من به فیلمش اهمیت میدم چون اگر بخوام با این پول یک دوربین فیلمبرداری بخرم ، ممکنه که فیلمبردایش خوب باشه ولی مطمئننا عکسبرداریش افتضاح خواهد بود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •