والا خیلی مسخره است الان برای مشترکین مرکز امام خمینی اهواز شرکت شاتل سرویس نامحدود art 1 روی 256 کیلو بیت پر سکن بسته شده و حداکثر سرعت حدود 30 کیلو بایت پر سکن هست و عملا حتی صفحه هم باز نمی کنه art 2 را روی 320 بستن و art 4 که الان خودم دارم روی 576 کیلو بیت بسته شده و جالبه که ریت دانلود از ریت آپلود کمتره الان من دارم ماهی 60 هزارتومن بی زبون میریزم تو حلق شاتل در صورتی که باید سرویس art 4 من باید چیزی حدود 2048 کیلو بیت پر سکن سرویس بگیرم ولی اینجوری نیست این مشکل از تقریبا دی ماه پارسال شروع شد و تا حالا ادامه داشته و هر ماه بدتر شده تا قبل از دی ماه 94 من که مشترک 10 ساله شاتل هستم با سرویس نامحدود atr 1 در حدود 1024 کیلوبیت پر سکن سرویس می گرفتم و به نسبت هزینه راضی بودم ولی توی دی ماه به 740 تنزل پیدا کرد بعد توی بهمن به 512 و توی فروردین به 256 که من را مجبور کرد به سرویس های ایکو برگردم و یه سرویس ایکو 2048 یک ماهه گرفتم که سرویس روی 3500 بسته شده بود ولی بدلیل هزینه زیاد خرید ترافیک مازاد مجبور شدم به art 4 پناه ببرم الان اصلا از شاتل راضی نیستم دوست دارم به پارس انلاین مهاجرت کنم ولی از بد روزگاه توی مرکز امام خمینی اهواز پورت خالی وجود نداره فعلا توی حالت پیش ثبت نام پارس انلاین قرار دارم تا ببینم چی میشه من توی یک ماه و نیم گذشته حدود 120 هزارتومن هزینه اینترنت به شاتل دادم بخاطر اینکه مجبور شدم بین سرویس های مختلفش دائما جابجا بشم
در ضمن سرویس من مشکل نویز نداره و در صورت باز بودن پهنای باند راحت تا 14 مگابیت پر سکن استیبل هست.
اینم سرویس art 4 من در مرکز مخابرات امام خمینی اهواز