بعد از اینکه شاتل سرعت رو محدود میکنه
خط روی 576 بسته میشه ؟؟
واسه من دیروز روی 2486 بسته شده بود (( downstream ))
امروز رفته روی 576 !!
یعنی محدود شدم ؟؟
بعدش چرا توی روز هم محدود هستم ؟
مگه فقط تو ساعات رایگان نباید محدود باشم ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بعد از اینکه شاتل سرعت رو محدود میکنه
خط روی 576 بسته میشه ؟؟
واسه من دیروز روی 2486 بسته شده بود (( downstream ))
امروز رفته روی 576 !!
یعنی محدود شدم ؟؟
بعدش چرا توی روز هم محدود هستم ؟
مگه فقط تو ساعات رایگان نباید محدود باشم ؟
Last edited by wooooow; 26-01-2014 at 09:48.
سرویس های شاتل یا باقی شرکتها در همه جا یکی هست.سرعتش تا 22گیگ 130 هست بعد از اون شروع محدودیت ها
به چه دلیل باید به مشکل بخورم؟
پس توی پنل شاتل زده که تا 10 گیگ منصافه سرعت بالا بعدش سرعت اصلی این الکیه ؟
آره نوشته تا 10 گیگ...اما یه جورایی تا 20 گیگ میتونی استفاده کنی. اگه شما مصرف ماهانت همین حدود 20 گیگ درمیاد و سرعت حدود 80 تا 120 هم برات خوبه بگیر این سرویسو![]()
دوستان من میخواستم مودم بی سیم بگیرم... حالا میخواستم ببینم عزیزانی که مودم بی سیم دارن از خود شاتل تهیه کردن مودم های بی سیمشون رو...و خوبه مودم های زایکسل دیگه....هان؟
اونوقت اینکه دوجور مودم بی سیم داره فرقشون چیه؟ توی خود سایت شاتل یه نگاهی کردم چیز خاصی ننوشته بود انگار![]()
پینگش جطوره ؟ چون من عملا از سرعت اینترنت استفاده نمیکنم از دیش میگیرم
تست سرعت طرح اکو 4 مگ در ساعت 3 بعد از ظهر از سرور داخلی
روز به روز داره سرعتم کم تر میشهاولش 480 بود بعدش شد 250 بعد 130 بعد 100 الان هم این
یکی بیاد کمککککککککککککک !!!!!
یا حداقل چندتا پست آموزشی از اون تاپیک مشکلات نویز خط بدید
اگه اشتباه نکنم، وارد کنندهی اصلی مودم زایکسل به ایران، شرکت آریا تدبیر رسانه (شاتل) هست و مودمهاش هم خوبه، مودم های دیگه هم مثل Dlink و ... خوبن، منتها شاتل با مشترکینی که مودموشون رو از خودش نخرن خیلی حال نمیکنه (به هر حال دوست داره پول بیشتری بگیره دیگه). کلا شاتل همه چیزش از بقیه ISPها بهتره، به جز مشکل محدودیت سفت وسخت دانلود شبانه.
فرقش مدل مودمها هم تو قیافهشونه و جدیدترها که گرونتر هم هستند، امکانات بیشتری دارند. مثلا مودم من که سال 88 خریدم WPS نداره ولی این جدیدترها دارن. شما فایل PDF مدلها رو از سایت پیدا کن و فرقاشونو ببین.
جسارتا سرویس شما کلا منفجر شدهوقتی که محدود میشی Downstream رو که تغییر نمیدن، فقط شبا سرعتت میشه 8KB/Sec. بعدشم از سرویس 128 تا سرویس 2مگ رو تقریبا اکثر مراکز، روی (حدود) 2 مگ میبندن. حالا اینکه چرا داناستریم شما رو ترکوندن هم خودش سوالیه
مهدی جان شما کارِت درسته، اصلا مشکلات جرئت نمیکنن بهِت بخورن...به چه دلیل باید به مشکل بخورم؟![]()
Last edited by alinoona; 26-01-2014 at 19:37.
هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)