تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 616 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من متولد فروردین 71 هستم اگر الان اقدام کنم برای سربازی اضافه خدمت میخورم ؟اگر سال دیگه اقدام کنم چقدر اضافه خدمت میخورم ؟
    من پدرم 21 ماه جبهه داره آیا قانون کسر خدمت بخاطر جبه والدین هنوز وجود داره ؟اگر وجود داره من چند ماه از خدمتم کم میشه ...

من حدود 1 سال هست که درس نمیخونم آیا هنوز میتونم ادامه تحصیل بدم یا باید حتما برم سربازی ؟

آیا برای اینکه ببینم معافیت پزشکی میتونم بگیرم خودم باید برم مشاوره پزشکی و چک آپ کامل بدم یا خودشون این کارو انجام میدن ؟ من قدم 175 و وزنم 50کیلوگرم هست آیا بخاطر لاغری امکان داره معاف شم یا از خدمتم کم شه ؟

ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید !من اول از طریق شماره هایی که روی دفترچه راهنما هست خواستم اقدام کنم برای مشاوره ولی همیشه اشغال هست ! یه شماره هم جدید داده بودن واسه مشاوره (09680) که هرچی زنگ میزنم میگه شماره اشتباه هست ... از طریق سایت police.ir هم سوالمو پرسیدم ولی بعد از گذشته 2 هفته هنوز جواب ندادن ... تو اینترنت هم کلی جستجو کردم متاسفانه هیچ سایتی نیست که سوالامونو بپرسیم ...مثلا سوال اساسی من اینه که یکی بیاد 24 ساعت از دوران سربازی رو شرح بده که از صبح تا شب چیکار میکنن :|

2. این کاربر از lvlehrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

تینو لطفن جواب بدید

چنتا سوال دیگه هم دارم
    سلام،

برو ساختمان آی تی پرند طبقه دوم دست چپ توی راه رو از بخش نظام وظیفه (مشمولین) بپرس برات معافیت تحصیلی صادر می شه یا نه!اگه صادر شده مشکلی نیست!یعنی اشتغال به تحصیل بهت بدند!

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

سلام دوستان
    قضیه این 2 برادری چیه ؟ تصویب شده توسط شورای نگبان یا نه ؟

قبل اینکه من برم خدمت تصویب کردن اما اجرا نشد، رفتم خدمت حالا که 5 ماه دیگه تهش مونده دوباره فیلشون یاد هندوستان کرده (مملکته ما داریم)

حالا اگه تصویب بشه و منی که 12 ماه خدمت کردم برم دنبالش کارت معافی بهم میدن یا کارت پایان خدمت ؟!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    من متولد فروردین 71 هستم اگر الان اقدام کنم برای سربازی اضافه خدمت میخورم ؟اگر سال دیگه اقدام کنم چقدر اضافه خدمت میخورم ؟
    من پدرم 21 ماه جبهه داره آیا قانون کسر خدمت بخاطر جبه والدین هنوز وجود داره ؟اگر وجود داره من چند ماه از خدمتم کم میشه ...

من حدود 1 سال هست که درس نمیخونم آیا هنوز میتونم ادامه تحصیل بدم یا باید حتما برم سربازی ؟

آیا برای اینکه ببینم معافیت پزشکی میتونم بگیرم خودم باید برم مشاوره پزشکی و چک آپ کامل بدم یا خودشون این کارو انجام میدن ؟ من قدم 175 و وزنم 50کیلوگرم هست آیا بخاطر لاغری امکان داره معاف شم یا از خدمتم کم شه ؟

ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید !من اول از طریق شماره هایی که روی دفترچه راهنما هست خواستم اقدام کنم برای مشاوره ولی همیشه اشغال هست ! یه شماره هم جدید داده بودن واسه مشاوره (09680) که هرچی زنگ میزنم میگه شماره اشتباه هست ... از طریق سایت police.ir هم سوالمو پرسیدم ولی بعد از گذشته 2 هفته هنوز جواب ندادن ... تو اینترنت هم کلی جستجو کردم متاسفانه هیچ سایتی نیست که سوالامونو بپرسیم ...مثلا سوال اساسی من اینه که یکی بیاد 24 ساعت از دوران سربازی رو شرح بده که از صبح تا شب چیکار میکنن :|
    سلام،

شما متاسفانه وارد غیبت شدید و الان 3 ماه اضافه خدمت دارید و باید به سربازی برید!
    خیلی سال هست معافیت لاغری و چاقی رو برداشتند از کسری این مشکل هم بی خبرم!

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان بنده متولد 71.4.18 هستم !! و دیپلم رو یه سالی میشه گرفتم ( البته مدرک رو بعد از 8 ماه یعنی چند ماه پیش گرفتم یعنی صادر شد !)دلیل اینکه طول کشید هم تغییر رشته بود !! و تا الان برا ادامه تحصیل اقدام نکردم به دلایلی
    +
    اضاف خوردم تا الان ؟!اگه نه !تا کی وقت دارم ؟! بنظرتون راهی هست الان بخوام ادامه تحصیل بدم ؟! یا اینکه دیگه دیر شده و باید برم دفترچه اینا پست کنم ؟! ممنون میشم دوستان اهل فن راهنمایی کنن و مارو از سردرگمی در بیارن
    +
    هرکی یه چیز میگه
    Last edited by SA.JJ.AD; 28-11-2011 at 14:33.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام دوستان
    قضیه این 2 برادری چیه ؟ تصویب شده توسط شورای نگبان یا نه ؟

قبل اینکه من برم خدمت تصویب کردن اما اجرا نشد، رفتم خدمت حالا که 5 ماه دیگه تهش مونده دوباره فیلشون یاد هندوستان کرده (مملکته ما داریم)

حالا اگه تصویب بشه و منی که 12 ماه خدمت کردم برم دنبالش کارت معافی بهم میدن یا کارت پایان خدمت ؟!!!!!!!!!!
    هنوز شورای نگهبان تصویب نکرده!اگه بدن کارت معافی می دهند به شما

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

دوستان بنده متولد 71.4.18 هستم !! و دیپلم رو یه سالی میشه گرفتم ( البته مدرک رو بعد از 8 ماه یعنی چند ماه پیش گرفتم یعنی صادر شد !)دلیل اینکه طول کشید هم تغییر رشته بود !! و تا الان برا ادامه تحصیل اقدام نکردم به دلایلی
    +
    اضاف خوردم تا الان بنظرتون ؟!اگه نه !تا کی وقت دارم ؟! بنظرتون راهی هست الان بخوام ادامه تحصیل بدم ؟! یا اینکه دیگه دیر شده و باید برم دفترچه اینا پست کنم ؟! ممنون میشم دوستان اهل فن راهنمایی کنن و مارو از سردرگمی در بیارن
    +
    هرکی یه چیز میگه
    سلام،

شما تا تاریخ 18 آذر غیبت نمی خورید!ادامه تحصیل هم باید جایی کنکور بدید و براتون معافیت تحصیلی رد بشه!

8. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه e.m.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

شما تا تاریخ 18 آذر فرصت دارید که دفترچه رو ارسال کنید!واکسن برای معافیت یا سربازی احتیاج هست نه دفترچه!برگه اعزام به خدمت هم 20 روز بعد از ارسال می یاد !اگه شما به موقع ارسال کنید مشکلی براتون پیش نمی یاد!
    سلام
    عزیز جان چرا اطلاعات غلط میدید
    3 ساعت پیش رفتم پلیس +10 گفت برای ارسال دفترچه حتما باید کارت واکسن + معاینه پزشکی + باز کردن حساب در بانک سپه + بقیه مدارک درج شده در دفترچه رو بیارین تا دفترچه را پست کنم
    راستی مگه متولدین 3 ماهه سوم سال تا 18 دی فرصت ندارن دفترچه رو پست کنن؟ پس چرا شما گفتید تا 18 آذر؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

کسی ک در تاریخ 90.4.15 فارغ التحصیل شده تا کی وقت داره دفترچه رو پر کنه؟ و مشکلی بابت غیبت نداشته باشه؟چون علمی کلربردی ما ثبت نام کردیم مشکلی پیش نمیاد؟(کارشناسی)
    پ.ن:بعضی از دوستان میگن باید تو 6 ماه بعد فارغ التحصیل شدن دفتر چه رو پر کنی و فرستی و جوابش تو این 6 ماه اومده باشه (90.10.15)!!؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

7

اما من در جایی دیده بودم که اگر فرزند سوم حداقل یکسال از خدمتش را طی کرده باشد فرزند چهارم میتواند نسبت به اخذ معافیت اقدام نماید و این اطلاع من کاملا موثق است و خواستم مطمئن بشم که به این تاپیک مراجعه کردم اما نمیدانم این پاسخ سریع شما از کجا نشات می گیرد در حالی که من خیلی پرس و جو کردم تا بندی را که ذکر کردم بفهمم

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

کسی ک در تاریخ 90.4.15 فارغ التحصیل شده تا کی وقت داره دفترچه رو پر کنه؟ و مشکلی بابت غیبت نداشته باشه؟چون علمی کلربردی ما ثبت نام کردیم مشکلی پیش نمیاد؟(کارشناسی)
    پ.ن:بعضی از دوستان میگن باید تو 6 ماه بعد فارغ التحصیل شدن دفتر چه رو پر کنی و فرستی و جوابش تو این 6 ماه اومده باشه (90.10.15)!!؟
    خیر ، بعضی از دوستان اشتباه به عرض رسوندن

شما تا 90/10/15 وقت دارید که دفترچه روپست کنید

به نظر من چند روز زودتر این کا رو انجام بدهید ( احتیاط شرط عقله ، اونم تو این اداره جات مملکت ما )

اگر هم علمی کاربردی قبول شدید دوباره میتونید ازمعافیت تحصیلی استفاده کنید

موفق باشید
    Last edited by hossein-p30-f; 28-11-2011 at 17:46.

13. این کاربر از hossein-p30-f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •