البته 100% هم نمیشه به این عکسهای سمپل اطمینان کرد مگر اینکه مثلا یک موردی توی همه عکسها توی همه سایت ها باشه
چون بهرحال به عکاس هم مربوط میشه
اما مثلا سافت بودن لبه ها توی عکسهای کانن که من دیدم دقیقا همون مشکل خودم بود و چون خودمم تجربه اش رو داشتم باورش کردم .
درمورد IXUS 120 وقتی یک چیزی که دوست ندارم اینه که رنگهاش بشکل غیرواقعی گرم و بولد هستند . البته قابل تنظیمه و مثلا اگر اتووایت بلنس و ویواید رو انتخاب نکنید و روی نچرال باشید رنگها متعادل تر میشه اما بازهم بنظرم طبیعی نیست . کنتراستش بالاست . البته تنظیمات دقیقتری هم روی وایت بلنس داره که من هنوز باهاش کار نکردم
در مورد SX200 یک چیز یکه من شنیدم ( خوندم ) و نمی دونم درسته یا نه اینه که دوربین که روشن میشه فلاشش می پره بالا و تا دوربین خاموش بشه فلاشه واسه خودش بیرون که چیز جالبی نیست اگر حقیقت داشته باشه
. در مورد کیفیت عکسش هم یک سرچ فارسی هم بکنید به شکایت ها و گله ها بر می خورید . شایدم اونا هم مثل من حساسن
ولی توی DPREVIEW هم روش اتفاق نظر نبود همچنان که روی S90 نبود و کلا مثکه روی هیچ دوربینی اجماع نیست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا دو تا عکس از SX200 بود
سنسور این دوربین با سری SD یکیه . شاید فقط یه حسه / شایدم عکسه جوریه که مشخص نمیشه
اما حس می کنم لبه ها در این دوربین شارپتر هستند البته باید بگم کمتر سافت هست چون واقعا شارپ نیست / دورها کاملا دوتاییه ها اما اونا دیگه خیلی دورن / نزدیکا بنظرم کمی بهتر هستند اما امان از نویز !!!
کلا مثکه دوستان معتقدند دوربین کامپکت یعنی همین و باید بپذیریم
شما اما دنبال دوربین باسنسوری بزرگتر از سنسور SX200 و SD960 و W290 باش . اینا همه یک اندازه هستند