تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4371 از 4428 اولاول ... 3371387142714321436143674368436943704371437243734374437543814421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,701 به 43,710 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بستگی به کیفیت خط شما، ثبات ارتباطتتون، میزان صدمه دیدن ارتباطات بین مودم شما و مخابرات، و مسائل مشابه داره.

در کل احتمالاً کاری که این سرویس "گیم" میکنه، اینه که سرعت خط شما رو روی مقدار کمتری میبندن تا snr افزایش یافته، کیفیت و ثبات ارتباط بالاتر بره. فکر نمیکنم کاری فراتر از این انجام بدن!

اگر خط شما تا 9 مگ و حتی 16 مگ رو کشیده و هیچ مشکلی در ثبات ارتباط و مثلاً ping timeout ندارید، یعنی احتمالاً با این سرویس "گیم" هیچ تفاوتی براتون ایجاد نمیشه.

در کل این سؤالات رو باید از پشتیبانی پارس آنلاین بپرسید و میتونید بگید موقتاً براتون تنظیم کنن روی این مود و تست کنید...
    من نمیدونم چی کار می کنند ولی اون موقع که پینگم بالای 200 بود خطم روی 2 مگ بسته شده بود (snr 32) ولی الان 4 مگ بسته شده (snr 23) و شرایط بهتره. شما درست میگید یکی از فاکتور هاش کم کردن downstream هست برای پایدار شدن snr ولی مسلما تغییرات دیگه ای هم انجام میدن

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کی فکرشو میکرد پارس آنلاین دو روز آخر تبصره تمدید تا 10 آذر رو اضافه کنه؟ پس تا یک سال دیگه خیلی تغییر ها ممکنه بیفته . پس فعلا حال این یک سال رو ببر
    راست هم میگی داداش.. من اگه میشد برا 3 4 سال همون 9 اذر سرویس میگرفتم... کاش قرارداد 2 ساله هم داشت... بدم میاد از اینکه همینم نداشته باشم... دوستان پیش خودشون فکر نکنن من هر شب دانلود دارم.. من در ماه حدود 40 گیگ دانلود بیشتر ندارم... شاید با همین استفاده میتونستم شاتل هم برم.. ولی خداوکیلی تو این 5 6 سالی که پارسم ازش بدی ندیدم! ( هیچوقت دنبال پینگ و این قرتی بازیا نبودم ) + جایزه هم این اواخر داده بود بهم... ولی برام شبانه مهمتر از همه چیز هست... وگرنه شانل هم میگن 30 گیگ شبانه راحت میشه گرفت...

3. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

من نمیدونم چی کار می کنند ولی اون موقع که پینگم بالای 200 بود خطم روی 2 مگ بسته شده بود (snr 32) ولی الان 4 مگ بسته شده (snr 23) و شرایط بهتره. شما درست میگید یکی از فاکتور هاش کم کردن downstream هست برای پایدار شدن snr ولی مسلما تغییرات دیگه ای هم انجام میدن
    بسته به attenuation ـی که داخل مودمتون برای down نشون میده، به احتمال زیاد، اون موقع که خطتون روی 2 مگ بسته شده بوده، درواقع بسیار بیش از اینها رو میکشیده ولی به 2 مگ محدود شده بودید.

الان هم با 4 مگ، اگر snr 32 هست، یعنی بسیار بیش از اینها رو میکشه.

احتمالاً اون موقع که 2 مگ بوده، مود ارتباطی رو مثلاً محدود کرده بودن فقط به فلان، بعد براتون بقیه رو فعال کردن (مثل adsl2+).

البته شاید کارهای دیگه ای هم بکنن، ولی به نظر میاد عمده ترین کاری که میکنن همینه که میگذارن روی یه سرعتی که ثبات بالاتری دارید تا به خاطر بالا اومدن snr، خط باکیفیت تر بشه و loss و error کمتر

5. 3 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ای بابا تا یه سال دیگه شاید اینترنتو ملی کردن کلا خیالمون راحت شد.... به قول اون دوستمون خلاص!!! آخه آدم تو ایران که برا چیزی برنامه ریزی نمیکنه که....
    والا اگه اینترنت ملی قیمت درست حسابی داشته باشه مگه احمقم سراغش نرم ، من کل دانلودم حدود 15 گیگ در ماهه که 12 گیگشو از سایتای دانلود داخلی میگیرم(نرم افزار و آموزش های لیندا و چند تا هم کارتون)
    تعرفه یکی(فکر کنم هایوب بود)دیدم اصن از هم گسستم 128 سه گیگ ماهی 15000 تومن
    دیگه اینترنت ملی که نباید محدودیت داشته باشه مسخره شو درآوردن
    Last edited by m751; 02-12-2014 at 23:39.

7. این کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

البته شاید کارهای دیگه ای هم بکنن، ولی به نظر میاد عمده ترین کاری که میکنن همینه که میگذارن روی یه سرعتی که ثبات بالاتری دارید تا به خاطر بالا اومدن snr، خط باکیفیت تر بشه و loss و error کمتر
    قبول دارم اگه loss توی شبکه ی بین کاربر و ISP کم بشه پینگ هم بهتر میشه ولی مگه این loss توی حالت متوسط چند درصده؟ (خودم جوابشو نمیدونم ) ولی اگه زیر 1 درصد باشه تاثیرش تو پینگ ناچیز میشه....

9. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خدمت اساتید حوزه آمار سایبری و کاربران حاضر در تاپیک
    پارس آنلاین برای پروفایل بازی interleaving رو غیر فعال میکنه . ربطی هم به چیزایی که اساتید و سروران گرام گفتن نداره
    Last edited by Le0nard0; 02-12-2014 at 23:55.

11. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

پارس آنلاین برای پروفایل بازی interleaving رو غیر فعال میکنه . ربطی هم به چیزایی که اساتید و سروران گرام گفتن نداره
    من تو رو میکشمت آخر
    راست میگه احتمالا همینه.....
    ==========
    ولی اون چیزی که من گفتم هم جواب میده... در واقع همون QoS میشه دیگه....
    Last edited by netstat; 03-12-2014 at 00:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یکی از کاربران با ادب،منطقی و با سواد انجمن دوستمون جناب bilmazlar هستند. به شخصه از پست های ایشان استفاده می کنم. اختلاف نظر همیشه هست، چه بهتر که در فضای دوستانه و توام با احترام متقابل صحبت بشه.

در مورد استفاده از پهنای باند داخلی چند سالی هست pap هایی مثل آسیاتک(هاست دی ال)،شاتل،پارس آنلاین و های وب با همراهی شرکت زیر ساخت سعی کرده اند سایت های پربازدید رو به داخل کشور منتقل کنند. طبق گفته نوروزی مدیرکل مهندسی عملیات شبکه دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باندی در حدود 30 گیگابیت به داخل منتقل شده. این پهنای باند متعلق به سایت های پربازدید که رتبه های خوبی در الکسا در ایران دارند می باشد که اکثرا برای دانلود فیلم،عکس،موزیک،نرم افزار و ... هست.

14. 3 کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من تو رو میکشمت آخر
    راست میگه احتمالا همینه.....
    ==========
    ولی اون چیزی که من گفتم هم جواب میده... در واقع همون QoS میشه دیگه....
    ببخشید این بحث طولانی شد ولی برای اینکه اطلاعات اشتباهی به کسی نداده باشم یه توضیح کوتاهی میدم...

ظاهرا interleaving یه روشی هست که با تجمیع پکت ها تاثیر نویز رو توی کیفیت ارتباطات کمتر میکنه... این کار یه مقدار delay ایجاد میکنه. چون مودم باید صبر کنه تا پکت ها جمع بشن بعد ارسالشون بکنه... با حذف interleaving این delay از بین میره اما از اون طرف نویز تاثیر بیشتری روی کیفیت ارتباط میتونه داشته باشه.... به خاطر همین پارس آنلاین وقتی interleaving رو توی پروفایل گیم غیر فعال میکنه میاد ریت خطو کم میکنه تا SNR بره بالا و تاثیز نویز کاهش پیدا کنه اینجوری احتمال اینکه حذف interleaving کیفیت ارتباط رو کاهش بده کمتر میشه....
    اطلاعات بیشتر:تاثیر این کار هم حداکثر 40-20 میلی ثانیه کاهش latency هستش!
    Last edited by netstat; 03-12-2014 at 00:28.

16. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

پس دلیل اینکه سرعت رو 4 مگ یا پایین تر میبندن تا snr بالا بمونه اینه که interleaving رو غیر فعال میکنن! now i see

اگر بخوان سرعت رو بالاتر ببندن، snr پایین اومده و نتیجتا میزان errors, losses بالا میره و ممکنه ارتباطات فرد دچار اختلال زیادی بشه...

18. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •