آقا کسی اینجا تو ورد 38 تو ترایب FTN آشنا نداره؟
میخوام ببینم چه آشی پختن برام
از 56 ساعتی نوبل ترین میفرستن!!!
آقا کسی اینجا تو ورد 38 تو ترایب FTN آشنا نداره؟
میخوام ببینم چه آشی پختن برام
از 56 ساعتی نوبل ترین میفرستن!!!
سولجر ورلد اسپید جدید کی میاد.این یکی رو دیگه حتما هستم.
من کلی گشتم دنبال تو ببینم کی میای اسپید.
ولی دیگه من نیستم. چون این ماه امتحان دارم و هیچی نخوندم. اگه بیام باید یک 5-8 ساعته باشه.
سلام!
بالاخره طرف رو کلیر کردم!
نمی دونید چند ساعت منتظر بودم تا طرف بهم حمله کنه!
دقیقا همونطور که می خواستم طرف حمله کرد و بعدش نیروها رو طوری تنظیم کردم که وقتی نیروهای یارو به روستاش میرسن نیورهای ن بعد 2ثانیه برسن و دیگه نتونه جا خال بده که خوشبختانه همینطور شد و دیگه خیالم از بابت این یارو هم راحت شد!
حالا برم بگیرم بخوابم : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزنین کل ترایبشون رو نوبل کنین زرت و پرت نکنن !!
ایـــول !! خوشمان آمد !!! یو به من رفتی !!! : دی
مسعود اسکاتت رو لول 3 کن و اسکاتش کن شاید بیرون روستا کلی نیرو داشته باشه و بعد هم نوبلش کن !!!
دیشب ورلد اسپید منو سعید رفتیم خیلی جالب بود.جای همتون خالی.5 ساعت بیشتر نبود.سعید که سه و نیم اینا رفت منم 4 اینا رفتم.
همه چی داشت خوب پیش می رفت که سعید داشت یه روستا رو کلیر می کرد که بگیرتش.کلیر هم کرد اما تا امد بگیره یه ادم نوب گرفت.طرف یه نوبی بود که دومی نداشت.با نیروهای تدافعی حمله می کرد.اینقدر با نیروی تدافعی حمله کرد که سعید رو کلیر کرد.سعید گذاشت رفت.من موندم.یه 20 مین بعدش طرف رو کلیر کردم.نوبلمنم هم ساختم.امدم بفرستم یکدفعه 4 تا حمله امد روم.من اگه اون روستا رو میگرفتم می شدم رنک 10 و اون یارو که به من حمله کرد خودش رنک 10 بود که با گرفتن روستای من شد رنک 3.
جالب که من دیگه نیروی انچنانی هم نداشتم.نیروهای تدفاعی واسه اسپورت سعید مردن 75 در صد تهاجمی ها هم واسه کلیر کردن طرف.ولی خوب بد نبود.
روستای سوممو گرفتم
الان دو تا نوبلمن بیکار دارم با نصفه نیوک( همه یونیت ها لول 3) می تونم هر کی رو دلم بخواد کلیر کنم
ولی لامصب تارگت خوب پیدا نمیشه که
حوصلم سر رفته. چیکار کنم. می خوام تا هفته ی سوم از شروع بازی حداقل 5 تا روستا داشته باشم
من جایی نرفتم، تا آخر بازی بودم. روستای دومش رو خودم کلیر کردم(همون تارگتم که گرفتش) و نوبلش کردم.
روستای اولش رو هم یکی دیگه گرفته بود. آخر بازی یه بربرین گرفتم که 3کا پوینت داشت.
اما یکی همزمان میخواست اون بربرین رو نویل کنه، ولی من بردم.
اگر حمله های اون نوب رو یک ثانیه زود تر جاخالی میدادم. میتونستم کلیرش کنم.
و میتونستم روستای اولش رو بگیرم. رنک 30 شدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by soldier; 24-08-2009 at 19:04.
اسکاتش و کردم دیدم 2 تا کت داره و 6 تا LC : دیایـــول !! خوشمان آمد !!! یو به من رفتی !!! : دی
مسعود اسکاتت رو لول 3 کن و اسکاتش کن شاید بیرون روستا کلی نیرو داشته باشه و بعد هم نوبلش کن !!!
نامرد زدم آهنگری و دو لول آورد پائین وگرنه آکادمی رو ساختم ولنگ این آهنگری هستم!!
اینطور که محاسبه کردم فردا ساعت 6 بعد از ظهر یه نوبلمن دارم![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)