میخوام یه LED 32 اینچ مخصوص پی اس3 تو اتاقم بگیرم
بنظرت ارزش داره؟چند در میاد؟
پسر خودت که بچه تهرونی . برو هم LED ها رو هم LCD هارو ببین کنار هم .
هم قیمت دقیق بگیر. من خودم یه 2261 دارم دیگه دنبال چیزی نرفتم.
میخوام یه LED 32 اینچ مخصوص پی اس3 تو اتاقم بگیرم
بنظرت ارزش داره؟چند در میاد؟
پسر خودت که بچه تهرونی . برو هم LED ها رو هم LCD هارو ببین کنار هم .
هم قیمت دقیق بگیر. من خودم یه 2261 دارم دیگه دنبال چیزی نرفتم.
آخه میگن ال ای دی 32 اینچ نیست حدلقل 40 میزنن
من اتاقم 12 متره 40 زیاده
یه کابل USB تو کارتنش هست،وصل میکنی به دسته شروع میکنه شارژکردن!یک ساعتیم طول میکشه،شارژدسنشم خیلی دیر تموم میشه!
***دوستان این EYETOY چیه؟میشه یه توضیح بدین؟***
یه فرق اساسیش اینه که با اومدن Move فقط یه سری از بازی های که قبل از MOve عرضه شدن با یه Update امکان سازگاری باهاشو دارن ، که یکیش Resident Evil Gold Edition هست ، یه بازی مهم دیگه هم Heavy Rain .
Move دیگه چیه؟
سلام. ممنون میشم بیشتر توضیح بدید .یه فرق اساسیش اینه که با اومدن Move فقط یه سری از بازی های که قبل از MOve عرضه شدن با یه Update امکان سازگاری باهاشو دارن ، که یکیش Resident Evil Gold Edition هست ، یه بازی مهم دیگه هم Heavy Rain .![]()
فکر کنم منظورشون اینه که اگه کنترل move برای ps3 بیاد بازیهای قدیمی ای مانند RE gold و heavy rain با
یه آپدیت میتونن به عنوان بازی های move باشند.یعنی بازیه های نامبرده رو با move بازی کنی
من می خوام یه پی اس تری بخرم ، با بازی های
god of war3
uncharted2
fifa worldcup2010
چند سوال،
ریجین ntsc برقش با اختلاف پتانسل 110ولت کار می کنه ،ولی برق ایران 220ولته،آیا نیاز به ترانس هست؟؟؟
ریجین پال 250گیگ با بازی های بالا چند در می آد؟؟
از کجا بخرم؟
آز کجا بفهمم دستگاهی که به من می فروشند آکبنده؟؟؟
killzone3 کی میاد؟
بازی mgs4 تو بازار آکبندش پیدا میشه؟
نه عزیز من ولتاژش به ntsc و pal ش ربطی نداره ماله خود من ntsc ولی راحت کار میکنه
خود دستگاهش الان شده 350
برای قیمت بازیها هم برو اینجا عضو شو :
از هرجا میخری پلمپ باشه مواظب باش از جایی هم نخری که قیمت پایین بهت بده چون احتمالا دسته فابریکشو با یه تقلبی عوض کردن(همین بلایی که نزدیک بود سر من بیاد) من خودم از NEXTGEN تو خیابون ولیعصر خیابون طالقانی پاساژ تخت جمشید خریدم مطمئنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Killzone3 هم ایشالا بهمن ماه میاد
MGS4 هم بله پیدا میشه برو پشت شهرداری اگه نبود تو راستای جمهوری بگرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)