والا تا اونجایی که ما یادمونه idownload سرور داخل ایران بود که ip کاربر رو تغییر میداد وباعث دور زدن محدودیت میشد
البته روشهایی دیگه ای هم هست من منکر نمی شم ولی پایداری در روش اجرایی خیلی مهمه![]()
والا تا اونجایی که ما یادمونه idownload سرور داخل ایران بود که ip کاربر رو تغییر میداد وباعث دور زدن محدودیت میشد
البته روشهایی دیگه ای هم هست من منکر نمی شم ولی پایداری در روش اجرایی خیلی مهمه![]()
آقا این چی میگه؟؟؟ انگار راس میگه... از ترافیکش هیچی کم نکرده!!!! پس احتمالا رزرو هم حساب بوده!!!من که نفهمیدم آخرش
Last edited by netstat; 03-12-2014 at 12:45.
پارس هم تکلیفش با خودش روشن نیست به خدا....
به خودش گیر میده معلوم نیست چند چنده![]()
الان کاربر x میاد میگه پارس انلاین در راستای رضایت کاربرا رزرو رو هم قبول میکنه![]()
من چی گفتم پس !! گفتم که از خودشون تایید گرفتم که فقط خرید سرویس مهمه قبل از ۱۰ آذر بوده باشه و اونی که گفتن شروع سرویس دروغ بود که سرویس هاتون رو بسوزونید
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه اون کابر x خودش همین دیشب گفت قطعا باید سرویس شروع میشده که اصلا چنین چیزی نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
میشه از صفحه اول پروفایلت که تاریخ اتمام قرارداد رو زده عکس بذاری؟
اگر رزرو هم حساب میشد که اینطوری هر کسی میتونست دوساله با شبانه رایگان بگیره !
قبل 10 آذر اول سرویس قبلیشو میسوزوند یه سرویس یه ساله میگرفت فعالش میکرد بعدش یه سرویس یه ساله هم رزرو میکرد !![]()
منم توی پاسخی که به شما داده بودم حرف شما رو تایید کردم و گفتم موقع صحبت با اینکه میگفتن رزرو قبول نیست ولی یه مقدار هم مشکوک میزدن...![]()
بیا حلال زاده اومد
داداش سریع بیا عکس از صفحه اول پروفایلت بزار و الا متهم میشی به مزدوری که میخواد پارس انلاین خراب کنه
البته اگر شبانت رو دوست داری نزار اگر گذاشتی همین امشب سرویست میترکنه
Last edited by khoodet; 03-12-2014 at 12:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)