سلام
دوستان چطوری تست سرعتشون درست و بالا نشون میده من با اینکه سرعت دانلودم بیشتر 200 میشه ولی:
اکو 1 مگ اصفهان
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
دوستان چطوری تست سرعتشون درست و بالا نشون میده من با اینکه سرعت دانلودم بیشتر 200 میشه ولی:
اکو 1 مگ اصفهان
نوشتم کهاز مخابرات گرفتم. نسبت به قیمتش خوبه و هم اینکه پورت های با کیفیتی ارائه میکنند. البته این مخابرات اصلا ثبات مکانی نداره و ممکنه شهر به شهر فرق کنه (به طور کلی مخابرات هر استانی یک جور کیفیت رو ارائه میکنه). شما اگر میخواید از مخابرات بگیرید قبلش تحقیق کنید ببینید کیفیت مخابرات توی اون استان چطوره. قیمتش هم که معمولا از همه ISP های دیگه پایین تره
شما هم همون مشکلی رو که من داشتم داری یعنی سرعت تک کانکشن و وبگردی پایینی داری! قبل از هر چیز زنگ بزن پشتیبانی بهشون بگو برای چی سرعت تک کانکشنت پایینه؟! اگر نتونستن راهنمایی کنند (که نمیتونن!!) ازشون درخواست کن بگو من سرعتم پایینه پورتم رو عوض کنید. اگر عوض کردند و بهتر شد که هیچی برو حالشو ببر اگر عوض کردند و بهتر نشد که احتمالا مشکل یا از مرکز مخابراتیته یا از پورت هایی که شاتل اجاره کرده، در اینصورت برو تخلیه کن و یک ISP دیگه رو امتحان کن و احیانا اگر هم پورتت رو تخلیه نکردند که صبر کن سرویست تموم بشه بعد برو 100 درصد تخلیه کن.
دوستان کلا لینک های شاتل اصفهان فعلا وضعیت خوبی ندارن
بنده بیش از 10 بار با پشتیبانی طی یک ماه اخیر صحبت کردم
اگر می بینید نتتون خوب نیست نگران نباشید.دائمی نخواهد بود(بعد از اینکه امروز حسابی پشتیبانو شستم گذاشتم کنار گفت خود مدیریت هم اقدام کرده برای درست شدن لینک ها)
اگر هم فکر می کنید نتتون خوب هست،اشتباه فکر می کنید
پکت لاست هم تقریبا روی 10-20 % هست(البته غیر از یکی از لینک ها که stable هست و پکت لاستش روی 7-8 % هست)
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 5663, Received = 4775, Lost = 888 (15% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 231ms, Maximum = 817ms, Average = 449ms
احتمالا به کاربران اصفهان تخفیف تعلق میگیره بابت کیفیت پایین اینترنت در ماه اخیر
گل گفتی
کلا این چند روزه پکت لاست برام اعصاب نداشته!!هر چی به پشتیبانی قم میگم مشکل دارن زبونم مو در اورد! میگن ما مشکل نداریم...منم میگم خطم + سیستمم مشکل نداره. اونم دیگه جواب نداره بگه
هر ساعتی یه سازی میزنه این شاتل...
پینگ DNS شاتل:
Reply from 85.15.1.15: bytes=32 time=18ms TTL=59
Reply from 85.15.1.15: bytes=32 time=19ms TTL=59
Reply from 85.15.1.15: bytes=32 time=26ms TTL=59
Reply from 85.15.1.15: bytes=32 time=19ms TTL=59
Ping statistics for 85.15.1.15:
Packets: Sent = 67, Received = 64, Lost = 3 (4% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 18ms, Maximum = 33ms, Average = 20ms
نگفتن کی درست میشه این مشکل پکت لاست؟
Last edited by and-roid2; 23-01-2014 at 00:38.
دوستان در رابطه با art6 اطلاعات میخواستم-سرعت شبانه روزانه و پینگ .ممنون
ART6 512 کیلوبیت بر ثانیه 512 کیلوبیت بر ثانیه نامحدود ۳۰ ۹۳٫۰۰۰ Valid
من فقط از dns گوگل استفاده میکنم (قم) - پینگ 4.2.2.4 همین الان :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیزمگه مجبوری این همه پول بدی بیای این طرحو ک مثلا نامحدود هست ورداری!
خب بورو از یک شرکت دیگه بگیر ک بهتر باشه از شاتل به ه حال بعد اون قدر گیگ مصرف سرعتتو مثل خر پایین میارن و ای که سرعت چنده پینگ تا حالا کسی نداشتش یا ای ک من حد اقل نمیدونم
نه باووووووو
مدرک کیلو چنده
اندیشه پورت 1 مگ رو همینجوری کیلویی میده !
من بین این شرکت هایی که بودم فقط شاتل سر این مدرک گرفتن اینقدر گیر هست
اندیشه - ضحی کیش خیلی بیخیالی طی میکنن![]()
مخابرات-پارس-آسیاتک-ضحی کیش-های وب
شاتل شهر مون هم گفته مشکلی نداره 512 همینجوری بهت میدیم بستگی به نماینده اون شهر داره
من دارم تحقیق میکنم !چون من ماهی 20 گیگ حداقل مصرف دارم اگر 1 ماه بکشه میشه 23 24 گیگ!سرویس های شاتل هم که اصلا بالا 15 گیگ نداره تازه اونام بالای 100تومنن!![]()
هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)