تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 959 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487537937 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض ديدار با Ken Levine

بدون شك يكي از تاثير گذار ترين شخصيت هاي اين نسل استاد Ken Levine بود كه توانست با خلق اثري همچون Bioshock صنعت بازي را يك قدم به جلو هدايت كند.
    آقاي ليواين پس از پروژه Bioshock و پيوستن به 2K خيلي ديده نشده. صحبتهاي زيادي در اين رابطه هست مبني بر اين كه ليواين اصلا از پيوستن به 2K راضي نبوده و شايد يكي از دلايل كار نكردن روي Bioshock 2 همين دلايل باشد
    ولي چندي پيش خود ليواين اعلام كرد مشغول ساخت يك بازي جديد است كه بسيار متفاوت خواهد بود..

در هر صورت سايت Rock,Paper,Shotgun مكالمه اي با آقاي ليواين داشته كه اصلا راجع به برنامه هاي آينده او نيست و فقط بازيهايي كه براي او بسيار تاثير گذار بوده و او را به اين مقطع رسانده رو از زبان خود ليواين نوشته كه بسيار زيبا شده .

Adventure (Warren Robinett)
    اولين بازي كه مرا واقعا تحت تاثير قرار داد اين بازي بود كه روي Atari 2600 عرضه شد.در واقع اين اولين بازي بود كه شما را در يك دنيا جدا قرار ميداد. دنيايي عجيب از اشكال هندسي عجيب. و اژدهاياني كه شما را وحشتناك نگاه ميكردند و هر لحظه آماده بودند تا شما را بخورند.شما فقط يك نقطه بوديد. وقتي اژدها شما را مي خورد شما داخل معده او ميرفتيد و مي توانستيد تكان بخوريد. اين بازي بود كه من بارها و بارها انجام دادم . چون اين اولين بازي بود كه واقعا شما را به يك ماجراجويي ميبرد و گرافيك طبيعي داشت.

در آن بازي Quest هاي فراوان و فعل و انفعالات زيادي بود. اين بازي هرچيز تاثير گذاري داشت تا مرا ترقيب به وارد شدن به صنعت بازي كند. در اين بازي هدف داشيتد و يك داستان خيلي خيلي مختصر هم وجود داشت.

كليدها و دروازهاي رنگي زيادي وجود داشت كه شما را وارد قلعه مي كرد. من فقط به برهم كنش ميان دنيا اين بازي نگاه مي كردم . من تمام انيميشن هايي كه وقتي دروازه قلعه را باز مي كرديد نگا مي كردم. و من پلهايي كه بين ديوارهاي بود را دوست داشتم. اين بازي تاثيرات زيادي روي من گذاشت كه بازيهاي ديگر نگذاشتند وقتي بچه هاي هم سن من بازيهاي ساده انجام ميدادند من در گلوي ادژهايان بودن

Castle Wolfenstein (Silas Warner)يكي ديگر از بازيهاي تاثير گذار براي من نسخه اصلي Castle Wolfenstein بود.نه Castle Wolfenstein 3D. ولي نسخه اصلي اين بازي را شخصي با نام Silas Warner ساخته بود. كسي كه در حال حاظر مرده.

اين بازي يك بازي معمولي نبود. بلكه اولين بازي در سبك stealth بود.اگر شما بازيهاي Thief يا Splinter Cell را دوست داريد بايد Castle Wolfenstein را گرفته و احترامات به آن را به جا بياوريد.

شما در نقش Allied POW بازي را دنبال مي كرديد كه مجبور بوديد از يك قلعه فرار كنيد. اين بازي تمام المانهاي سبك stealth را دارا بود . شما خيلي ضعيف تر از نيروهاي آلماني بوديد و شما خيلي از نشان دادن خود ميترسيديد به اين خاطر كه مهمات شما خيلي محدود بود. و اگر شما اسلحه اي پيدا مي كريد فقط تعداد كمي مي توانسيتد از آن استفاده كنيد.(اين بازي تاثير بسزايي روي من داشت براي خلق System Shock 2).شما مهمات كمي داشتيد و بايد در صندوق ها را باز مي كرديد تا گنج پيدا كنيد ولي شما هيچ نميدانستيد كه چه نوع گنجي داخل اين صندوقچها است. شما در تمام مدت بيم داشتيد كه نكند ماموران S.S پيدا شوند.

همنين اين بازي داراي يك سيستم صوتي ناقص هم بود. بعضي وقتها يك نازي پيدا ميشد كه جمله اي شبيه به “Achtung!” يا “Kommen Sie” مي گفت. و سبك صداي اين بازي خيلي زمخت بود. من الان مي گويم زمخت . ولي آن زمان كافي بود يك S.S از كنارتان رد شود تا تپش قلب بگيريد. اين بازي خيلي جالب بود و من بازهم آن را در آينده بازي خواهم كرد . و معتقدم حتي اگر آدم بميرد هم بايد اين بازي را انجام دهد.

The Legend of Zelda (Nintendo)من نميدونم چه چيز بايد در مورد Legend of Zelda بگم كه تا الان گفته نشده. اين بازي يكي از محبوب ترين عناوين من در تمام عمرم بود.بازي داري طراحي فوق العاده قدرتمندي بود. اين بازي هم يكي از دلايلي بود كه من را به اين راه كشاند.وقتي من از كالج فارغ تحصيل شدم سريع به آپارتمان خود در San Francisco رفتم و با اولين دوست دختر جدي خودم آشنا شدم. او چند سال از من جوان تر بود . و بعد از پايان تابستان او مجبور بود به مدرسه برود. در آخرين روزهايي كه در San Francisco بوديم. من به دلايلي Legend of Zelda را برداشتم. او منتظر يك اشاره ي كوچك بود كه در آخرين روز ما در سن فرانسيسكو اتفاق بي افتد. ولي من انقدر عجله داشتم تا اين بازي را انجام دهم و بحر آن شده بودم كه اصلا او را فراموش كردم و او هم يك تاكسي گرفته بود و به سمت فرودگاه رفته بود ومن تازه فهميدم كه بايد آن دختر را پيش خود نگه ميداشتم و همان روز كلا NES خودم را خاموش كردم.

واجب است كه بگويم ما تابستان بعدي را ديگر در كنار هم نبوديم.

Ultima Underworld (Blue Sky Productions)Ultima Underworld بازي بعدي من بود. اكثر بازيها سعي داشتند كه شما را در جايي بگذارند ولي تكنولوژي در آنجا نبود. Ultima Underworld اولين بازي بود كه شما مي توانستيد چندين المان كه سازندگان طراحي كرده بودند را استفاده كنيد. اين المانها در كنار هم قرار مي گرفتند و راههاي مختلفي را در بازي ميساختند

اين بازي يكي از تاثير گذار ترين بازي ها براي من به عنوان يك بازيباز بود. من هميشه توسط چند

دنيا اين بازي بسيار متقاعد كننده بود . دنيا خيلي محدود بود ولي بسيار پيچيده كه آزادي عمل هر كاري را به شما ميداد. اين بازي چشمان من را به اين اصل باز كرد كه. بازيها چقدر مي توانند تجربه اي متفاوت براي شما ايجاد كنند كه شما تا به حال تجربه نكرده ايد.
    goblin تحت تعقيب قرار مي گرفتم. و هميشه درجه سلامتي من پايين بود و من هميشه از دست آنها فرار مي كردم و از گوشه ها مي رفتم. سيستم طراحي Ultima Underworld در واقع طوري بود كه شما هيچ گاه پيش بيني نمي كرديد در آينده چه اتفاقي خواهد افتاد. مي توانستيد با گابلينها و عنكبوتها مبارزه كنيد يا آنها را دور زده و فرار كنيد. من تا به حال همچين چيزي را نديده بودم.

سايت Rock,Paper,Shotgun:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع:
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض مصاحبه با Guillaume de Fondaumiere در مورد Heavy Rain

سايت gamesindustry.biz به تازگي با Guillaume de Fondaumiere مصاحبه اي داشته كه بسيار زيبا شده و به شرح زير است.

كار ساخت Heavy Rain چطور پيش مي رود؟

اين واقعا يك احساس خوب است.ما خيلي خوشحال هستيم.ما نسخه ي آلفا اين بازي رو در April 15 آماده كرديم و ما خيلي خوشحال هستيم و اين لحظات بسيار خوبي براي ما است به موقع و درست به اندازه بودجه خود. چون ما ميدانيم تمام بازي را در دستان خود داريم و مي توانيم از اول تا آخر آن را بازي كنيم. پس ما در حال حاظر به جذاب ترين قسمت ساخت بازي رسيديم. و ما اطمينان پيدا مي كنيم كه تمام صحنه هاي بازي همانطور كه ميدانيم درست طراحي شده و ما در بهترين لحظات هستيم.

به موقع و بودجه كافي-- خيلي خوب است چون اين اتفاق به اندازه كافي در صنعت بازي اتفاق نمي افتد. شما چگونه اين پروژه را اداره كرديد تا اطمينان پيدا كنيد كه اين اتفاق مي افتد؟

من فكر مي كنم ما به مدت خيلي زياد آماده بوديم.قبل از اينكه Heavy Rain را آغاز كنيم. ما در سال 2005 بازي Fahrenheit را تمام كرديم و بعد از آن يك ديد به خواص كنسولهاي نسل بعد انداختيم.و ما فكر كرديم ما مي تونيم باز هم بازيهاي ديگري همانند روش قبلي بسيازيم. مثل روزهاي قبل.

ما فهميديم كه ساختار قوي در استوديو خود داريم و ما بايست به تمام شواهد و داشته هاي خود اعتماد مي كرديم تا پروژه بعدي خود را بسيازيم. و ما حدود يك سال و نيم فقط به تكنولوژي و كيفيت فكر نمي كرديم. ما به ترتيب و آرايش كار خود هم فكر مي كرديم.

وقتي شما 500 نفر را ماهها ببينيد كه در حال ساخت هستند و اينكه همه در يك اتاق مشغول كار روي يك پروژه هستند . اين زمان كمي را مي برد ولي موفقيت سريعي هم همرا دارد. وما خيلي خوشحال هستيم كه توانستيم يك نظم و هماهنگي بين افراد خود ايجاد كنيم و تمام اين موضوعات به طور يك پارچه ما را به يك بازي كامل مي رساند.

من فكر مي كنم هر استوديو و هر پروژه اي كمي نكات استثنايي دارد ولي براي ما اين يك تجربه فوق العاده خوب بود . البته ساخت يك بازي روي يك پلتفرم جديد بسيار سخت بود.

ولي از ديد من ، ما در E3 امسال بازيهاي بسيار خوبي را ديديم كه سازندگان آنها در راه درست و موفقيت قدم گذاشته اند . من فكر مي كنم ما به سكويي از اين صنعت رسيده ايم كه ساخته هاي ما خيلي تو چشم مي آيند.

من فكر ميكنم رابطه هاي زياد بين سازندگان و ناشران بازي ها است و تعاملات زيادي در اين راتا رد و بدل مي شود ، ولي من بايد بگويم واقعا از ارتباط با Sony خوشحال شديم. استوديو ليورپول فوق العاده پر جنبو جوش بود. و اين يك رابطه كاري فوق العاده بود. و اين خيلي مهم است. وقتي شما از اين بابت كه ناشر كي و چگونه مي خواهد پول شما را بدهد نگران نباشيد و اينكه آيا اين بازي را قبول مي كنند يا نه و يا اينكه يك چيزي را براي بار 3 ام و يا 4 ام از شما بخواهند انجام دهيد.

متاسفانه ما همچين مشكلاتي را قبلا داشته ايم. ولي خوشبختانه ما با SCE رابطه ي بسيار خوبي داشتيم و من از افراد ديگري هم شنيده ام كه در اين جا نه تنها سازندگان بلكه ناشران هم خيلي تاثير گذار قرار خواهند گرفت.

اين روزها كار كردن به طور انحصاري مزايايي دارد. يكي از آنها اين است كه بازي كيفيت خوبي پيدا مي كند. و در حال حاظر Heavy Rain يكي از بازيهاي بزرگ انحصاري PS3 است ولي شما چگونه اين فشار را جواب مي دهيد؟

من فكر مي كنم يك فشار عملي رو ما قرار گرفته. ولي در حال حاظر ما دقيقا جايي هستيم كه در ابتداي ساخت بازي قرار بود به آن برسيم.و اين يك امر بسيار مهم براي اعضاي گروه ما است و اينكه بدانند مردم براي كاري كه آنها كرده اند اهميت قائل هستند. مخصوصا در بازي كه با احساسات جلو برده شده. و وقتي احساسات هسته اصلي ساخت يك بازي باشد . سازندگان دوست دارند ببينند كه بازي آنها ديده شود. پس ما خيلي به خود افتخار مي كنيم.

من ميدانم اين فشارها براي ما مسئوليت به وجو مي آورد. مخصوصا وقتي فكر مي كنم قولهاي ما در مورد Heavy Rain براي اين صنعت خيلي مهم است. و ما مي خواهيم يك بازي درگير با داستان را نشان دهيم و اينكه ما به بازيبازها پيشنهاد مي كنيم كاري به غير از تيراندازي،رانندگي و مبارزه انجام دهند و اين فعل و انفعالات خيلي مهم تر از اين المانها است.

پس من فكر مي كنم اين يك مسئوليت بزرگ براي ما است و ما هم خيلي بر روي آن تمركز مي كنيم ولي اين يك فشار ثابت است.

شما ذكر كرديد كه احساسات براي اين صنعت خيلي مهم است. به اين خاطر كه آدرنالين براي ما در بقيه بازيها يك امر معمولي بود ولي احساسات خيلي سخت تر هست . مي توانيد براي ما چند بازي مثال بزنيد Another World, Shadow of the Colossus اين دو بازي دو وجهه احساسي داشتند . فكر مي كنيد با توجه به اين سوابق مردم چه ديدي نسبت به Heavy Rain خواهند داشت؟

من اميدوارم Heavy Rain همانند يك فيلم يا كتاب خوب در ذهن مخاطبان بماند. و اين دقيقا هدف ما است.و من دوست دارم با ديدي با اين تفسير كه اين بازي يك نگاه تازه و كاملا جديد را ايجاد كرده مردم به آن نگاه كنند.

اين راهي است كه ما دوست داريم در آن باشيم. بازي Another World هميشه يكي از بازيهاي مورد علاقه من بوده و اين بازي بود كه مرا وادار كرد كه به صنعت Game وارد شوم.

آيا مي توان بازي Heavy Rain را به عنوان آورنده سبكي جديد در صنعت بازي تشويق كرد؟

به طور حتم بله.

بازي در سال 2010 عرضه مي شود. آيا شما مي خواستيد كه در ترافيك سنگين بازيهاي كريسمس اين بازي را عرضه نكنيد يا اين يك برنامه طولاني مذت بوده؟

ما هميشه ميدانستيم كه پنجره اي براي عرضه بازي خواهيم داشت و اين براي ما خيلي مهم بود كه ما بازي را به درستي كامل كنيم و بعد آن را عرضه كنيم. و ما جنبه هاي مالي را هم در نظر گرفته بوديم و براي ما خيلي مهم است كه بازي را درست بعد از تكميل شدن عرضه كنيم.

از ديد من بيشتر ناشران هيچ گاه IP جديد كه سبك جديدي دارد را قبل از كريسمس عرضه نمي كنند و در آن زمان خيلي شلوغ است و بعضي بازيها براي بقا بايد فضاي بيشتري داشته باشند. در كل Quantic Dream و Sony باور دارند زمان عرضه بازي بسيار مناسب است.

آيا شما به گذشته نگاه كرديد و بازي Little Big Planet را ديديد و سعي كرديد از آن درسي بگيريد؟ آيا شما فكر مي كنيد كه Heavy Rain يك Big Bang بزرگ است يا به آرامي همه جارا مي سوزاند؟

من فكر مي كنم اين بازي عمر بيشتري نسبت به بقيه بازيها خواهد داشت. چيزي تقريبا مثل LBP و اينكه ما در محل خود هستيم و ممكن است يك بازي شوتر يك شوترهاي ديگر را بزند. و اين دليلي است كه اكثر فروشهاي بالا در يك دوره زماني كوتاه انجام مي شود.

ولي براي يك بازي نو آور اين اتفاق نمي افتد و شما عمر بيشتري از آنها ميبينيد.و همين دليل است كه عرضه اين جور بازي ها خيلي جالب است.من فكر مي كنم LBP موفقيت بزرگي را كسب كرد. شما هيچ گاه اين بازي را در يك زمان در شماره يك ليست فروش نميديديد . ولي هميشه يك فروش استمراري از اين بازي قابل روئيت بود . دقيقا نميدانم چقدر ولي فكر كنم اين بازي 2.5 million نسخه فروش داشت.

منبع:
    کد:
    سايت gamesindustry.biz :
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض تایید شایعات در مورد Tomb Raider جدید!

طی تماس بازی‌ستر با آقای خوشگو از مسئولان بخش Marketing شرکت Eidos، مشخص شد شایعات اخیر در مورد Tomb Raider حقیقت دارند.

طبق گفته ایشان این بازی توسط استودیو Crystal Dynamics در دست ساخت است و زمان زیادی تا اتمام ساخت بازی باقی مانده است.

چندی پیش شایعه شده بود که Tomb Raider جدید از نو ساخته خواهد شد (Reboot) و بازی دارای المان‌های سبک ترسناک به همراه خشونت بیشتر، است.

منبع:
    کد:

4. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

سلام امروز دوتا خبر دارم !

هردو بد هستن !

1. نخسه PC از بازی به صورت رسمی حذف شد !! واقعا برای PC بازها ناراحت شدم ! نا امید شدن !

2. چندی پیش Remedy رسما اعلام کرد Open World بازی هم حذف شده . شما دیگر توانایی جابه جا شدن ازادانه رو در بازی

ندارید !

منبع :

کد:
    با تشکر ، خشایار
    ببخشیدا(مرده شور این مایکروسافت رو ببرن) خودشم میدونه سخت افزار xbox 360 پایین تر از پی سی هست.اپن ورلد رو که حذف کرد.شورشو در آورده.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ببخشیدا(مرده شور این مایکروسافت رو ببرن) خودشم میدونه سخت افزار xbox 360 پایین تر از پی سی هست.اپن ورلد رو که حذف کرد.شورشو در آورده.
    شما Open World میخوای همون GTA رو بازی کن ! مصاحبه کاملش بود که گفت ما آزادیه عمل رو به صورت کامل از گیمر ها نگرفتیم اما دیگه بازی open world کامل نیست چون امکان داشت به محتوای اصلیه بازی صدمه بزنه

7. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما Open World میخوای همون GTA رو بازی کن ! مصاحبه کاملش بود که گفت ما آزادیه عمل رو به صورت کامل از گیمر ها نگرفتیم اما دیگه بازی open world کامل نیست چون امکان داشت به محتوای اصلیه بازی صدمه بزنه
    ببخشید دیگه.منتظر نظر شما بودم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض BioShock 2 تا نیمه اول سال 2010 تاخیر خورد!

شرکت Take-Two امروز اعلام کرد که بازی BioShock 2 در نیمه اول سال 2010 عرضه خواهد شد، پیش از این اعلام شده بود که بازی در نوامبر امسال عرضه می شود. Strauss Zelnick رئیس Take-Two در این باره اعلام کرده است که دلیل این امر برقراری تعادل در سال مالی 2009 این شرکت می باشد، همچنین به گفته ایشان عرضه بازی در سال 2010 به نفع خود بازی نیز هست و باعث بالاتر رفتن کیفیت بازی خواهد شد.

منبع:
    کد:
    منابع اصلی:
    کد:
    کد:

10. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض BioShock 2، Mafia II، Max Payne 3 و Red Dead Redemption همگی با تاخیر مواجه شدند!

Take-Two امروز اعلام کرد که چهار بازی بزرگ BioShock 2، Mafia II، Max Payne 3 و Red Dead Redemption با تاخیر مواجه شده و به سال مالی 2010 موکول شدند.

رییس شرکت گفت:" تصمیم برای تغییر تاریخ انتشار یک بازی هیچوقت آسان نیست. خصوصا برای بازی‌ پرطرفداری مانند Bioshock 2. به نظر ما لازم و ضروری بود تا وقت بیشتری بر روی این عناوین صرف شود تا به جایگاه شایسته خود دست یابند و طرفداران را نیز راضی کنند. بر همین اساس ما دنباله این چهار بازی بزرگ خود را به زمانی در سال مالی 2010 موکول کردیم."

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

12. 3 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ببخشید دیگه.منتظر نظر شما بودم.
    اولا لحنتو درست کن ! دوما اگر اطلاعات زیاد و کاملی نداری حتما نباید بری یه جا پست بدی برای بالاتر رفتن پست هات ! اول برو خبر کامل رو بخون بعد بیا نظر بده ! این بازی رو هم با اون GTA مقایسه نکن !

BioShock 2 تا نیمه اول سال 2010 تاخیر خورد!
    به به ! تبریک میگم !

14. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اولا لحنتو درست کن ! دوما اگر اطلاعات زیاد و کاملی نداری حتما نباید بری یه جا پست بدی برای بالاتر رفتن پست هات ! اول برو خبر کامل رو بخون بعد بیا نظر بده ! این بازی رو هم با اون GTA مقایسه نکن !

به به ! تبریک میگم !
    آقا من معذرت میخوام.امیدوارم باعث ناراحتی تون نشده باشم.
    بخشیدی؟

16. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •