تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 468 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خیر 6 دستگاه که نمیشه
    در پستهای بعد از شما دوستان هم توضیح دادند.لایسنس 2 کاربره یا 4 کاربره یا ... تعداد دستگاههایی هست که میتونند از اون استفاده کنند.
    و اصطلاح مولتی دیوایس یعنی شما یتونید اون لاینس رو روی هر دستگاهیی اعم از اندروید،مک،ویندوز و ... نصب کنید و محدودیتی برای انتخاب نوع دستگاه ندارید.اما مثلا 2 تا لایسنس اندروید فقط روی اندرید نصب میشه.

/\ /\ /\ /\ /\

دقیقا.البته همزمان در سایتهای همسایه هم مولتی یوزرانه فعال شده.
    روز بن دشمنان یاد باد،یاد باد آن روزگاران یاد باد

افزونه های کسپر فقط با نصب خود کسپر روی سیستم به مرورگرها اضافه می شوند.اگر کسپر رو نصب کرده اید و افزونه اش رو ندارید،از داخل تنظیمات کسپر اضافه کنید.
    دوست عزیز نمیخوام کسپر نصب کنم فقط افزونه هاش رو میخوام
    اگر امکانش باشه با سینک کردن میشه برد توی محل ذخیره سازی
    مرورگر فایرفکس بعدا اگر هم پاکش کنی با سینک کردن به مرورگر بر
    میگرده ولی من متاسفانه یادم رفت الان امکان نصبش رو ندارم اگر
    کسی از دوستان امکانش رو داره افزونهها رو جدا برام قرار بده

ممنونم .

2. این کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دوست عزیز نمیخوام کسپر نصب کنم فقط افزونه هاش رو میخوام
    اگر امکانش باشه با سینک کردن میشه برد توی محل ذخیره سازی
    مرورگر فایرفکس بعدا اگر هم پاکش کنی با سینک کردن به مرورگر بر
    میگرده ولی من متاسفانه یادم رفت الان امکان نصبش رو ندارم اگر
    کسی از دوستان امکانش رو داره افزونهها رو جدا برام قرار بده

ممنونم .
    اگه فقط افزونه خوب و معتبر میخوایی برای مرورگرت و حفاظت در برابر فیشینگ و وب سایتهای آلوده برو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی اگه اینترنت سکیوریتی داری دیگه نیازی به افزونه امنیتی جدا نداری .

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

دریافت لایسنس سه ماهه کسپرسکی آنتی ویروس2016

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این پروموشن مال فرانسه هست اما با آی پی ایران راحت سریال میده اما شاید برای فعالسازی نیاز به (بت شکن) داشته باشید

- - - Updated - - -
    Last edited by aylar6888; 08-10-2015 at 01:44.

5. 4 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به همه . من نسخه ی تریال kaspersky total رو نصب کردم و به صورت تریال دارم استفاده میکنم . میخوام فایر وال کسپر طوری باشه که هر برنامه ای اومد به اینترنت کانکت بشه اول یه پیغام سوال بیاد و من بتونم انتخاب کنم که کانکت بشه و یا نشه !!! یه چیزی مثل حالت interactive توی فایروال آنتی ویروس eset !!! دوستان من توی بخش firewall توی بخش rules تمام برنامه های حتی trusted رو روی علامت سوال گذاشتم ولی پیغامی از کانکت شدن اون برنامه برای ارتباط با اینترنت نمیاد!در حالی که میدونم کانکت میشه وقتی اون رو اجرا میکنم . لطفا راهنمایی کنین .
    aylar6888گرامی لینکی که برای دریافت لایسنس سه ماهه دادین بالا نمیاد و پیغام not allowed روی توی صفحه ای که میاد داده !
    راستی اگر من لایسنسی که برای internet security هست رو توی نسخه ی total security وارد کنم و یا بلعکس چه اتفاقی میوفته ؟ اصلا میشه ؟
    Last edited by jimrako; 09-10-2015 at 21:20.

7. 2 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام به همه . من نسخه ی تریال kaspersky total رو نصب کردم و به صورت تریال دارم استفاده میکنم . میخوام فایر وال کسپر طوری باشه که هر برنامه ای اومد به اینترنت کانکت بشه اول یه پیغام سوال بیاد و من بتونم انتخاب کنم که کانکت بشه و یا نشه !!! یه چیزی مثل حالت interactive توی فایروال آنتی ویروس eset !!! دوستان من توی بخش firewall توی بخش rules تمام برنامه های حتی trusted رو روی علامت سوال گذاشتم ولی پیغامی از کانکت شدن اون برنامه برای ارتباط با اینترنت نمیاد!در حالی که میدونم کانکت میشه وقتی اون رو اجرا میکنم . لطفا راهنمایی کنین .
    aylar6888گرامی لینکی که برای دریافت لایسنس سه ماهه دادین بالا نمیاد و پیغام not allowed روی توی صفحه ای که میاد داده !
    راستی اگر من لایسنسی که برای internet security هست رو توی نسخه ی total security وارد کنم و یا بلعکس چه اتفاقی میوفته ؟ اصلا میشه ؟
    درود
    برای من هم هر چند دفعه همین پیغام رو میده اما خودم تا دیشب چندتا سریال با ایمیلهای موقت ازش گرفتم...هم با سیستم خونه هم محل کارم...
    اینم اسکرین شات سایت که همین الان گرفتم،تاریخ و ساعت رو چک کنین عزیز...حالا با بت شکن هم امتحان کنین چون همونطور که گفتم پروموشن مال فرانسه ست اما من بدون مشکل با آی پی ایران گرفتم
    ویرایش:
    (البته الان که میبینم کلا با موزیلا فایرفکس مشکل داره و با کروم راحت میشه گرفت...حتما شمام از موزیلا استفاده کردین درسته؟؟؟)

لایسنس هر نوع روی همون نوع جواب میده مثلا این فقط برای آنتی ویروسه نه اینترنت سکوریتی یا توتال سکوریتی..چون قیمتشون هم کلی با هم فرق داره لایسنساشم مطمئناً فرق دارن

الان با بت شکن هم راحت گرفتم

Last edited by aylar6888; 09-10-2015 at 22:11.

9. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

این تیک رو بردارید:
    setting --> general --> perform recommended action automatically

همچنین باید برنامه هایی که قبلا از این کار وارد لیست امن یا trusted شده اند رو هم علامت سوال بذارید.
    Last edited by mohammad_87; 09-10-2015 at 22:57.

11. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درود برای من هم هر چند دفعه همین پیغام رو میده اما خودم تا دیشب چندتا سریال با ایمیلهای موقت ازش گرفتم...هم با سیستم خونه هم محل کارم... اینم اسکرین شات سایت که همین الان گرفتم،تاریخ و ساعت رو چک کنین عزیز...حالا با بت شکن هم امتحان کنین چون همونطور که گفتم پروموشن مال فرانسه ست اما من بدون مشکل با آی پی ایران گرفتم ویرایش: (البته الان که میبینم کلا با موزیلا فایرفکس مشکل داره و با کروم راحت میشه گرفت...حتما شمام از موزیلا استفاده کردین درسته؟؟؟) لایسنس هر نوع روی همون نوع جواب میده مثلا این فقط برای آنتی ویروسه نه اینترنت سکوریتی یا توتال سکوریتی..چون قیمتشون هم کلی با هم فرق داره لایسنساشم مطمئناً فرق دارن الان با بت شکن هم راحت گرفتم
    درسته فایر فاکس دارم !!! ممنونم . راستی یک مورد دیگه، من تا حالا سایتی ندیدم که توسط کسپر بلاک شده باشه ! یک خواهش دارم که اگر آدرسی چیزی از سایتی دارین که توسط کسپر بلاک شده یک آدرس بدین تا تست کنم و ببینم کسپر جلوی ورود من رو به اون سایت میگیره و یا نه ؟ به کاملا فعال شدن کسپر روی موزیلا فایر فاکس شک دارم ! دلم میخواد جلوگیری از ورود به سایت توسط کسپر رو ببینم تا از فعال شدنش مطمئن بشم .
    Last edited by jimrako; 09-10-2015 at 23:18.

13. 2 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خدمت شما

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

درسته فایر فاکس دارم !!! ممنونم . راستی یک مورد دیگه، من تا حالا سایتی ندیدم که توسط کسپر بلاک شده باشه ! یک خواهش دارم که اگر آدرسی چیزی از سایتی دارین که توسط کسپر بلاک شده یک آدرس بدین تا تست کنم و ببینم کسپر جلوی ورود من رو به اون سایت میگیره و یا نه ؟ به کاملا فعال شدن کسپر روی موزیلا فایر فاکس شک دارم ! دلم میخواد جلوگیری از ورود به سایت توسط کسپر رو ببینم تا از فعال شدنش مطمئن بشم .
    درود :
    قبلاً سایتهایی که کلیدهای کسپر رو میذاشتن همه توسط کسپر فیلتر و بلاک میشدن اما این چند وقت منم سایتی رو ندیدم که بلاک بشه..
    توی افزونه های فایرفکستون ببینید این دو تا افزونه نصب و فعال هستن یا نه؟؟؟

اگه افزونه هات فعال باشن باید توی سرچ سایتها این آیکونهایی که مشخص کردم کنار سایت ببینی که سبز سایت امن و خاکستری مشکوک و قرمز سایت بلاک شده ست..(هر چی گشتم قرمز پیدا نکردم که برات مثال بیارم شرمنده...)

Last edited by aylar6888; 10-10-2015 at 10:11.

17. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درود :
    قبلاً سایتهایی که کلیدهای کسپر رو میذاشتن همه توسط کسپر فیلتر و بلاک میشدن اما این چند وقت منم سایتی رو ندیدم که بلاک بشه..
    توی افزونه های فایرفکستون ببینید این دو تا افزونه نصب و فعال هستن یا نه؟؟؟

اگه افزونه هات فعال باشن باید توی سرچ سایتها این آیکونهایی که مشخص کردم کنار سایت ببینی که سبز سایت امن و خاکستری مشکوک و قرمز سایت بلاک شده ست..(هر چی گشتم قرمز پیدا نکردم که برات مثال بیارم شرمنده...)

نه من فقط kaspersky protection رو دارم که اون هم این پیغام رو داره :
    "kaspersky protection could not be verified for use in firefox "
    من virtual keyboard دارم ولی توی خوده برنامه ی کسپر هست و نه به صورت پلاگین و یا افزونه !
    نسخه ی فایرافکس من آخرین ورژن یعنی 41.0.1 هست .
    مورد دیگه این هست که تا جایی میدونم اگر وارد سایت بانکی و یا خرید اینترنتی بشیم باید پیغامی بیاد برای اضافه کردن این سایت به لیست safeMoney ولی برای من هیچ پیغامی نمیاد !!!
    من تمامی اسکریپت ها و جاوا و جاوا اسکریپت و popup های فایرفاکس رو بلاک و غیر فعال کردم با افزونه ی noScript . به این ربطی داره ؟ خودم فکر نکنم داشته باشه چون اگر داشته باشه که این یک ضعفه ! یعنی با فعال کردن اسکریپت ها امنیت مرورگر رو بیاریم پایین که آقای کسپر میخواد از ما محافظت کنه ؟!!! یعنی با غیر فعال کردن اسکریپت ها عملیات کسپر مختل میشه ؟ فکر نکنم !
    لطفا راهنمایی کنید دوستان . در ضمن فراموش نشه که من دارم از نسخه ی تریال total security استفاده میکنم ممکنه مشکل کم بودن افزونه های کسپر به خاطر تفاوت نسخه ی تریال با نسخه ی فعال شده با لایسنس باشه ؟
    من از افزونه ی wot استفاده میکنم که کاری مثل همین کار کسپر میکنه ولی این علامت های سبز رنگ که مال کسپر هستن رو من ندارم !!!

19. این کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •