تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 437 از 1547 اولاول ... 3373874274334344354364374384394404414474875379371437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت hadi_723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    اهــواز

پيش فرض

والا خیلی مسخره است الان برای مشترکین مرکز امام خمینی اهواز شرکت شاتل سرویس نامحدود art 1 روی 256 کیلو بیت پر سکن بسته شده و حداکثر سرعت حدود 30 کیلو بایت پر سکن هست و عملا حتی صفحه هم باز نمی کنه art 2 را روی 320 بستن و art 4 که الان خودم دارم روی 576 کیلو بیت بسته شده و جالبه که ریت دانلود از ریت آپلود کمتره الان من دارم ماهی 60 هزارتومن بی زبون میریزم تو حلق شاتل در صورتی که باید سرویس art 4 من باید چیزی حدود 2048 کیلو بیت پر سکن سرویس بگیرم ولی اینجوری نیست این مشکل از تقریبا دی ماه پارسال شروع شد و تا حالا ادامه داشته و هر ماه بدتر شده تا قبل از دی ماه 94 من که مشترک 10 ساله شاتل هستم با سرویس نامحدود atr 1 در حدود 1024 کیلوبیت پر سکن سرویس می گرفتم و به نسبت هزینه راضی بودم ولی توی دی ماه به 740 تنزل پیدا کرد بعد توی بهمن به 512 و توی فروردین به 256 که من را مجبور کرد به سرویس های ایکو برگردم و یه سرویس ایکو 2048 یک ماهه گرفتم که سرویس روی 3500 بسته شده بود ولی بدلیل هزینه زیاد خرید ترافیک مازاد مجبور شدم به art 4 پناه ببرم الان اصلا از شاتل راضی نیستم دوست دارم به پارس انلاین مهاجرت کنم ولی از بد روزگاه توی مرکز امام خمینی اهواز پورت خالی وجود نداره فعلا توی حالت پیش ثبت نام پارس انلاین قرار دارم تا ببینم چی میشه من توی یک ماه و نیم گذشته حدود 120 هزارتومن هزینه اینترنت به شاتل دادم بخاطر اینکه مجبور شدم بین سرویس های مختلفش دائما جابجا بشم
    در ضمن سرویس من مشکل نویز نداره و در صورت باز بودن پهنای باند راحت تا 14 مگابیت پر سکن استیبل هست.

اینم سرویس art 4 من در مرکز مخابرات امام خمینی اهواز
    منم اهواز مرکز گلستانم، واقعاً شورشو درآوردن، 1 ماه به بهونه مصرف بالا سرویس ART5 منو کلاً روی سرعت 50 کیلوبایت محدود کرده بودن، ماه قبل درست بود، مصرف هم پایین بود تازه، کلا 38 گیگ مصرف کردم که توی این 38 گیگ 10 گیگ از شاتل لند بود مصرف واقعیم میشد 28 که برابر با حداقل مصرف 28 خود شاتل بود، با این وضعیت تو دوره جدید دوباره سرعت من رو بردن روی 100 کیلوبایت!!!!!!!!!!!! اصلا حساب کتاب نداره و هرکاری دلشون بخواد انجام میدن، پشتیبانی هم زنگ میزنی میگن سرعت شما طبق قرار داد هست و از این حرفهای 100من یه غاز!! تصمیم جدی دارم برم پارس آنلاین حداقل اونا توی سایت نمودار زدن عین آدمیزاد میفهمی از چه حجم مصرفی به بعد سرعتت محدود میشه! :|

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پینگم از ظهر با اروپا شده 110 ! بدون ip گیم !
    کسی تغییری حس کرده رو پینگ امروز ؟

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان من art 3 هستم سرعتم 60 هست.احساس میکنم محدود شدم.قبلا 220 بود.
    سه روز دیگه باید دوره رو تمدید کنم.
    برم art 4 از محدودیت خارج میشم ؟ از همون اول دوره از محدودیت خارج میشم یا از الان که تمدید کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان منم مشکل شما رو دارم art1 دارم ریتم روی 576 دانلود بسته شده میگن کمبود پهنای باند داریم من با یک کار تونستم این قضیه رو دور بزنم البته با خواهش کردن فراوان از طریق چت آنلاین تهران و اهواز البته با 10 نفر چت کردن گفتن نمیشه یازدهمین اپراتور حواسش نبود کارم انجام و این کار این بود که سرویس گیمم رو فعال کردن ریتم دانلودم از 576 شد 1335 یعنی سرعت دانلودم از 50 شده 150 و سرویس گیم 1 من فعاله
    تنها راه همینه
    دلیل اینکه سرویس گیم برام فعال نمیکردن این بود که ریتم زیر 1000 بود
    برای آرت 1 و2 و3 و4و5 فقط میشه سرویس گیم 1 مگ فعال کرد و از آرت5 به بالا سرویس گیم 2
    بنظرم کسی که نامحدود میخواد بره آرت 1 بگیره بعد التماس کنه و چت کنه و سرویس گیم 1 براش فعال کنن

دوستانی که این راه حل من رو انجام میدن اگه براشون جواب داد بیان به بقیه هم اطلاع بدن

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان منم مشکل شما رو دارم art1 دارم ریتم روی 576 دانلود بسته شده میگن کمبود پهنای باند داریم من با یک کار تونستم این قضیه رو دور بزنم البته با خواهش کردن فراوان از طریق چت آنلاین تهران و اهواز البته با 10 نفر چت کردن گفتن نمیشه یازدهمین اپراتور حواسش نبود کارم انجام و این کار این بود که سرویس گیمم رو فعال کردن ریتم دانلودم از 576 شد 1335 یعنی سرعت دانلودم از 50 شده 150 و سرویس گیم 1 من فعاله
    تنها راه همینه
    دلیل اینکه سرویس گیم برام فعال نمیکردن این بود که ریتم زیر 1000 بود
    برای آرت 1 و2 و3 و4و5 فقط میشه سرویس گیم 1 مگ فعال کرد و از آرت5 به بالا سرویس گیم 2
    بنظرم کسی که نامحدود میخواد بره آرت 1 بگیره بعد التماس کنه و چت کنه و سرویس گیم 1 براش فعال کنن

دوستانی که این راه حل من رو انجام میدن اگه براشون جواب داد بیان به بقیه هم اطلاع بدن
    یعنی میگید کلا سرعت رو برای art ها پایین آوردن ؟ یعنی الان من art 3 هستم برم 4 هیچ تغییری توی سرعتم داده نمیشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یعنی میگید کلا سرعت رو برای art ها پایین آوردن ؟ یعنی الان من art 3 هستم برم 4 هیچ تغییری توی سرعتم داده نمیشه ؟
    آره art ها رو اوردن پایین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

انگار کل مملکت یهویی پهنای باند کم آورده :|
    بقیه ISP ها هم ۱۵-۱۰ روزی هست وضعشون داغونه...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پینگم از ظهر با اروپا شده 110 ! بدون ip گیم !
    کسی تغییری حس کرده رو پینگ امروز ؟
    دقیقا 3 روزه واسه منم پینگ 110 شده!!! مثه اینکه اوضاع داره رو به راه میشه. البته اینم بگم بعضی وقتاip gateway که عوض میشه پینگ میره بالا. چند بار قطع و وصل اینترنت دوباره پینگ عالی میشه.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پروفایل گیم

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    اين سرويس ٣٢٠ تا ٢٠٤٨ نامحدود در طول شبانه روز سرعتش چقدره و پس از چند گيگ محدود ميشه و سرعت محدود شدش چقدره؟ با اين سرويس ميشه از شاتل لند استفاده كرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •