تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 752 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سنهایزر Mx80 بگیر . 11 تومن یه مغازه پاساژ موبایل

اخه همچین برند دهن سوزی نیست که آدم انقدر دنبالش باشه.

شما بودجت چقدر یود؟ ته ته اش !

بعد راک بیشتر گوش میدی درسته ؟
    ببین من خودم خیلی تو خرید سخت گیرم این طوری خرید نمیکنم که هر کی هر چی داشت برم ببینم کدوم بهتره بخرم برام خیلی مهمه کی هست که اون رو داره میفروشه. و از جنس فروخته شده باید مطمئن باشم.

E7 خیلی خوب نیست ای کاش چیز دیگه ایی میگفتی. بعد میخوای یه IEM بگیری با صدای punchy bass یه دونه فیوو هم بهش وصل کنی ولمون کن به خدا گرفتی نه !!
    یه کار عاقلانه تر بکن بی خیال آمپ بشو!
    برو یه kilipsch X10 بگیر اگه باز مثل قدیم پول داری یه سونی Z1000 بزار تنگش.
    پس امپ رو بیخیال
    سونی z1000 چیه خوبه ؟ من یه چیز خوب میخوام حالا ۱۵۰ هم شد عیب نداره ولی یه چیز توپ

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پس امپ رو بیخیال
    سونی z1000 چیه خوبه ؟ من یه چیز خوب میخوام حالا ۱۵۰ هم شد عیب نداره ولی یه چیز توپ
    سلام به همه (:

تا تعریف از چیز خوب چی باشه مثلآ اگه بیس قوی نیازه که احتمالآ همینطور باشه جوابش می شه نه اما این هدفون یک مانیتوره و مطمئنن بیس قوی نداره و نهایتآ خیلی گوش حساس به بیس داشته باشیم اون رو با بیس بومی نخواهیم خواند
    و اینکه قیمت این هدفون از 150 تومن خیلی بیشتره اگه بدون آمپ و با پلیرهای پرتابل قصد استفاده دارید به نظرم برای شنیدن صدای بیس خوب و با کیفیت و همچنین قیمت مناسب این گزینه ها مناسب هستند
    1. Klipsch image S4
    2. Shure Se215
    3. Denon D2000

که سومی از بودجه شما بیشتره اما بسیار با ارزشه هم جزییات و هم بیس یک فول سایز که خیلی عمیقه و با جزییات تر از یک توگوشی هست و هم اینکه متخصص این ساخت هدفون و مهمتر اینکه بدون تقلبی که این خرید رو برای ما که قرار کسی که آشنایی چندانی با هدفون نداره راحت تر می کنه و در درجه دوم 215 که بیس خوبی داره همراه با مید خوب و در آخر S4 که بیس خیلی قوی داره و مید خوب اما متاسفانه چون تقلبی زیاد داره بهتره خودتون خرید کنید هر چند اگه آشنای شما کمی با حوصله باشه می تونه یک خرید مطمئن با توجه به توضیحاتی که شما از مشخصات نمونه اصلی میدید ، ذاشته باشه.

تشکر ویژه از Peaceful1 و بقیه کاربرهایی که جواب پستهای دوستان رو دادند تا این تاپیک فعال باشه

شما هم موفق باشید.

3. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

جناب (rezaomido) عزیز

من مدتی که از dt880 pro و ath-m50 استفاده میکنم و اونها رو با کارت صدای asus xonar essence stx درایو میکنم.این کارت سه تا گین داره:

1) 64~0
    2)300~64
    3)600~300 OHMS

برای DT880 از سومی استفاده میکنم.حال با توجه به آمپدنس 250 اهم این هدفون این گین مشکلی ایجاد نمیکنه؟ البته این کارت OP-AMP داره که فکر نمیکنم که قدرت ولتاژش در حد TUBE AMP باشه که بتونه آسیب برسونه.

و آخرین سوال که در پست قبل فرمودید اختلاف پتانسیل بدنه کیس میتونه روی کیفیت هدفون تاثیر بذاره. حال میخوام بدونم که میتونه آسیب جدی به درایور هدفون وارد کنه یا خیر؟

پیشاپیش از ملاحضه شما بسیار ممنونم.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

جناب (rezaomido) عزیز

من مدتی که از dt880 pro و ath-m50 استفاده میکنم و اونها رو با کارت صدای asus xonar essence stx درایو میکنم.این کارت سه تا گین داره:

1) 64~0
    2)300~64
    3)600~300 OHMS

برای DT880 از سومی استفاده میکنم.حال با توجه به آمپدنس 250 اهم این هدفون این گین مشکلی ایجاد نمیکنه؟ البته این کارت OP-AMP داره که فکر نمیکنم که قدرت ولتاژش در حد TUBE AMP باشه که بتونه آسیب برسونه.

و آخرین سوال که در پست قبل فرمودید اختلاف پتانسیل بدنه کیس میتونه روی کیفیت هدفون تاثیر بذاره. حال میخوام بدونم که میتونه آسیب جدی به درایور هدفون وارد کنه یا خیر؟

پیشاپیش از ملاحضه شما بسیار ممنونم.
    مرسی از نظر لطف شما

هیچ تفاوت خاصی بین انتخاب امپدانس های مختلف برای یک پلیر (کارت صدای شما) نیست اتفاقآ این فقط در حد یک آپشن تبلیغاتی هست که کاربردی نداره در اصل کارت شما توانایی درایو کردن هدفونهای تا امپدانس 600 اهم رو داره فقط برای اینکه توان پرقدرت اون باعث وسوسه شدن کاربر آماتور از صدای بلند اون با یک هدفون با امپدانس پایین نشه این سویچ (انتخاب) رو اضافه کردند که به این شکل کاربر کمی با دقت بیشتری ولوم بده نه اینکه تا آخرین درجه ای که ولوم جا داره اون رو زیاد کنه که نهایتش میشه یک هدفونی که یک دفعه صداش بریده میشه (:
    اگه شما کمی حرفه ای باشید به خوبی تشخیص میدید که نهایت توان صوتی یک هدفون مجهول نه اون هم معلوم چقدر و نباید بیشتر از اون توان اعمال بشه

به هر حال اگه دوست دارید که نهایت کیفیت نه توان رو از کارت صداتون داشته باشید این گزینه باید غیر فعال باشه (روی نهایت)

تا به حال کارت صدای با لامپ ندیدم! اما اینکه توان یک OpAmp کمتر از لامپ و یا بیشتر باشه درست نیست چون هم اینکه لامپهای مختلفی با توان متفاوت هست و هم OpAmp ها که تا جایی که خاطرم هست حدود چند صد هزار شماره (مدل) مختلف دارند که برای کاربرد ما که هدفون باشه این لیست عظیم فقط کمتر از 500 مدل میشه که با اینکه تقریبآ هر سه ماه چند مدل جدید اضافه میشه(فقط برای کاربرد صدا) نمیشه گفت که کدوم بهتره و کدوم پرقدرت تره چون تعداد پارامترهای یک آمپ بیش از 50 واحد سنجش (اندازه گیری) که قابل مقایسه هست کار انتخاب رو خیلی مشکل می کنه که خیلی از اینها هم گراف هستند نه یک رقم که با برنامه بشه انتخاب سریع و درست کرد و . . .

حال اینکه توان کارت شما بدون در نظر گرفتن سخت افرار اون هست که تعیین میکنه که هدفون آسیب خواهد دید یا خیر چون راندمان درایور یک هدفون معمولآ به کمی 30% هست یعنی بخش عمده توان دریافتی اون به صورت حرارت تلف میشه وعملآ باعث جابجایی دیافراگم که نتیجه این حرکت ایجاد صدا هست ، نمیشه پس اگه توان زیادی به هدفون اعمال بشه این حرارت با شدت بیشتری تولید میشه که در دراز مدت برای تمام هدفونها = کاهش کیفیت صدا و عدم تقارن توان صدا و همچنین عدم تقارن فرکانسی دو درایور هدفون که نتیجه مجموع این دو با هم = = = = یک هدفون بی کیفیت و هیچ تفاوتی نمی کنه که هدفون شما میلیونی باشه یا هزار تومنی دیر یا زود به این حالت دچار میشه و طبیعی هم هست و زیاد در فکر اون نباشید فقط برای تجربه سعی کنید همیشه ولوم متوسط باشه و اگه خاطرتون باشه قبلآ گفتم که هیچ وقت پلیرتون رو در حالت پلی اتومات یا پلی یک پوشه و پی در پی تنظیم نکنید بلکه سعی کنید که تراکها را به صورت تکی گوش کنید که یکی از دلایل اون کاهش دمای شدید Voice Coil درایور هست که به دلیل کوچکی محفظه هدفون تبادل حرارت به سختی صورت میگیره و حداقل با همون وقفه 1 دقیقه ای سکوت:
    1. گوش شما به صدا عادت نمیکنه
    2.استخوانچه ها گوش سریعتر چرب شده و ضربه ناشی از بیس که هر چند برای شما ممکنه چندان قوی نباشه رو تحمل میکنند و اینکار جلوی ساییدگی زود رس این استخوانچه های پشت پرده گوش رو میگیره
    3. مغز فرصت تحلیل بیشتری داره و صدازده نمیشه (احتمالآ دید که کسی با کوچکترین سرو صدا عذاب میکشه!)
    4. عمر هدفونتون بیش از چهار برابر زمانی خواهد شد که یک سره پلی میکرده
    5. بقیه رو بعدآ میگم

به هیچ عنوان و مسقیم نمیشه گفت این اختلاف پتانسیل توانایی ارت با نول باعث آسیب به هدفون بشه چون:
    1. هدفون همیشه به صورت کاملآ عایق از نظر الکتریکی ساخته میشه و تنها نقاط اتصال الکتریکی که در درسترس هست فیش و نهایتآ برای هدفونهای با کابل جداشونده کانکتور اتصال کابل به هدفون هست که این دو مورد برای اغلب هدفونهای زیر سطح نیمه حرفه ای با روکش پلاستیک هستند!
    2. تنها راهی که باعث هدایت این اختلاف پتانسیل به درایور میشه البته با میزان بسیار کم در حد چند هزارم ولت از اون بیش از 50 ولت اختلافی که بین ارت و نول هست خود روکش کابل هدفونه و برای هدفونهایی که کابل اونها از جنس با روکش High Voltage نیست و یا پلاستیک خیلی نازکی دارند لمس کردن کابل باعث میشه کمی از اختلاف پتانسیل موجود در سیم کابل از طریق دست یا بدن شما به زمین راه پیدا کنه که این حالت رو همیشه با یک صدای هووووووم و با شدت متفاوت که بستگی خیلی زیادی به کیفیت عایق کابل هدفون داره شنیده میشه البته اغلب هدفونهای تو گوشی این مشکل رو دارند چون:
    1. کابل به دلیل سبکی باید با روکش نازک ساخته بشه و این یعنی کم شدن (ضعیف شدن) عایق از نظر الکتریکی
    2. درایور این هدفونها حساس ترین انواع هستند که حتی می تونن از یک توان(اختلاف پتانسیل) کم هم صدای قوی تولید کنند یعنی راندمان صوتی اونها بسیار بالا هست

از همه دری گفتم و تا Banned نشدم Bay

شما هم موفق باشید.

6. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه (:

تا تعریف از چیز خوب چی باشه مثلآ اگه بیس قوی نیازه که احتمالآ همینطور باشه جوابش می شه نه اما این هدفون یک مانیتوره و مطمئنن بیس قوی نداره و نهایتآ خیلی گوش حساس به بیس داشته باشیم اون رو با بیس بومی نخواهیم خواند
    و اینکه قیمت این هدفون از 150 تومن خیلی بیشتره اگه بدون آمپ و با پلیرهای پرتابل قصد استفاده دارید به نظرم برای شنیدن صدای بیس خوب و با کیفیت و همچنین قیمت مناسب این گزینه ها مناسب هستند
    1. Klipsch image S4
    2. Shure Se215
    3. Denon D2000

که سومی از بودجه شما بیشتره اما بسیار با ارزشه هم جزییات و هم بیس یک فول سایز که خیلی عمیقه و با جزییات تر از یک توگوشی هست و هم اینکه متخصص این ساخت هدفون و مهمتر اینکه بدون تقلبی که این خرید رو برای ما که قرار کسی که آشنایی چندانی با هدفون نداره راحت تر می کنه و در درجه دوم 215 که بیس خوبی داره همراه با مید خوب و در آخر S4 که بیس خیلی قوی داره و مید خوب اما متاسفانه چون تقلبی زیاد داره بهتره خودتون خرید کنید هر چند اگه آشنای شما کمی با حوصله باشه می تونه یک خرید مطمئن با توجه به توضیحاتی که شما از مشخصات نمونه اصلی میدید ، ذاشته باشه.

تشکر ویژه از Peaceful1 و بقیه کاربرهایی که جواب پستهای دوستان رو دادند تا این تاپیک فعال باشه

شما هم موفق باشید.
    ممنون همون shure se215 رو گفتم بگیره و یه چیز دیگه بیسه s4 قویتره یا 215 ?
    Last edited by fabio montari; 01-11-2011 at 21:21.

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام بجه ها من مشکل کمبود توجه نسبتا شدیدی دارم. کوچکترین صدای محیط باعث حواس پرتی و اذیت کردنم میشه .
    شنیدم بعضی هدفون ها هستند که با زدن او تو گوش دیگه هیچ صدایی از اطراف شنیده نمیشه و سکون کامل که احساس لذت بخشی هست بوجود میاد . برای مراقبه و مدیتیشن هم خیلی خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نام خدا
    اقا رضا گل لطفا ما رو هم راهنمايي كنيد
    من يه هدفون ميخواستم با بيس و كيفيت صداي عالي و اينكه قابل استفاده به مدت طولاني باشه(يعني چند ساعت در گوشت باشه بدون اينكه احساس خستگي كني).بودجه هم تا 150 تومن هستش.با توجه به بودجه به اين مدل رسيدم

Klipsch image S4
    اين هدفون رو سايت cnet بعد از هفون رويايي كه فكر كنم شما هم دارين قرار داده بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بيشتر هدفون رو براي استفاده در دستگاه پرتابل و كمي هم براي بازي كامپيوتر لازم داشتم.ديدم شما هدفون Shure Se215
    هم به يكي از دوستاد پيشنهاد داده بودين.ميخواستم نظر شما رو بدونم بين اين دو مدل كدوم بهتره؟واينكه ايا در ايران گير ميان؟و اگر گير بيان ايا جاي مطمئني براي تهيه اونه هست؟
    راستي نظر شما در مورد هدفون هاي بيتس چطوره؟(خيلي تبليغ در اطرافشون زياده.البته فكر كنم مدل ها خوبي هم داره)

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون همون shure se215 رو گفتم بگیره و یه چیز دیگه بیسه s4 قویتره یا 215 ?
    مبارکتون باشه
    خواستید بگیرید فراموش نکنید سری اضافه هم بگیرید البته سری همراه فوم اون به خوبی سیلیکونی نمیتونه صدای محیط رو حذف کنه اما به نظرم برای کسی که مدت زمان یکسره بیشتری استفاده میکنه مناسب تره ولی یه مشکل داره و اون دوره زمان استفاده هست یعنی چند ماه بعد با توجه به اینکه گوش شما چقدر دچار تعریق میشه باید عوض بشه چون خاصیت نیمه چسبندگی اون از بین میره و تبدیل می شه به یک سری از جنس فوم معمولی که نه خوب صدای محیط رو حذف میکنه و نه اینکه خوب توی کانال گوش فیت میشه
    هر چند این نوع سری های فوم چسبی به خصوص برای این استایل توگوشی کمی نصب و خارج کردنش از گوش رو برای کسی که مثل من همیشه یکی کنارشون هست که باید به صحبتهاش گوش کنه سخته و اون افت زیادی که به صدا میده ممکنه گزینه خوبی نباشه اما برای موقیت قبل از خواب بسیار عالیه

از نظر سفارش سایز هم سه سایز بیشتر موجود نیست اگه با سری های سایز متوسط یا بزرگ یا کوچیک راحت بودید کافی همون سایز رو سفارش بدید ترجیحآ تعدادی بخرید که بدون سری نمونید چون نازل این هدفون بسیار باریک و نمیشه از سری های بقیه هدفونها بهش نصب کرد یا خیلی در موارد اضطراری چیزی بهش خوروند تا موقت درست بشه

اما اگر گوشتون تعریق زیاد نداره سری سیلیکونی همراهش عالی هست و دوره زمان استفاده از اونها بیش از دو سال هست که نیازی به خرید اضافه نداره تا اون زمان یه مدل بهتره تولید شده.

اما کابلش عالیه و نیازی نیست به فکر اضافه باشید فقط یک کمی بیش از اندازه بلند و اگه پلیرتون رو توی جیب میزارید همیشه باید به فکر یک چیزی در حدود 20 تا 30 سانتی کابل لخت و آزاد هم باشید که به جایی گیر نکنه

هر چند که قد من نزدیک 2 هست اما 20 سانتی اضافه این کابل یه جورایی دست و پاگیره و در درجه دوم نصب و برداشتن هدفون هست که جزو معایب کاربردی این هدفون هست

و در آخر از نظر بیس S4 قویتره ولی مید 215 بهتره و با دقت بیشتری که برای سبکهای Vocal یک انتخاب عالی با توجه به کیفیت ساخت و جنس صدا هست

شما هم موفق باشید.

11. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بجه ها من مشکل کمبود توجه نسبتا شدیدی دارم. کوچکترین صدای محیط باعث حواس پرتی و اذیت کردنم میشه .
    شنیدم بعضی هدفون ها هستند که با زدن او تو گوش دیگه هیچ صدایی از اطراف شنیده نمیشه و سکون کامل که احساس لذت بخشی هست بوجود میاد . برای مراقبه و مدیتیشن هم خیلی خوبه
    سلام به شما

توجه یا تمرکز شنوایی؟!

به هر حال برای تقویت تمرکز شنوایی بهتره که به صداها به صورت تک به تک گوش کنید و این مشکل شنوایی با هیچ ابزاری کاهش پیدا نمیکنه و پیشنهاد میکنم به جای خرید یک هدفون Noise Cancelling که مورد منظور شماست یک رادیو بخرید و به رادیو گوش کنید چون این مشکل تمرکز شنوایی در محدود فرکانسهای مید هست که این فرکانسها اغلب در گفتار انسان شنیده میشه و با گوش دادن به صدای رادیو که یک گوینده همیشه در حال صحبت هست باعث توجه بیشتر بخش شنوایی مغز شما به تفکیک صداها از هم میشه و جزء این تمرین ساده چیز دیگه مفید نخواهد بود.

فقط گوش دادن صرف نمیتونه بهبودی شما رو سرعت بده شما باید با دقت بیشتری به صداها گوش کنید و فرض کنید که همیشه یه صدایی هست و شما دوست دراید از بین انبوهی صداهای مختلف فقط به اون صدا گوش کنید حالا مهم نیست که حتی صدای یک گوینده هم بیشتر نباشه همین

در آخر Noise Cancelling باعث میشه فکر شما تنبل تر هم بشه و برای کسی این نوع هدفون(سمعک) تجویز میشه که خیلی از این مسئله دچار ناراحتی شده اما توجه کنید که با استفاده از این ابزار شما فقط از یک مسکن موقت استفاده کردید چون بخش پردازش شنوایی مغز شما خیلی تنبلی میکنه و باید اون رو ورزش داد نه لالایی براش خوند!

شما هم موفق باشید.

13. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من headphone Philips SHE9800 دارم میخام یکی بهتر بگیرم که از لحاظ کیفیتی و volume از این سرتر باشه تا زیر 65 تومن.

یه مشکل دیگه هم که با SHE9800 دارم اینه که خیلی صدا بیرون میره . یه جا ساکت باشه و آهنگ رو headphone پخش شه و یکی کنارم باشه کاملا آهنگ رو مبفهمه با جزئیات !

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •