اره واقعا ولی من دیدم پولشو گرفتم گفتم غلط کردن بیادش![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اره واقعا ولی من دیدم پولشو گرفتم گفتم غلط کردن بیادش![]()
تقریبا پینگ شاتل و پارس با هم یکسان هست.چون مسیرای یکسانی دارن.
شبانه شاتل باید مدیریت مصرف داشته باشی.وگرنه سرعتت 16 کیلوبایت میشه.
این طرحی که میگی را بیشتر توضیح میدی؟
منم 128 دارم باید تمدید کنم موندم شبانه را چکار کنم
دوستان اینکه اعلام کردن قیمت اینترنت 20% کاهش پیدا می کنه جدیه؟ اگه اینطوره طولانی مدت تمدید نکنیم که اگر ارزان شد از شرایط جدید استفاده کنیم؟؟
Last edited by black_19_night; 21-01-2014 at 14:21.
نه زیاد جدی نیسشما 3 ماهه و این حددا بخری بهتره، یه تخفیف کوچولی هم میخوره اینجوری که اون 20 درصدو یه کم جبران میکنه
مرسی از پاسختون
پس اینطوری نمیصرفه شاتل، توی روز یا شب که ساعت رایگان هست پینگ شاتل چطوره؟ کلا هیچ فرقی نداره در کل با پارس؟ چون پینگ اهمیتش بیشتر از دانلود شبانه ست برای من
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
پینگ در شب و روز ثابت هست.
من مقایسه ای که بین شاتل و پارس انجام دادم متوجه شدم مسیرشون یکی هست...هر وقت مسیر شاتل عوض بشه مسیر پارس هم عوض میشه. و از لحاظ پینگ تفاوت چندانی ندارن.
اما از لحاظ کیفیت پارس انلاین پینگ و سرعتش بسیار نوسان داره در این چند وقته...(داخل تاپیک پارس برید متوجه میشید)
=====
اگر پینگ برای شما مهمه شاتل جدیدا سرویس گیم بطور رایگان ارایه میده و پینگ داخلی رو بشدت کاهش میده با این سرویس!!
پینگ داخلی من در حالت عادی 45 بود. ولی با این سرویس 17 شده!!
و هر چقدر پینگ داخلی پایین بیاد روی پینگ خارجی هم تاثیر میزاره.
از اصفهان کسی هست اینترنت نامحدود 128 رو داشته باشه؟؟
کلا سرعت نامحدوداش چطوره؟ 128 و 512 رو ، رو چند بستن؟؟
سلام بر همگی من یک راهنمایی میخوام بهم بکنید چه سرعتی حجمی من بگیرم که تو دانلود مشکلی نداشته باشم ؟
ارزش داره که نامحدود 512 از این شرکت بگیرم ؟
Last edited by reza 07; 22-01-2014 at 02:56.
کسی 512 اکو داره؟
عکس ازش بزاره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
امروز با شاتل تماس گرفتم و به اپراتور گفتم میخوام سرویس فعلی ام (اکو 128 ) رو به طرح اکو 1 مگ تغییر بدم الان برام یه ایمیل فرستادن که حاوی یه فایل پی دی اف به اسم " تعهدنامه ارسال مدارک"
یعنی واقعا پر کردن این فرم لازمه !؟
![]()
Last edited by ghasem13; 22-01-2014 at 12:08.
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)