من الان مودم رو خاموش روشن هم کردم تاثیری نداره و سرعت پایین هست.!
من الان مودم رو خاموش روشن هم کردم تاثیری نداره و سرعت پایین هست.!
اتفاقا من مودم بریج کانفیک کردم
هر دفعه سرعت میاد پایین یه دیسی میدم
سرعت برمیگرده 90
میشه یه کاری کرد که همین 45 نفر تو یکی یک روز به یه مرکز رنگ بزنن و به همین شکل به مراکز دیگه تو یه روز 45 تا تلفن اعتراض بگیرن تو چهل پنجاه جا شاید یه چیزی بشه دیگه تلفن کردن که از دستمون برمیاد
Last edited by MOH1366; 20-02-2013 at 14:23.
داداش من این تاپیک رو میدیدم از پست 1 تا این پست همیشه تو می اومدی گلایه میکردی که سرعتم کمه زیر 100 زیر 50 ، هیشکی مثل تو این مشکلو نداره ، میشه پنج رقم اول شماره خططتو بدی ببینم کجا زندگی میکنین که اینجوری هست ؟ اینو مطمئنم که هر جا هستی هیچ آی اس پی ای دی اس ال نمیده جز مخابرات ، تو هر کار کنی سرعتت بالاتر نمیره ، مشکل از خط تلفن و مرکز مخابراتی هست که داری وگرنه ما هم ای دی اس ال داریم از مخابرات مازندران سرعتمون بالای 400 هست
خاطرات باورنکردنی : اول که اینترنت رو از مخابرات گرفته بودم برای سه چهار روز خط رو روی 14 مگ بسته بودن سرعت 13.8 و این حدود بود روزی ده بار تست سرعت میزدم باورم نمی شد بعد روز دومش متوجه شدم حجم کم نمیشه (برای چند ساعت ) تا تونستم دانلود کردم چه ساعاتی بود جای همتون خالی واااااااااااااااااااااااا ااای نمیشه شبانه حمله کردو ...............
حالا باید هیییییییییییی
عزیزه من مگه من مریضم بیام اینجا هی بگم سرعتم عیب داره. مخابرات سرعته اینترنتش پایینه.
من از روستام که جزو شهرستان فریدونکنار میشم. میخوای اسم روستام رو هم بگم!!!
حالا من یه عکس میزارم بگو وضعیتم چطوره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیتت که خیلی خوبه ، یعنی از خوب هم بهتر عالیه ، از مال من خیلی بهتره ، ولی من تا 400تا سرعت دانلودم هست(البته وقتی با نرم افزار دانلود مناجر از لینک مستقیم دانلود می کنم ) ، اینا زیاد ربط نداره ، من مطمئنم که هر کی از اون منطقه ای که شما هستین یا اون روستایی که هستین ای دی اس ال بگیره سرعتش همین قدر هست که شما هستین
من سرویس نامحدودم امروز فعال شد 256.............سرعت دانلود بین 90 تا 120 هستش سرعت وب گردی هم فرقی با سرویس قبلیم نداره می شه گفت تقریبا بهتر هم هست..
شما سرویس جدید خریداری کردین یا قدیمی که سرعت دانلودتون 400هست؟
پس برا چی سرعت دانلودم پاییینه؟؟؟؟
یکی از بچه ها امروز 128 4 گیگ خرید میگه سرعت دانلودش 50 شده
من هنوز طرح قدیم دارم سرعتم 380 هستش
کسی سرویس 256 یا 512 با 4 گیگ خریده ؟؟ اگه آره سرعتش چنده؟
این دیگ چه مسخره بازیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)