تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 438 از 1174 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض گوتی:ما یک تیم بزرگ داریم...

خوزه مایا گوتیرز هافبک تهاجمی و محبوب تیم رئال مادرید در یک مصاحبه مطبوعاتی مفصل شرکت کرد که ترجمه اون از طرف من تقدیم به شما...
    -آیا رئال مادرید به کرستیانو رونالدو احتیاج دارد؟
    رئال مادرید به بازیکنان خوب احتیاج دارد و در حال حاضر من فکر می کنم ما یک تیم بزرگ داریم.من فکر میکنم کریستیانو بهترین بازیکنیست که میتواند به رئال بیاید.ما طبیعتا خوشحال خواهیم بود اگر او به رئال بیاید.
    -ایا این خسته کننده نشده که مدام میگویند او قرارداد بسته یا نبسته؟
    مطبوعات دوست دارند تا همه چیز را پیچیده کنند.انها میخواهند درباره یک بازیکن بزرگ صحبت کنند.
    -آیا تیم درباره رونالدو صحبت میکند؟
    نه.ما درباره هر مسئله راحت و آسوده ایم.ما یک تیم با بازیکنان جوان و خوب داریم.تازه امسال عده ای از بازیکنانمان که به تیمهای دیگر رفتند بازهم برگشتند.ما منتظریم تا ببینیم چه بازیکنی در آینده به جمع ما می آید.اما اگر بازیکنی را هم نخریم بازهم مشکلی نداریم و باقدرت کار خود را انجام میدهیم.
    -یک روزنامه امروز نوشت که برند شوستر به ساموئل اتوئو علاقه دارد...شما درباره آن چه فکر میکنید؟
    ما دوستان خیلی خوبی هستیم.او یک انسان بزرگ و یک بازیکن شگفت انگیز است.من فکر میکنم او بدرد مادرید میخورد.او هر جا که بوده خوب کار کرده است.او یک بازیکن بزرگ است و رئال مادرید باید با بازیکنان بزرگ و خوب همیشه قرارداد ببندد!
    -ایا فکر میکنید با آمدن دلبوسکه فرصتهای بزرگتر و بهتری برای بازی شما در رئال بوجود می آید؟
    من قبلا فرصت هایی قبلا داشتم.الان فکر میکنم کمتر چیزی عوض شود.به هر حال تیم فعلی تیم جوانیست که قهرمان یورو شده و فکر میکنم که دلبوسکه با همین تیم کارش را ادامه دهد.
    -آیا شما فکر میکنید رفتن بازیکنانی چون رونادینهو و اتوئو به ضرر لیگ و ضعیف شدن ان است؟
    فکر نمیکنم.هر وقت بازیکنانی میروند بازیکنان جدید دیگری به تیم می آید.بارسلونا دارد با بازیکنان خوبی قرارداد میبندد.لالیگا همیشه بازیکنان بزرگی را در خود دیده است.هر وقت بازیکن بزرگی رفته،بازیکن بزرگ دیگری جایگزینش شده.من مطمئن هستم رقابتها کماکان خوب و جذاب باقی خواهند ماند.
    -اهداف شخصی شما برای چهاردهمین فصل حضورتان در تیم؟
    من میخواهم در اینجا از بازیها لذت ببرم.به تیم کمک کنم و عنوانها را بدست بیاورم.من فکر میکنم که بزرگترین مبارزه هر بازیکن رئال کسب عنوان ها و جام های مختلف با این تیم است.
    -وضعیت روبینهو چگونه است؟آیا او درباره رفتن یا ماندنش با شما صحبت کرده؟
    من فکر میکنک او خیلی خوشحال است.او هر روز ساعت 8 بیدار میشود و آهنگ گوش میدهد و میرقصد!من فکر نمیکنم او مشکلی داشته باشد.او چیزی به ما نگفته است اما فکر میکنم در تیم ما باقی خواهد ماند.
    -این یکی از معدود سالهایی است که تیم به فکر ساختن تیم جدیدی نیست.آیا این برای شما عجیب نیست؟
    برای این من باید خیلی پیر پاشم.کاملا عجیبه(با خنده)
    -آیا قهرمانی در اروپا مهمترین هدف این فصل شماست؟
    بدن دهمین قهرمانی در اروپا کار سختی است.اما ما تلاشمان را مکنیم.ما میخواهیم امسال حداقل جز سه تیم برتر اروپا باشیم.
    -آیا فکر میکنید این تیم بدون خرید بازیکن جدید میتواند قهرمان اروپا شود؟
    من فکر کنم ما بتوانیم اگر اینقدر مصدومیت نداشته باشیم.ما در فصل قبل خیلی از بازیکنهای ما مصدوم شدند.خیلی از انها از مهمترین بازیکنان تیم بودند.ولی من فکر میکنم ما به چند بازیکن جدید احتیاج داریم تا به مشکل بر نخوریم هر چند که ما تیم خوبی داریم.داشتن چند بازیکن جدید به ما فرصت بیشتری میدهد تا بتوانیم هم قهرمان لالیگا شویم و هم قهرمان اروپا.
    -به نظرتان در کدام پست به بازیکنان جانشین احتیاج دارید؟
    من فکر میکنم درحمله به بازکنان بزرگی احتیاج داریم.
    -رائول گفته که به رونالدو اعتقاد دارد و از امدن وی نمیترسد.شما چه فکری میکنید؟
    من هم همین فکر را میکنیم.من با کسانی که رونالدو را میشناسند صحبت کردم و آنها میگویند که یک آدم بزرگ است ویک بازیکن عالی.من فکر میکنم هر بازیکنی سخت تلاش میکند تا بتواند جامهای زیادی را ببرد.
    -آیا رونالدو برای بردن جامی کافی است؟
    خیر او به تنهایی نمیتواند کاری کند اما بازیکنی است که میتواند برای تحقق این امر به ما کمک کند.بازیکنانی هستند که بودنشان باعث میشود شانس بیشتری برای قهرمانی داشته باشید.
    -شما 14 سال است که در این تیم هستید.چه چیزی باعث ایجاد انگیزه در شما برای شروع این مسابقات میشود؟
    همین لباسی را که میپوشم خودش به اندازه ی کافی برای من انگیزه ایجاد میکند.برای بازی در چنین تیمی هر بازیکنی تلاش میکند.من خیلی امیدوار هستم تا بازی کنم و برای تیم مهم باشم.
    -ایا شما میتوانید یک فصل را تصور کنید که تماشاگران از شما ناراحت باشند و به ورزشگاه نیایند؟
    (با خنده)این غیر ممکنه!خیر،من فقط دارم شوخی میکنم.من از طرفدارانمان خوشحالم وممنون.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تمرینات امروز در حالی شروع شد که بازیکنان مجبور شدند یک ساعت دیرتر وارد زمین چمن شوند.

امروز صبح وقتی که بازیکنان قصد شروع کردن تمرینات را داشتند باران شدیدی شروع به باریدن گرفت و اعضای تیم مجبور شدند یک ساعت از زمان تمرین را در سالن تمرینات بمانند و همانجا بعضی از ایتمها را انجام دهند.

دیروز ۳ تن از بازیکنان بدلیل مصدومیت نتوانسته بودند در کنار سایر بازیکنان تمرین کنند که ان ۳ نفر عبارت بودند از روبینیو ، سولدادو و کاناوارو ولی خوشبختانه امروز تعداد انها کمتر شد و کاناوارو توانست در تمرینات گروهی شرکت کند اما دو تن دیگر هنوز باید به تمرینات ریکاوری خود ادامه دهند.

بعد از اتمام باران و شروع شدن تمرین در زمین چمن برند شوستر بازیکنان را به ۲ گروه تقسیم کرد و به فوتبال دست گرمی جهت مرور تاکتیکها پرداختند.

گروه اول را میگل تورس ، هاینزه ، روبن ، هیگوئین ، ژاوی گارسیا ، گوتی ، رائول ، پاریخو و شوستر تشکیل داده بودند که این گروه روکش قرمز پوشیده بودند.

و در تیم دوم که روکش سفید پوشیده بود نیز کالیخون ، چیما انتون ، اشنایدر ، دیارا ، په په ، باپتیستا ، ساویولا ، سالگادو و نیستلروی بازی کردند.

هیگوئین ، دیارا ، روبن و پاریخو موفق شدند در بازی امروز گلزنی کنند در حالیکه دروازه بانان تیم از جمله دودک ، کودینا و فیلیپه راموس عملکرد بسیار خوبی را از خود نشان دادند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

سلام چارلیز میگم فکر کردی ما خنگیم

آخه قبلا یکی پیشنهاد داه بود ولی مدیرا فبول نکردن به همین خاطر پرسیدم ولی حیف که نمیشه از خودم تشکر کنم

راستی بابت اخبار دمت گرم

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض چلسی هنوز روبينيو را می خواهد !

سایت هواداران رئال : گویا هنوز بحث پیوستن روبینیو به چلسی ادامه دارد و چلسی قصد ندارد که از این ستاره دست بکشد .
    در حال حاضر تناقض اخبار در مورد این ستاره زیاد است . یک روز گفته می شود که او پنج ساله با رئال تمدید کرده و روز دیگر گفته می شود که او درخواست تمدید را رد کرده است . یک روز گفته می شود که او گفته در رئال می ماند و روز دیگر گفته می شود که او گفته است که می خواهد به چلسی برود !
    مدیر ورزشی چلسی پتر کنیون پس از بازی دوستانه این تیم با قهرمان چین گفت : در حال حاضر پرونده ی هر ترانسفری در چلسی باز است . ما گفته ایم که روبینیو را می خواهیم و مکالماتی با باشگاه رئال داشته ایم . اگر بتوانیم بگیریمش خواهیم گرفت اما اگر نتوانیم فاجعه ای رخ نداده است .
    لوئیز فلیپ اسکولاری سرمربی چلسی نیز گفت : روبینیو بازیکنی فوق العاده است . او برای یکی از بهترین تیم های جهان و برزیل بازی می کند . اما در حال انتقال او در حد حرف بوده است . اکنون وقت شایعات است وقت وکیل ها که نمایش بازی کنند .

هر دم از این باغ بری می رسد !
    دیگه هر خبری شنیدین توجه نکنین چون فرداش 180 درجه برعکسش یه خبر می آد.
    کی دوره این کالدرون ... تموم میشه ؟

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض سالگادو هم مخالف رونالدو : بدون او هم زندگی جاريست .

سایت هواداران رئال : میشل سالگادو بازیکن خوب سالهای دور رئال به مسئولان رئال مادرید هشدار داد که نباید برای خرید رونالدو عقلشان را از دست بدهند .
    به نظر می رسد که پیوستن رونالدو به رئال مادرید با عقاید مختلفی از سوی بازیکنان روبرو شده است .
    تا کنون وسلی اشنایدر ؛ فرناندو گاگو و فرناندو کاناوارو مخالفان این انتقال و رائول ؛ په په ؛ هیگواین ؛ گوتی و سرجیو راموس موافقان آن بوده اند و حالا باید به جمع مخالفان راموس میشل سالگادو را نیز بیافزاییم .
    او اعتقاد دارد که هر چند که حضور رونالدو در رئال می تواند به بار تاکتیکی تیم بیافزاید اما لزومی به پیوستن او به مادرید نیست .
    وی در اتریش به مارکا گفت : مطمئنا فقط بازیکنان معدودی قدرت پیروزی از نبردهای رو در رو را دارند . هرگز اعتقاد ندارم که ما باید برای بدست آوردن او عقلمان را از دست بدهیم . اگر بیاید به او خوشامد می گوییم اگر نه ؛ این زندگی است و ما می توانیم هنوز راحت بگذرانیم . چه با رونالدو چه بدون او ما جام دهم را می خواهیم (چمپیونز لیگ) اما اگر بیاید می تواند کمک تکنیکی به ما بکند .
    وی افزود : آشکار است که باشگاه می خواهد که او را به خدمت بگیرد به هر قیمتی . اگر بیاید کیفیت ما را بالا خواهد برد . اگر نه ؛ ما باز هم برای بردن قهرمانی ها می جنگیم . تنها ترس من این تست که ما آن قدر به دهیم قهرمانی مان در چمپیونزلیگ توجه کنیم که لالیگا را از دست بدهیم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من مجتبی همون llvlloji هستم قرار شد اسم مستعار انتخاب کنم و روبن رو انتخاب کردم

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

با این اخبارای ضد و نقیض دارم کلافه میشم اسنایدر جون. از دست این نقل و انتقالات. دستت درد نکنه که اینهمه زحمت میکشی.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مگه نگفتن تمدید کرده. باز چلسی دست بر نمیداره. ای بابا.
    روبن جون خوش اومدی.

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سایت هواداران رئال : میشل سالگادو بازیکن خوب سالهای دور رئال به مسئولان رئال مادرید هشدار داد که نباید برای خرید رونالدو عقلشان را از دست بدهند .
    به نظر می رسد که پیوستن رونالدو به رئال مادرید با عقاید مختلفی از سوی بازیکنان روبرو شده است .
    تا کنون وسلی اشنایدر ؛ فرناندو گاگو و فرناندو کاناوارو مخالفان این انتقال و رائول ؛ په په ؛ هیگواین ؛ گوتی و سرجیو راموس موافقان آن بوده اند و حالا باید به جمع مخالفان راموس میشل سالگادو را نیز بیافزاییم .
    او اعتقاد دارد که هر چند که حضور رونالدو در رئال می تواند به بار تاکتیکی تیم بیافزاید اما لزومی به پیوستن او به مادرید نیست .
    وی در اتریش به مارکا گفت : مطمئنا فقط بازیکنان معدودی قدرت پیروزی از نبردهای رو در رو را دارند . هرگز اعتقاد ندارم که ما باید برای بدست آوردن او عقلمان را از دست بدهیم . اگر بیاید به او خوشامد می گوییم اگر نه ؛ این زندگی است و ما می توانیم هنوز راحت بگذرانیم . چه با رونالدو چه بدون او ما جام دهم را می خواهیم (چمپیونز لیگ) اما اگر بیاید می تواند کمک تکنیکی به ما بکند .
    وی افزود : آشکار است که باشگاه می خواهد که او را به خدمت بگیرد به هر قیمتی . اگر بیاید کیفیت ما را بالا خواهد برد . اگر نه ؛ ما باز هم برای بردن قهرمانی ها می جنگیم . تنها ترس من این تست که ما آن قدر به دهیم قهرمانی مان در چمپیونزلیگ توجه کنیم که لالیگا را از دست بدهیم .

حرفاش تـــــــایید می شه اگه رونالدو بیاد رئال خیلی خوبه...
    اگرم نیاد تیم رئال همش بر ستارست ...
    به این می گن یه تیم...
    در ضمن
    ممنون از امین جان و چارلیز عزیز بابت خبرهلاشون....

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام چارلیز میگم فکر کردی ما خنگیم

آخه قبلا یکی پیشنهاد داه بود ولی مدیرا فبول نکردن به همین خاطر پرسیدم ولی حیف که نمیشه از خودم تشکر کنم

راستی بابت اخبار دمت گرم
    سلام علیرضا......
    ناراحت شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بابا اونطوری که تو سوال کرید هر کی بود فکر میکرد تو خنگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(شوخی)
    برلی اخبار هم چاکریم........
    حالا میگم شما که خیلی زرنگی یه سر به گروه بزنی بد نیست..........
    البته ساعت 1 شب......!!!
    در مورد نقل و انتقالات هم بگم که فکر کنم بهتره دیگه در موردش حرف نزنیم.........!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •