تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 438 از 2014 اولاول ... 3383884284344354364374384394404414424484885389381438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا ما هنوز نتونستیم توی این نظرسنجی شرکت کنیم
    به کی باید گفت؟؟؟؟
    عجب گیری کردیما

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باقري ها: از رقابت در پرسپولیس نمی ترسم
    از رقابت در پرسپولیس نمی ترسم!!

مدافعه تیم پرسپولیس تهران با اشاره به تردد مدافعان در این تیم گفت: با اعتماد به نفس از شایستگی های خودم از رقابت با مدافعان پر آوازه در پرسپولیس نمی ترسم.

نبی الله باقری ها افزود : هر بازیکنی در پرسپولیس آرزوی حضور در ترکیب فیکس این تیم را دارد و من هم از این قاعد مستثنتی نیستم .
    وی تصریح کرد که مطمنم با ابراز قابلیت هایم به کادر فنی مانند سال گذشته که در 17 بازی برای پرسپولیس به میدان رفتم امسال هم می توانم خودم را به ترکیب اصلی تحمیل کنم.
    وی گفت: با صلاحدید کادر فنی برای رسیدن به قدرت بدنی بالا و هماهنگی مطلوب بین بازیکنان تمرینات بدنسازی و پا به توپ خود را در دو نوبت پیگیری می کنیم و با این رویه تیم ها باید منتظر مقابه با یک تیم طوفانی به نام پرسپولیس باشند.
    باقری ها ارزش کار قطبی رابرای سرمربیگری پرسپولیس غیر قابل انکار دانست و افزود: قطبی درلیگ هفتم با پرسپولیس موفق به فتح جام قهرمانی پس از 6 سال شد و این قهرمانی در پرسپولیس با هدایت قطبی می تواند سرآغاز قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا باشد.
    وی در خصوص عدم حضور استیلی در کادر فنی گفت: استیلی هم از جمله مربیان بزرگ و با دانش پرسپولیس در فصل قبل بود که باید وی را یکی از ارکان اصلی قهرمانی دانست و امیدوارم که علی رغم عدم حضورش در تیم همچنان حامی ما باشد.
    وی اضافه کرد: البته امسال به مراتب کار سخت و دشوار تری نسب به گذشته در پیش داریم چرا که باید برای قهرمانی در سه جام لیگ برتر ، حذفی و جام باشگاه های آسیا بیش از 40 بازی برگزار کنیم .
    مدافع تیم پرسپولیس به جدایی کعبی و آقایی اشاره کرد و گفت: به طور حتم کعبی و آقایی در تیم سایپا موقعیت بهتری را برای خود می دیدند که حاضر به جدایی شدند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

كاش سايه را تحمل مي‌كردي

حميد استيلي مرد سايه بود؛ مرد سايه هست. تا خرداد 1387 بارها به ايستادن مقابل آفتاب فكر كرد اما ذاتا مرد سايه بود. به همين دليل مرداد 86 مثل آن شبي كه بازوبند تيم ملي را به دايي داد؛ سرمربيگري پرسپوليس را هم تقديم قطبي كرد

حميد استيلي يك نويسنده آزاد بود؛ نويسنده‌اي كه مي‌توانست سردبير يك نشريه معتبر باشد اما ترجيح مي‌داد از مسئوليت فرار كند و آزادانه پيش برود.
    براي همين بازوبند تيم ملي را در لبنان داد به علي دايي. براي همين همه مربيان با استيلي بر سر شوت نزدن مشكل داشتند. او بيشتر زماني كه حريف توپ داشت؛ ديده مي‌شد و بازي‌اش به چشم مي‌آمد. حميد استيلي مرد سايه بود؛ مرد سايه هست. تا خرداد 1387 بارها به ايستادن مقابل آفتاب فكر كرد اما ذاتا مرد سايه بود. به همين دليل مرداد 86 مثل آن شبي كه بازوبند تيم ملي را به دايي داد؛ سرمربيگري پرسپوليس را هم تقديم قطبي كرد. در يك صبح بهاري از خرداد 87 اما مقابل آينه ايستاد و آنقدر با خودش كلنجار رفت كه به اين نتيجه رسيد بايد عوض شود. پس عوض شد. پس بدون اينكه صدايش بلرزد؛ همان روز به يك خبرنگار گفت: «ديگر از حقم نمي‌گذرم. سرمربي پرسپوليس اين فصل منم.» آن روز مرد سايه عوض شده بود اما فشار بيروني دوباره عوضش كرد؛ عقب كشيد و گفت به خاطر هواداران يك فصل ديگر نفر دوم بودن را تحمل مي‌كنم.
    پس استيلي عوض نشده بود. حتي آن صبح بهاري و آن مونولوگ طولاني هم از سايه بيرون نياورده بودش. او همان است كه بود؛ يك سايه‌نشين آفتاب‌گريز. شايد امروز استيلي فهميده باشد كه رفتن كاشاني و بازگشت قطبي، به ضررش نبوده و اتفاقا بيش از همه سود كرده از اين تغييرات. او پريروز بغض كرد. به تمرين پرسپوليس رفت، با عابدزاده و پيرواني روبوسي كرد و تشويق شد و بغض كرد. شايد اگر چند دقيقه ديگر در كارگران مي‌ماند؛ خاطرات چنان به مغزش هجوم مي‌آوردند كه اشكش رسانه‌اي مي‌شد. اين اشك‌ها اما اشك پشيماني نيست. شايد خيلي‌ها فكر كنند اشك پشيماني است. حتي خود استيلي شايد گاهي پشيمان شود از نيش‌هايي كه به قطبي مي‌زد و از نبودش در اين پرسپوليس آسيايي. مرد سايه اما بايد حسرت چيز ديگري را بخورد.
    اينجاست كه حميد استيلي بغض مي‌كند. شايد به خودش مي‌گويد: «تو كه با كت و شلوار مشكل داري؛ خب يك سال ديگر گرمكن را تحمل مي‌كردي تا ترست بريزد. يك سال ديگر لذت سايه‌نشيني را مي‌چشيدي تا مشكلت با آفتاب حل شود.» بالاخره چه شد؟ نتيجه چه شد؟ استيلي چرا بغض كرده بود؟ صبح‌ها جلوي آينه به خودش چه مي‌گويد؟ تكليفش را با خودش روشن كرده؟ بين نيش‌زدن و نيش‌نزدن؟ بين دشمني و همزيستي مسالمت‌آميز؟ اگر تكليفش روشن بود كه اين مطلب هم تكليفش مشخص بود. اصلا وقتي بغض مي‌كني و بغضت نمي‌تركد؛ يعني تكليفت روشن نيست. هم سايه لذت‌بخش است، هم آفتاب؛ اما وسطش گير مي‌كني

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نيكبخت: دايي، راحت مرا كنار نگذاشت

نيكبخت: دايي، راحت مرا كنار نگذاشت

اگر منظورتان خط خوردن از تيم‌ملي است بايد بگويم كه من از تيم‌ملي خط نخوردم. به‌دليل آنكه فعلا قادر به تمرين نيستم با سرمربي تيم‌ملي صحبت كردم و ايشان نيز قبول كردند من همراه تيم‌ملي نباشم، فقط همين!
    زدن گل حياتي او مقابل اردن براي تيم‌ملي چند سال قبل، هنوز از خاطر فوتبالدوستان ايراني خارج نشده است البته گلزني برابر اردن تنها برگ‌برنده عليرضا نيكبخت محسوب نمي‌شود. حضور موفق چند ساله او در تيم‌ملي اجازه نمي‌داد كه هر مربي به‌راحتي او را از تيمش كنار بگذارد اما اتفاقات اخير تيم‌ملي به‌نوعي پيش مي‌رود كه به‌نظر نيكبخت در حال فراموش‌شدن از تيم‌ملي است. ستاره جنجالي پرسپوليس در گفت‌وگو ئی تمام تصورات اخير در مورد خداحافظي اجباري‌اش از تيم‌ملي را به كلي رد مي‌كند و اصرار دارد كه او بازيكني است كه به‌زودي فراموش نخواهد شد

pnnc: چرا از تيم‌ملي خط خوردي؟
    من از تيم‌ملي خط نخوردم.

pnnc: پس دليل نرفتن تو با اعضاي تيم‌ملي به اسپانيا چيست؟
    مثل اينكه فراموش كرديد من چند‌ي قبل عمل آپانديس داشتم خب قطعا معلوم است كه به‌همين دليل فعلا نبايد به لحاظ تمريني، فشار زيادي به منم وارد شود.

pnnc: بالاخره حذف شدي يا قادر به همراهي تيم‌ملي نبودي؟
    اگر منظورتان خط خوردن از تيم‌ملي است بايد بگويم كه من از تيم‌ملي خط نخوردم. به‌دليل آنكه فعلا قادر به تمرين نيستم با سرمربي تيم‌ملي صحبت كردم و ايشان نيز قبول كردند من همراه تيم‌ملي نباشم، فقط همين!

pnnc: علي دايي به‌راحتي با درخواست تو موافقت كرد؟
    نه اصلا، مسلما هيچ مربي‌اي خيلي دوست ندارد راحت بازيكنش را از دست بدهد و همانطور كه براي خودم سخت بود كه همراه تيم‌ملي در اسپانيا نباشم قطعا براي دايي هم خيلي راحت نبود كه با درخواست من موافقت كند اما ايشان به‌خاطر آنكه زودتر برگردم موافقت كردند كه در اين سفر همراه تيم‌ملي نباشم.

pnnc: قبول داري كه مانند چند سال قبل ديگر مهره كليدي براي تيم‌ملي نيستي؟
    نه اصلا، قبول ندارم شايد هر بازيكني در مقطعي از فرم اصلي دور شود، اما اين دليل نمي‌شود بگوييد من محو شده‌ام. مسلما بار ديگر مرا در تركيب ثابت تيم‌ملي خواهيد ديد من هنوز هم فراموش نشده‌ام و فعلا هم تمام نشده‌ام.

pnnc: اما با بازيكناني كه در تيم‌ملي هستند واقعا قبول اين موضوع كه تو برگردي سخت است.
    گفتم كه برمي‌گردم. نيكبخت به توانايي خودش ايمان دارد و هيچ زماني بدون آنكه از توانايي‌اش مطمئن باشد حرفي را با اطمينان نمي‌زند.البته قبول دارم اين كار سخت است اما من ياد گرفته‌ام كه هميشه سخت به هدفم برسم.

pnnc: يكي از مسئولان استقلال گفته كه تو ذاتا يك استقلالي هستي و هر وقت بخواهند تو را جذب خواهند كرد؟
    در اين مورد حرفي نمي‌زنم. از شما هم مي‌خواهم خيلي به اين موضوع نپردازيد

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خليلي : پرسپوليس ملك شخصي نيست

مهاجم تيم ملي فوتبال گفت: با توجه به شرايط حساس تيم، با حضور در اسپانيا بهترين تدارك را خواهيم داشت.

محسن خليلي اظهار داشت: آماده بودم تا در تمرين پرسپوليس شركت كنم؛ اما به علت اينكه در تماسي، فدراسيون به من اعلام كرد كه برخي مداركم براي سفر به اسپانيا دچار مشكل شده، موفق به حضور نشدم.
    وي افزود: هيچ دليلي ندارد كه بخواهم در اين خصوص بهانه گيري كنم چون با مسئولان باشگاه و كادر فني كاملا هماهنگ هستم.
    خليلي در خصوص اعلام عدم حضور خود در صورت بودن علي نيكبخت، گفت: واقعا از شايعات تكراري خسته شده‌ام. با هيچ يك از بازيكنان پرسپوليس مشكلي ندارم؛ حتي در هنگام عقد قراردادم هم براي هيچكس شرطي نگذاشتم.
    وي افزود: هنوز هم معتقدم كه پرسپوليس ملك شخصي يك نفر نيست. بازيكنان بايد دست به دست هم دهند تا جواب گوي محبت‌هاي مردمي كه تيم را دوست دارند، باشند.
    خليلي در خصوص حضور تيم ملي در اسپانيا عنوان كرد: با توجه به شرايط حساس تيم ملي، با حضور در اسپانيا مي‌توانيم بهترين تدارك را براي حضور در مرحله دوم دوره مقدماتي جام جهاني داشته باشيم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که هر کاری کردم نتونستم رای بدم
    این security code که میاد هر چی میزنم قبول نمیکنه
    دهنم........شد

تاريخ عضويت
    Jan 2007

11

نه واسه من كه مشكلي نداشت...

آقا يكي اين نظرسنجي رو حذف كنه كلا
    دارم ديگه قاطي ميكنم
    يه عده نميتونن راي بدين يه عده ميتونن!!!!!!

يا حق (:
    کاملا تایید میشه
    معلوم نیست مدیران این سایت چه کار می کنند
    اصلا رسیدگی نمی کنن

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها به پرسپوليس راي بدين
    تا جهاني بشيم...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يا حق (:
    من روزی 3 یا 4 بار رای می دادم به قول مصطفوی این کار خرد جمعی میخواد
    آسیا
    Al-Nasr 323711
    Perspolis 72509

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

21 جهان
    2 آسیا
    1 ایران

من قبلا شرکت کرده بودم
    بازم شرکت میکنم

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

خوب به جناب بابک یه پ.خ برنید بیاد درسته کنه دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •