اون که من داشتن این بود
TMPGEnc 4.0 XPress
اگه این رو میتونی لطف کن
آره خیلی توپه داغون ترین فرمت هارو هم کامل تبدیل میکنه با قابلیت برش و سانسور و هرچی که بگی![]()
اون که من داشتن این بود
TMPGEnc 4.0 XPress
اگه این رو میتونی لطف کن
آره خیلی توپه داغون ترین فرمت هارو هم کامل تبدیل میکنه با قابلیت برش و سانسور و هرچی که بگی![]()
خودت بیا این سایت جستجو کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TMPGEnc XPress
برو صفحه 4 نسخه 4 هست. اگه لینکش هست دانلود کن یکی رو.
موفق باشی.
سلام
تو dvbviewer قسمت screenshot فعال نیست. وقتی تو تنظیمات قسمت directx بعد قسمت video renderer رو روی system default یا بقیه بزاریم چی میشه؟ رو دیفالت بزاریم screenshot فعال میشه.
همه رو تست نکردم.
اگه کسی میدونه بگه.
من نرمافزارهای زیادی رو تست کردم. بهترینشون Pavtube HD Video Converter هست. TMPGEnc ناهماهنگی بین صدا و تصویر بوجود میاره.یه نرم افزار کانورتر دیگه بود. مثل این که این بود: TMPGEnc XPress هست که برای تبدیل ایناست.
بعدا تست کنم ببینم چطوریه. حالا شما هم تست کنید.
در بالا و پایین تصویر نواری سیاه نمایش داده میشه!پس من عریض ضبط کنم بعد تو تی وی که عریض نباشه از اون قدیمی ها باشه چطوری میاره؟
سورس تصویر هر Aspect Ratio ای داشته باشه همون طور ضبط میشه. در مورد توتال پلیر بیاطلاعم.پس چرا تو توتال مدیا عریض ضبط میکنم یعنی عریض کلا تماشا میکنم و ضبط کردم مثل 4:3 ضبط کرده؟ تو پلیرها میبینم اینجوری میاره!
راستش من هیچ استفادهای از تلتکست نمیکنم.کدوم برنامه منظورته؟ من منظورم برنامه توتال مدیا هست. که گفتم دربارش تاپیک بزنم شاید تونستن تلتکست رو درست کنن به فارسی
اون پلاگین هم تو همین فروم هست شما جستجو کن تلتکست میاد.
ولی باید زبان تلتکست رو تو تنظیماتش عربی کنی.
میل خودتونه. تاپیک بزنید شاید دوستان این مشکل رو حل کردند.
همونی که تو عکس گذاشتم ...پس الان بهترین تصویر کدومه؟ کیفیت بالا ببینم.
فعلا قیدش رو زدم. خدا پدر VLC رو بیامرزه!اونم ج نداد از اینه که من اول از همه اون کدک ac3 filter رو با directshow filter نصبیدم.
الان هر دو تا رو پاکیدم بعد نرم افزار هم داشت رو کدک ها گیر میداد که k-lite codec رو دوباره نصبیدم این از قبل نصب بود.
بعد اینجوری شد که صدا میاد.
جوینده یابندس : دی
کدوم راه؟!حالا از این راه تست کن.
داش در مورد اون عکس گرفتن از صفحه پخش هم بگو. اون بالا گفتم.
همون راه دیگه :دی !!کدوم راه؟!
همین:
شما اینکارو بکن.
بعدشم خیلی دیر جواب دادین!! چرآ؟اونم ج نداد از اینه که من اول از همه اون کدک ac3 filter رو با directshow filter نصبیدم.
الان هر دو تا رو پاکیدم بعد نرم افزار هم داشت رو کدک ها گیر میداد که k-lite codec رو دوباره نصبیدم این از قبل نصب بود.
بعد اینجوری شد که صدا میاد.
بعدشم چرا وقتی mpg رو تو تنظیمات انتخاب میکنم بازم Ts ضبط میشه؟!!
لطفاً به اینا جواب کامل بده لازمه دوست من
ممنون
اینم یه آموزش از من:
Last edited by Ghaioom; 29-04-2012 at 06:34.
با این گزینه هاش تا حالا ور نرفتم. یعنی به کارم نیومده.داش در مورد اون عکس گرفتن از صفحه پخش هم بگو. اون بالا گفتم.
به اینم جواب کامل بدم؟!بعدشم خیلی دیر جواب دادین!! چرآ؟
برای منم همین طوریه. ظاهرا هیچ تاثیری نداره.بعدشم چرا وقتی mpg رو تو تنظیمات انتخاب میکنم بازم Ts ضبط میشه؟!!
البته اگه یه دستگاه مدیا پلیر داشته باشید دیگه این مشکلات معنی نداره و به راحتی میتونید تو همون تماشا کنید. اونوقت دیگه TS رو به MPEG ترجیح خواهید داد به دلیل حجمش!![]()
صبح روز سه شنبه 12 اردیبهشت ماه سال 91 فرستندهای دیجیتال جزیره ابوموسی با 16 شبکه افتتاح رسمی گردید گفتنی است این فرستنده علاوه برپوشش جزیره ابوموسی جزیرهای تنب کوچک وبزرگ و قسمت 70% شمال غربی دریای عمان تنگه هرمز وخلیج فارس و کشورهای امارات متحده عربی -بحرین -عمان وقطر را زیر پوشش خود قرارداده است.
این فرستنده دونیم کیلوواتی16 شبکه تلویزیونی و10 شبکه رادیویی با کیفیت سیگنال بالا درحال پخش میباشد .
منبع: پایگاه جامع تلویزیون دیجیتال
طریقه ساخت آنتن پرقدرت سه جهته باگین بالا دریافت همزمان 12 شبکه جمهوری آذربایجان وگیلان ودرتهران همزمان تهران -قم ومرکزی والبته در باقی مناطق وشهرستانهای دیگر با انتخاب دیگر جهتها و مسیرهای مناسب قابل انجام ومتفاوت است.
متشکل از یک بوستر -وگیرهی ستایی و...برق تغذیه توسط گیرنده تامین میشود همراه بافیلم وآموزش کامل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت که اجازه دسترسی نمیده برادر جان!
میگه فقط برای کارکنان و اعضای شبکهست.
اصلاً مناسب و خوشایند کاربرها نیست، اینکه به این شکل مجبور به عضویتشون کنی..
حتما در سیاست های سایتت -ببخشید- وبلاگت! تجدید نظر کن دوست من..
خوش باشید/![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)