تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 522 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام گوشی من k800i است و من چند فایل تصویری رو با نرم افزار vcd cutter به فرمت mp3 در اندازه های مختلف تبدیل کردم و داخل کامپیوتر می خونه و وقتی داخل رم گوشی کپی میکنم و اون رو از کامپیوتر پلی می کنم اجرا می شه اما داخل خود گوشی اجرا نمی شه و میگه قابلیت پخش نداره و می دونم که ربطی به اندازه بایت تراک نداره و مطمئنم که فرمتش mp3 هستش و فقط انگار با اون نرم افزار مشکل داره چون تراک های دیگه که خودشون از اول mp3 بودند رو پخش می کنه و هیچ مشکلی نداره حلا از شما سوال دارم که چی کار باید بکنم؟
    نرم افزاري كه باهاش فايل mp3 ميسازي بدرستي Encode نميكنه كافيه همون فايل MP3 رو دوباره با نرم افزار Jet Audio به MP3 تبديل كني ظاهرا فرقي نميكنه ولي باطنا فايل MP3 جديد با دكودر اورجينال ايجاد شده و فرمت صحيح داره اين رو يه بار امتحان كن نتيجه ميگيري

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hessam_sz
    وقتي از كابل گوشي استفاده ميكنيد سرعت كمه اگر ميخواي سرعت زياد باشه بايد از رم ريدر استفاده كني.گوشي شما مشكل نداره مدلش همنطوره.

كي گفته 810 نداره؟مال من كه داره.اصلا تمام گوشي هاي سوني اريكسون داره
    پس مشکل سرعت برای خودشه؟ پس چرا موقع خوندن اینقدر خوب کار میکنه و سرعتش از 4mbps هم بیشتره؟

اون مشکل رو هم حل کردم. من کانتکت ها رو روی سیم کارت ذخیره میکنم، برای همین این vcard وجود نداشت.
    الان حافظه رو از سیم به گوشی تغییر دادم، امکان افزودن مشخصات vcard اضافه شد.
    مرسی.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزيز كلا سرعت انتقال از Usb كم هست در مورد گوشي. در واقع اگه ميخواي اطلاعاتت رو با سرعت بالا انتقال بدي بهتره از رم ريدر استفاده كني

داره خودمونی میشه my email's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام گوشی من k800i است و من چند فایل تصویری رو با نرم افزار vcd cutter به فرمت mp3 در اندازه های مختلف تبدیل کردم و داخل کامپیوتر می خونه و وقتی داخل رم گوشی کپی میکنم و اون رو از کامپیوتر پلی می کنم اجرا می شه اما داخل خود گوشی اجرا نمی شه و میگه قابلیت پخش نداره و می دونم که ربطی به اندازه بایت تراک نداره و مطمئنم که فرمتش mp3 هستش و فقط انگار با اون نرم افزار مشکل داره چون تراک های دیگه که خودشون از اول mp3 بودند رو پخش می کنه و هیچ مشکلی نداره حالا از شما سوال دارم که چی کار باید بکنم؟
    کسی جواب ما رو نمی ده

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزيز چند پست بالاتر جوابت رو دادم ديگه كافي نبود اطلاعات؟

نرم افزاري كه باهاش فايل mp3 ميسازي بدرستي Encode نميكنه كافيه همون فايل MP3 رو دوباره با نرم افزار Jet Audio به MP3 تبديل كني ظاهرا فرقي نميكنه ولي باطنا فايل MP3 جديد با دكودر اورجينال ايجاد شده و فرمت صحيح داره اين رو يه بار امتحان كن نتيجه ميگيري

داره خودمونی میشه mr.pejiman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    میخاستم بدونم من اگه بخوام یه نرم افزاریو مثل kd player میانبور کنم باید چیکار کنم
    یا مثلا یه کاری کنم که هر وقت لازمش داشتم مجبور نشم برم تو applications
    یا میشه جای پلیر k800 یه برامه دیگه نصب کرد
    ممنون میشم جوابمو بدید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    میخاستم بدونم من اگه بخوام یه نرم افزاریو مثل kd player میانبور کنم باید چیکار کنم
    یا مثلا یه کاری کنم که هر وقت لازمش داشتم مجبور نشم برم تو applications
    یا میشه جای پلیر k800 یه برامه دیگه نصب کرد
    ممنون میشم جوابمو بدید
    راهي نيست. مگه اينكه يه كار ديگه كني:
    برو قسمت تنظيمات/ميانبرها/يكي از جهت ها رو انتخاب كن/برو به قسمت سازمان دهنده ها (orgnaizers)/برنامه هاي كاربردي رو انتخاب كن

حالا مثلا اگه جهت سمت چپ رو انتخاب كني براي ميانبر رفتن به برنامه هاي كاربردي كافيه برنامه مورد نظر رو از ليست app ها انتخاب كني
    اين راه از هيچي بهتره و سريع ميتوني به برنامه هاي نصب شده رو گوشيت دسترسي داشته باشي

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان

یه برنامه برای k810 می خوام که باهاش روی بعضی از فایلها پسوورد بزارم . مثلا روی پوشه عکس ها

خواهش می کنم اگه کسی این برنامه را داره لنکش را برام بده .

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان

یه برنامه برای k810 می خوام که باهاش روی بعضی از فایلها پسوورد بزارم . مثلا روی پوشه عکس ها

خواهش می کنم اگه کسی این برنامه را داره لنکش را برام بده .

با تشکر
    بهتر از اون مي توني از نرم افزار Moby Explorer استفاده كني كه فايل ها رو مخفي مي كنه اين نرم افزار رو هر جا Search كني گير مياري از بس معروفه. چون اينجا جاش نيست نمي تونم لينك بذارم. توي تاپيك نرم افزار براي موبايل مي توني گير بياري يا از تو گوگل هم مي توني پيدا كني

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام,مگه قرار نیست کا800 فرمت acc رو پخش کنه ؟ پس چرا نمی کنه؟
    کلا چه فرمتی کم حجم تر از ام پی تری هست که کا800 قابلیت پخششو داشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •